*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*
Raspunsuri - Pagina 22
anca.b spune:
FELICIARI ALINA SI CRISTINA!!!!!!

SA FIE FETELE SANATOASE SI SA CREASCA MARI SI FRUMOASE.
BINE ATI VENIT IN LUME Mara Bianca SI Mihaela Daria
Anca
37+ cu
Stefan
nemary spune:
Alina, felicitari pt. Mihaela Daria, sa creasca mare si frumoasa. se pare ca bebelina mea mai are o tiza la odiseea noastra. pupam fetele.
Mari
37+ bebe 
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ancadragoman spune:
O felicit si eu pe Alina ptr grasunica de fetita si sa fie sanatoase.
Fetelor dar ea nu spunea ca are baiat?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
www.onetruemedia.com/shared?p=4b8052e7751d7af3c4b841&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
CameliaH spune:
Felicitari Alina si Cristina. Sa va bucurati de printesele si sa va refaceti repede.
Ellenuta iti dorim dilatatie rapida si expluzie usoara pana la 12 noaptea, sa avem vestea in capitolul asa.
Io nu am intrat de ieri. Am facut cuartenie cu mama si azi dimineata a venit parintele si ne-a facut sfestanie si m-a si spovedit si mi-a dat dezlegare la impartsanie. Ma duc maine dimineata sa ma impartasesc si gata sunt aproape pregatita de venirea lui bebe. Da io sper sa mai stea macar 3 saptamani sa fie mai maricel. Poate reusesc sa ajung maine si la farmacie sa-mi iau ce mai am pe lista de bagaj. Si mai am sa fac asternuturi la patut. De fapt le face mama.
34+ si fetele Maria si Ioana 6 ani
Toate bune!
AngeliquedeS spune:
Vai de mine, fetelor, ce se inmultesc clopoteii!! Felicitari proaspetelor mamici si tin pumnii pte Ellenuta!!!
Miri_mika si jelimoni, bine ati revenit!!! AM vazut potele, mortale, miky si ale tale sunt super!!! Am zis eu bine si o repet, la noi sunt si cele mai frumoase mamici si cei mai frumosi bebici!!!
Noi am avut azi baby shower, a iesit super, am fost in total vreo 16 gagici si am mancat si am barfit cat incape! Toate m-au laudat ce bine mi-am revenit, ca nici nu zici ca am nascut si eu tare m-am mai umflat in pene!!! Pupi a fost in centrul atentiei, bineinteles si s-a alaes cu o gramada de cadouri care mai de care mai minunate!
De doua zile nu a dormit noaptea din cauza colicilor si bineinteles ca nici eu pe langa el si sunt terminata. Ca sa nu mai spun ca azi noapte am cantat o ora Silent night, o strofa in engleza si una in germana si Pupi ma asculta cu ochisorii holbati si daca incercam sa tac incepea sa urle. Asa ca eram nevoita sa cant in continuare
Ma tinea pe post de carusel... 
Dimineata cand a venit tati de la munca a stat cu Pupi pana la 12.30 cand au venit musafirii si nu a dormit deloc. La 12 i-am dat sa pape si culmea: a adormit si s-a trezit la 4, a mancat iar si a adormit la loc, la 7 s-a trezit iar si a dormit la loc si acum doarme in continuare! Sper sa doarma si la noapte ca sa dorm si eu...
astea sunt noutatile. Din urma nu am reusit sa citesc, doar am spicuit de ici de colo... Va puuuuuuup, merg poate adorm si eu...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi 
noi 2, poze, luni de miere...
,
Mare, Munte, Flori
Ellenuta spune:
ZUZELOR .. NU STITI CA IO-S CA RAIA ... NU MAI SCAPA OMUL DE MINE ..
SI NU MAI PRELUNGITI CAPITOLUL .. CA N-ARE ROST (ASTA DACA NU VRETI SA AJUNGETI LA CAP 131) .. BITZI NU ARE NICI UN GAND SA VINA PE LUME. NE-AM INTORS ACASICA .. CONTRACTII FOARTE SLABE. NU AVEA ROST SA RAMAN ACOLO SI SA DORM IN CAMERA CU FEMEI OPERATE DE CANCER SI CU AVORTURI ..
MAINE NE PREZENTAM LA 8.30 .. IAR ... PUNEM PERFUZIE, VERIFICAM COLUL, MAI ASTEPTAM SI DACA NU VREA, FACEM CEZARIANA .. ASTA ETE ..
ZUZICI, MULTUMESC FRUMOS PENTRU GANDURILE FRUMOASE SI GALERIE!
GRETA, SA FIE SANATOS BEBE!
MA DUC SA MA ARUNC IN BAIE .. ABIA ASTEPT SA FAC BAITA SI SA STAU IN PAT .. AZI MAI MULT AM STAT IN PICIOARE SI AM URCAT SCARI SI AM MASURAT HOLURI .. DAR DEGEABA!!!
INTRU SI MAI INCOLO!!
41
EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies
laura_dimitris spune:
Ellenuta,
lui eva nu-i place data de 12.01. 2008!!!
Asta este! Incercati maine pe 13.01.
Mie imi place tare mult cifra 13 si-mi poarta noroc!
Asa sa fie si la tine !!!
Laura
36+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
ZUZELOR .. NU STITI CA IO-S CA RAIA ... NU MAI SCAPA OMUL DE MINE ..
SI NU MAI PRELUNGITI CAPITOLUL .. CA N-ARE ROST (ASTA DACA NU VRETI SA AJUNGETI LA CAP 131) .. BITZI NU ARE NICI UN GAND SA VINA PE LUME. NE-AM INTORS ACASICA .. CONTRACTII FOARTE SLABE. NU AVEA ROST SA RAMAN ACOLO SI SA DORM IN CAMERA CU FEMEI OPERATE DE CANCER SI CU AVORTURI ..
MAINE NE PREZENTAM LA 8.30 .. IAR ... PUNEM PERFUZIE, VERIFICAM COLUL, MAI ASTEPTAM SI DACA NU VREA, FACEM CEZARIANA .. ASTA ETE ..
ZUZICI, MULTUMESC FRUMOS PENTRU GANDURILE FRUMOASE SI GALERIE!
GRETA, SA FIE SANATOS BEBE!
MA DUC SA MA ARUNC IN BAIE .. ABIA ASTEPT SA FAC BAITA SI SA STAU IN PAT .. AZI MAI MULT AM STAT IN PICIOARE SI AM URCAT SCARI SI AM MASURAT HOLURI .. DAR DEGEABA!!!
INTRU SI MAI INCOLO!!41
EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies![]()
off da chiar ii place bebitei tale in burtica!!!fetelor la treaba cu voi ca aveti de scris 10 cap pana maine
elena tot tinem pumnii!!!
Moni -mami de bebe Robert!(5 ian.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
jelimoni spune:
mi-a scris stoisor cum ca are coll deschis bebe pe pozitie si contractii dureroase, ii e frica caci are doar 34 de sapt, sa-i tinem pumnii!!!!!
curaj stoisor, ne rugam pt voi sa fiti bine!!!
Moni -mami de bebe Robert!(5 ian.2008)
POZE BEBE ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul
Ereena spune:
ellenuta si noi asteptam sa o vedem pe bitzi ...inseamna ca ea vrea maine,pt ea 13 e norocos:-)pupici
Irina
37+
Matei
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png