s-a umflat mamaliga...
Raspunsuri - Pagina 2
lilib72 spune:
Aoleu, si eu care ziceam ca deabia astept sa se faca bebita mare (are 3 luni si 3 saptamani) sa mearga in picioare, speram eu ca o sa fiu mai linistita dar dupa cele citite...ma asteapta zile si mai obositoare
Povestioara a fost insa mortala mai ales ca a fost povestita cu mult umor.
lilib & bb daria
roisin spune:
Exceptional!
Am ris cu lacrimi, anda draga! Sper sa reusesc sa-mi pastrez si eu buna dispozitie, la fel ca tine, dupa primele ture de mancare pe pereti!
descintec spune:
Anda, m-ai spart!!! Mai spune, cu o poveste din asta pe zi, si o sa traiesc o mie de ani
D.
qsar spune:
Am citit inca o data "Povestea mamaligii explodate" si iarasi am ras cu lacrimi... Acum ma duc sa-mi hranesc copilul da'... ma cam tem .
Q (Gabriela si bb Dinu)
anda spune:
bai oamenilor, voi nu pricepeti ca-i de plans si nu de ras?!
mamaliga nu i-am mai dat de atunci, da' ma gindesc cu groaza ca vine si ziua aia. azi, ochi-de-vultur, dupa ce mincat o goanga zburatoare d'aia neagra (in timisoara ii plin de ele) de pe covor (io jur ca n-am vazut-o, juma de ora i-am scos-o din gura si am cautat dupa alte surate d-ale sale pe covor si peste tot pe jos) m-am gadit ca ar trebui sa-i fac papa ca deh..i-o fi fome. si i-am facut! (v-am zis ca la gatit is cam papuc??) in verzele alea cu carne de pui pe care i le fac, legume adica, i-am pus si iaurt...cam mult ce-i drept..asa foxt de acru ca te dureau amigdalele...am fost convinsa ca o adun de pe pereti...dar surpriza...a mincat-o pin la ultima picatura. nu ca-i ciudat?
pentru mine inca este un mister capitolul bebei, papici si alte obiceiuri d'ale lor...noroc cu voi, ca mai aprofundez
anda & bb edi
http://users.pcnet.ro/scpcnet/