*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

declar, ca eu ca un taur naravash ma simt mai in "apele" mele cu prima forma aprimei pagini. adica nah, narvu' vechi... ma stiam orienta in pagina. pliiiiiz, prima forma:))

quote:
Originally posted by Gina M

quote:
Originally posted by Tinna S.

Fetelor, apropos de prima pagina, ca vad ca s-a discutat, adevarul e ca si mie imi placea mai mult cum era inainte... Ma obisnuisem cu ea...
Dupa parerea mea intr-adevar partea cu cezarienele si nasterile induse ar trebui pusa mai la inceput, dar in rest sa o lasam tot cum era...
Ma rog, facem cum decide majoritatea...

Tina 34+ cu si mami de Andrei (7 ani)

Bb2 e tot baietel!
Povestea nasterii lui Andrei
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/72157603366051910/" target="_blank">Poze cu iubirea mea Andrei

AMR 6 saptamani !!!

Sunt de acord!
Daca punem listuta cu cezarienele/inducerile imediat dupa numarul capitolelor este destul de sus si de 'saritor in ochi' asa cum se doreste. Restul,sa ramana asa cum a fost.
Cine modifica inapoi la vechea forma ?!

POZE - David Jonathan

miri_milka_mik si bebe sacha dimitris
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Mitsule, mie mi se intampla chestia cu pofta imensa de mancare de vrei 2 saptamani.... Dar eu mananc tot ce-mi cade in mana ca sa zic asa... A ajuns saracul barbata-meu sa mearga la 2 zile la supermarket....
Plus ca sunt innebunita dupa ciorba ( acum am de os afumat) si dupa fripturi de porc la cuptor...

Sunt tare tare fericita ca am reusit (adica cumnata-meu dragul de el a reusit!!!) sa montez patutul lui eleni in dormitorul mare. Am mutat un picut patul matrimonial ( ce ma voi lafai eu in el singurica...) mai aproape de calorifer si a incaput si patutul care este din acela masiv delemn ca al gattei...
Gatta, nu am reusit sa gasesc exact suruburile care-mi trebuiau, cele din desenul postat de tine...(inca odata multumesc pentru asta!!!) dar a improvizat cumnatelul meu si a reusit!
Mai am sa cumpar salteaua acum, caci nu am vrut sa o folosesc pe a lui dimitris ca a stat vreo 2 ani in diverse locuri dedepozitare si aveam senzatia ca tot miroase a praf... Era din iarba de mare.

Acum, am inteles ca sunt foarte bune cele din nuca de cocos ??
Am vazut la carrefour cu 160 ron. Voi ati luat mai ieftina din alta parte ???

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

isidora... lapte este, sani de piatra -shush- cu timpul suntem in grafic (adica unul doarme celalat se joaca, dorm amandoi deodata, eu... pe forum, evident):))) incerc sa-mi fac timpde povestea nasterii, ca aia e ceva... nush pt mine maimult decat emotionant. vad pozele abia acu - voi m-ati vazut inainte sa ma vad eu - sima ia cu fiori. da rpunem si poze:) timp sa avem:)

quote:
Originally posted by isidora

GATTA,daca nici la variantaTINEinu suge mai mult inseamna ca ii este suficient atat...La fel sugea si Isidora si facea tot f. des chiar si de 8 ori pe zi si la fel mai moale;ea lua f. bine in greutate dar imp. e sa ia .Sara are ritmul ei;ca sa nu te stresezi in privinta asta exista un secret:sa o cantaresti doar o data pe luna!! O sa fie bine,mananca bine!
Felicitari ANA MARIA,CARMEN ,ALINA SI DANA PT. NASTERI!Sa aveti prunci sanatosi sa creasca usor si frumos!

ELLENUTA,tin pumnii in continuare...Doamne ajuta,poate va fi in noaptea asta?

Bine ati venit acasa MIRI!Ma bucur ca aveti lapte din belsug;astept cu emotie povestea voastra si pozeeeee!
Tinna,felicitari pt. 36 de saptamani!

Adina
Mami de(Isidora-4ani) si (34 sapt) cu
www.kodakgallery.eu.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=4516866000233.5781386000233.1199091333079&&localeid=en_GB_EURO&&localeid=en_GB_EURO&UV=873318329539_7569989000233" target="_blank"> Poze cu noi

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Creatza iubita, aseara ne'a luat somnul pe mine si Mariuca mea...ca pe vacutze. La 3 m'am trezit dormeam cu laptopul intre mine si sotz. Ne'am trezit amandoi la 3 ...si insomnie pana spre dimineatza.

La 10 am plecat la un examen ( ca am uitat sa va zic, m'am apucat din toamna de a2a facultate...cu prima am o "cariera stralucita" de economist la o SC, dar ce'mi pasa....simt io sa o fac si pe asta si gata.) si doar ce m'am intors. AM LUAT 7. Deh....credeam ca primul examen din viatza Mariucei il iau cu mai mult de atat. Dar merge...bine ca nu iese restantiera din prima.

