*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

miri...cum sunt pozele...cea cu sacha proaspat extras...cea cu ta-su taind buricul, cu un aer profi (el e, nu???), cele cu sacha si bruno, cu tine si sacha...superbe!
cat despre salon, stiu f bine ce mi-ai zis dar, vazandu-l, n-a putut decat sa imi placa. :-) sigur, asta pt ca nu am punct de reper. fata de ce-i pe aici, arata ca din alt film! :-)

irina 40 Rares

http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Congrats, Kalosalina!!! Sa iti traiasca Dariutza si sa fie asa cum ti-ai dorit! Pupaaam!

miri_mik, felicitari si tie pentru cartofiorul cel gras!!! Vaaai, nu mai pot dupa poza aia cand se uita Bruno la Sacha, pune manuta pe el "cu ajutorul" lui tati si se uita ca la un OZN , da' si aia, cacaaaaa, e delicioasa! Hihi! Ahhh, am vazut la baitsa ca era un flacon de ceva cu AVENT scris pe el... Exista si cosmetice Avent?? Eu cum de n-am aflat?

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 9 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

Stie cineva unde nastea Kalosalina? Ca incerc sa o trec la clopotei...

Mitsu

Mergi la inceput

Aaaa, da, la Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Mesaj de la Greta4you, draga mea zuza pereche:
"Sunt Mara Bianca si m-am nascut azi dimineata la 5. Suntem bine amandoua. Avem 3800 g, 55 cm, apgar 10. Va pupam"
Doamne, ce emotii am sa primesc astfel de mesaj, ma simt de parca mi-a nascut sora, pe bune, va jur...
Bine ai venit, iubita mica, sa iti dea domnul parte numai de ce e bun si frumos pe lumea asta, sa-ti faci mereu parintii fericiti, ca in momentul in care ai aparut in viata lor..

Adriana S.
AMR maxim 3 saptamani
-37 sapt BIANCA
de toate
bebe evolueaza
www.flickr.com/photos/adryana_4u/1468720937/in/photostream/" target="_blank">Bianca-22sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

doamne ma uit si nu imi vine sa cred cu se mareste lista clopoteilor!!!!!
ma cuprind niste emotii de necrezut.parca ieri intram prima data pe forum si va rugam sa ma treceti si pe mine pe lista si acum mai e putin si o sa apar pe alta lista.... cu bebelina!
incredibil cum a trecut timpul,nu?

gabrittza 36sapt+Daria Maria
AMR 4 SAPTAMANI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Kalosalina ma bucur ca am primit in sfarsit vesti de la tine. Daria sa fii frumoasa si sanatoasa. fetele.
Greta4you sa-ti traiasca Maria Bianca, sa fie sanatoasa si mancacioasa. si pt voi

36+ Razvan Gabriel

AMR 4 SAPTAMANI

Vine Barza!

Mergi la inceput

Stie cineva cum a nascut greta4you? Ca daca tot sunt la capitolul modificat... Eu nu am mai urmarit toata treaba... Ce zicea? Ca la programari vad ca nu e...

Mergi la inceput

Am trecut-o inaintea kalosalinei... Ca daca a zis ca a nascut la 5... In fine... Sper ca nu am facut o mare varza!

Mitsu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

FELICITARI KALOSALINA !!!
MULTA SANATATE SI NOROC MICUTEI TALE !!!

Miri, fotografiile sunt EXTRAORDINARE !!!! Bruno este la fel de frumos ca intotdeauna iar micutul Sacha este un fat frumos cum le-am zis la amandoi mai devreme!!
Mie mi se pare ca seamana cu tine!!

Fetelor eu cred ca ellenuta vroia sa anuntam nasterea evei in capitolul 121 in conditiile in care naste astazi, pe 12.01...
Daca va naste maine cred ca va vrea sa fie anuntata nasterea in capitolul 131.... adica pe13.01...
Doamne, sper sa nu se chinuiasca asa de mult cum a facut-o kalosalina....!!!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput