*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

GATA, M-AM ARANJAT, M-AM FREZAT!!!!!

PLECAM CATRE SPITAL!!

TINETI-MI PUMNII!!

41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ellenuta, tinem pumnii, ne gandim la tine si asteptam vesti bune !!!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Ellenuta, sa dea Doamne-Doamne sa fie totul scurt si cat mai putin dureros! Tu sa te refaci rapid, sa ai laptic si Eva sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Tinem pumnii strans-strans!

Bun venit acasa Miri si Lala20 si Jelimoni! Acomodare placuta si rapida!

Noi iar suntem chiauni dupa o noapte de nesomn si colici. Am dormit intre 12 si 1, intre 2 si 5, si intre 6:30 si 7:30. NU MAI POOOT!
In plus, am mai dat de 2 belele. Mi s-a inchis colul prea repede si am acumulat sange in uer, ieri dimineata am fost sa ma aspire, s-a lasat cu un chiuretaj in toata regula, ca nu iesea cu aspiratorul ala. Doamne ce dureros a fost, am jurat ca n-o sa fac chiuretaj in viata mea! AAcuma sunt pe Gentamicina injectabil si Augmentin oral, plus Occistin.
Pb. nr. 2 e ca am tensiune. Nu stiu cum si de ce, brusc si dintr-o data am 150-90. Asa ca m-a trecut pe Nifedipin, 3 pe zi.
Offff, nu stiu de ce toate vin pe capu' meu, si deodata........

Acuma bebe iar s-a trezit, nu stiu ce-i trebe, a mancat la 5:30, deci ar fi trebuit sa faca nani pana la 8:30. El s-a trezit la 7:30 (cand a venit dr. sa-mi faca injectiile) si trage cu foc din suzi, cum o scapa cum urla, l-a trezit si pe Markus, care putea sa doarma si el mai mult azi, ca e weekend......... Si astazi sunt iar singura cu ei pana la 14

Nu stiu, oi fi eu nebuna, dar in momentele astea de epuizare fizica si psihica, imi zic: "Daca atunci cand or sa creasca nu ne respecta si nu ne asculta, dupa cat de greu si cu cate sacrificii ii nastem, crestem si ii facem mari, Doamne si fereste!"

P.S. Caut metoda eficienta de invatat copilul sa nu-si mai scape suzeta din gura!
Dati-mi voie sa inchei asa cum se cuvine:

VREAU SA DORM!

Venera mama lui Markus si Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ellenuta bafta multaaaaa, sa fie ziua cea mare azi!

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Alexia si minunea mea Natalia Maria

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

Eu, am fost ieri la medic si am plecat de acolo foarte fericita !!!
Prima grija a fost sa-l intreb:
" Domnu'doctor... ma lasati si pe mine pe afara... ca nu mai pot de plictiseala in casa?"
A ras, si dupa tuseul vaginal si ecografie mi-a spus ca pustoaica nu se va naste prea curand...!!
Imi vine sa sar in sus de bucurie!Oricum, de miercuri intru in saptamana 38 si am scapat si de prematuritate...
I-am amintit lui dr. ca travaliul meu la prima nastere a inceput la 7 dimineata si am nascut la 11.... Eram curioasa daca a fost asa de scurt datorita faptului ca mi-a fost indusa nastrea .. Mi-a spus ca nu are nicio legatura si ca este vorba doar de "materialul clientului"... Cred ca asa mi-e "natia' ca sa zic asa... Se pare ca la a doua nastere va dura si mai putin... Sper sa aiba timp sa ajunga la spital saracul ca sta la balotesti...

I-am pus intrebarea legata de durata travaliului dr. pentru ca tot timpul ma gandesc la kalosalina... Oare nu a nascut ??? Doamne, si parca apa i s-a rupt la 4 dimineata ..?! Cat poate sta copilul in burtica fara lichid ??? Nu ar fi trebuit sa-i faca ceva sa-i scoata copilasul ? Atatea ore de durere... Alina Kalos... sper ca esti bine!!!

Mitsule, unde esti mama, ca am vazut ca asta noapte nu ai fost prezenta pe forum....?!

Jelimoni, felicitari pentru apgar 10 si bine ai venit acasa! Cum te simti ? Ai inceput sa alaptezi ?

Irlandeza, ce faci, cum te simti, ?! Ce face patricia?

Laurici, imi pare bine ca ati ajuns acasa si abia astept sa vad fotografii cu Thea !!!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

multumesc fetelor pt urarile de bun venit!azinoapte l-am pus prima oara pe roby la san si aveam niste emotii ca nu va vrea dupa o sapt. in care a fost obisnuit cu siringa....insa asa m0am bucurat ca mi=-o apucat sanul cu disperare tragea ca haplea doamne drag mi-o fost de el...va dati seama el papa de zor si mami plangea...iar tati filma
mi s-o paruu curios insa ca a stat vreo 10 min la san si n a mai vrut a adormit nici o sansa sa-l ma trezesc...iar cand l=am cantarit luase 55gr..sa fi supt asa mult in asa scurt timp...ca auzisem ca treb sa stai mai mlut la san o ora...habar n-am..ce zic mamicile experimentate??
am vazut ca ai naste elena, iti tin pumnii!!eu nasc la termenu tau si tu nasci cand ajung eu acasa....sa ai o nastere usoarasi mai ales REFACERE USOARA!!SI O FETITA SANATOASA SI MANCACIOASA!!TINEM PUMNII!!
fug sa fac un dus ca se va trezi imediat piticu, sper sa reusesc sa citesc din urma cat de curand
va pupilesc

Moni 37+,

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=40412496" target="_blank">poze de tot felul

atat mai avem

AMR 3 SAPTAMANI!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

jelimoniiii, welcome back!

miri, si tie la fel! De ce dureaza asa de mult pana intri?

laura... Se pare ca mi-am reglat in sfarsit somnul, secretul era sa nu mai dorm "dupa-amiaza" adica cele 2-3 ore de la mijlocul noptii. Aseara m-am culcat pe la 21:00 si m-am trezit azi fresh la 7:00! Yuppy!

Va pup si va doresc o zi bunaaa!!!!

38+

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/" target="_blank">Pozici

AMR 10 ZILE!!!

Mergi la inceput

Hai cu bebelul, Ellenuta!!!

38+

AMR 10 ZILE!!!

Mergi la inceput

Iar am uitat sa schimb semnaturica!!! A mai trecut o ziiiiii! Yeeeey!

38+

AMR 9 ZILE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

ELLENUTZA

Anca 37+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Fetelor....belea
Acum nu mai am dubii. Sint convinsa ca am eliminat dopul...sau cel putin o parte din el. Insa nu ma mai doare burta. Ma mai sageata asa, o data la o ora, doua. Am reusit chiar sa dorm vreo doua ore legate.

Pt cele care sint deja mamici, o intrebare: La voi cit a durat de la eliminarea dopului pina ati nascut?

Anca 37+ cu Stefan

Mergi la inceput