Laurici D daaaa...ma papa fundu si pe mine cu nasterea normala. Numai sa pot...zicea doc ca am bazinul f ingust. Dar am mai auzit de d'astea mititele ca mine care au nascut si usor. Cum vrea Doamne Doamne. Si io ma gandesc cand o sa incaltzam noi "domnisoarele" cu ghetutzele rozmotanelele incaltzate le facem.

Ma gandesc la Ellenutza sa nasca azi...si usor. Irinouka sa ne mai tzii la curent.

Ven n'am stiut prin ce ai trecut dar ne sa fie totul bine de acum. Si eu ma gandesc prin cate trece o mamika cu bblusul ei. Nici nu'mi vine sa'i trec prin fatza mamei....dar mai uitam uneori.

36+
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Daaa, merci Irinouka si Jelimoni. Ma gandeam asa... Bine, a zis si grati.ela ca are colesterolul mare si gatta a zis ca organismul isi face rezerve de grasime pentru laptic... Dar nu eram sigura. Adica... Ma apropii de termen... Pe Gatta o apucasera greturile... Si eu mai am din cand in cand senzatia de greata, dar... Mai mult de foame

Btw, Jelimoni, poate ai o anemie... Fier iei? Si calciu ar fi bine, daca zici ca "produci" asa de mult laptic. Ma bucur sa aud ca esti bine si totul merge ok! Pup si sa ai grija de bebe Robert!

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 9 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Miriiiiiiiiiiiiiii !!!!!Ce bine ca te-ai intors !!!!!
Vreau fotografii cu sacha dimitris !!!
Spune-ne ce zice, cum se poarta, bruno cu fratiorul sau!!!

Sa nu ma certi ca sunt la calculator caci mi s-a ridicat aseara interdictia de stat la pat.... Bebe eleni sta asa de sus, col inchis ca a zis nenea dr. ca nu se naste prea curand...

Pup mamica curajoasa cu doi feti frumosi !!!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

laura_dimitris si pe mine m-a apucat o pooofta de ciorba... Mi-am facut ieri o oala uriasa, dar de legume, ca era vineri si am zis sa mananc lactate, dar nu carne. Dar cred ca azi mai fac o oala si mai mare, cu perisoare O fi al naturii lucru... Hihi!

38+

AMR 9 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by miri_mik

welcome back jelimoni:)))
hai ca trec primele zile de adaptare. eu inca tot n-am aflat de ce te-au tinut la cardio, dar ma lamuresc pe parcurs. muuuah!
ps. schimba semnatura:))
quote:
Originally posted by jelimoni

ciao zuzici..azi am ajuns si eu acasa, sunt rupta e oboseala,sper sa nea comodam repede cu noul ritm...nu prea apuc sa ma odihnescmaine intru s scriu mai multe,va pup si va multumesc ca ati fost alaturi de noi
am ceva de corectat, APGAR 10 in loc de 9, azi am aflat si eu..
noapte buna, va puuup zuzici draci, mi-o fost dor de voi!!

Moni 37+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

mersi mult miri, la fel si tie bineai venit acasa!si mie mi ciuda ca am pierdut atatea cap si vad ca nu reusesc inca sa ma apuc de citit,acum am o gramada de spalat apoi sa fac o ciorbita pana se trezeste piticu
chiar vroaiam sa intreb pe unde esti caci tu esti cea cu raspunsuri bune la toate!!pup!

Moni 37+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Miri back in business?? yupiiiiiiiiii si
Io am vazut poza cu bb Sacha...dar mai vreau. Si sunt cu ochii in 4dupa povestea nasterii.

Misule si eu am pofta de mancare mai mare. O pune pe seama pastilelor de le iau de o luna (centrum materna) dar vad ca e "boala" de sfarsit de sarcina. Ce daca papam mult? Daca bblusii vor...tre' sa ne conformam. De ingrasat nu mai avem cum sa luam cu zecile de kg.

36+
AMR Max 4 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Daaa, merci Irinouka si Jelimoni. Ma gandeam asa... Bine, a zis si grati.ela ca are colesterolul mare si gatta a zis ca organismul isi face rezerve de grasime pentru laptic... Dar nu eram sigura. Adica... Ma apropii de termen... Pe Gatta o apucasera greturile... Si eu mai am din cand in cand senzatia de greata, dar... Mai mult de foame

Btw, Jelimoni, poate ai o anemie... Fier iei? Si calciu ar fi bine, daca zici ca "produci" asa de mult laptic. Ma bucur sa aud ca esti bine si totul merge ok! Pup si sa ai grija de bebe Robert!

38+

AMR 9 ZILE!!!

da iau si fier si calciu din greu o sa=-mi revine eu incet incet
fug sa intind hainutele apoi ma apuc sa fac ceva de papa

Moni 37+,

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput