*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (121)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Felicitari noilor mamici:
carmen_e,
danybv
Anandrei

si bine ati venit clopotei:
David Alexandru
Maria
David

Anca 36+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Am uitat sa schimb semnatura....
Azi am intrat in saptamina 38...de acum...ce-o fi o fi
Oricum cred ca nu mai e mult, pt ca pe la 3.00 m-a trezit o durere de burta nasoala (cam ca la CM) si am eliminat si un cheag mic de singe (asa cam cit o unghie). O fi dopul? Voi ce ziceti?

Am luat si No-Spa, contractii nu (cred ca)am, pt ca burta nu-mi e mai tare decit de obicei

Mi-e o frica !!!! Mama-mama.... Mai mult pt ca nu am terminat toate pregatirile...mobila lui bebe nu e gata, nu am spalat hainutele...

Sper sa fie totusi o alarma falsa

Anca 37+ cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa ..

acum m-am trezit dupa o noapte cam agitata .. ma duc sa ma pregatesc pentru marea intalnire ..

va pup si va tin la curent ..

PS: desigur ca am visat nasteri, kiolograme, cm si apgari ..

41 EVA MARIA
AMR ..ASTAZI ESTE ZIUA CEA MARE!!

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
Am ajuns la termen dar nu prea vreau sa ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Ellenuta draga noastra, iti doresc o nastere cat mai usoara, dupa un travaliu scurt si nu prea dureros... la finele careia iti vei tine mica minune in brate.
Suntem alaturi de tine.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 34+
Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Carmen,Ana,Danybv....felicitari, mamicilor pentru puiutii adusi pe lume. Sa fie sanatosi, cuminti, papaciosi , sa cresca mari si sa va umple vietile de fericire.
Voua va doresc ..refaceri rapide si laptic pe saturate.
Miri-mamica si Jelimoni bun venit acasica, dragele noastre. Abia asteptam pozici cu ingerashii si povestile nasterii.

Pupicei dulcei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 34+
Vali

Mergi la inceput

honey saru-mana mult de tot!

azi-noapte am dormit agitat, iti dai seama. sper sa fie totul bine si sa ne intoarcem sanatoasa acasica!

PS: nu am mai avut nicio contractie dupa ce am facut baita fierbinte. bitzi a fost foarte agitata - poate ptr ca am baut si 2 pahare cu cola - si simteam cum ma furnica si cum se impinge in col ..

ma duc sa mai fac un dushulet, sa ma machiez putin si sa inchid bagajele de spital!

41 EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

zuzelor ..

poate nu umpleti capitolul pana nu nasc eu .. ca ar fi misto sa nasc la capitolul 121 ... pe 12.1

41 EVA MARIA

BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ellenuta,

E L L E N U T A, E L L E N U T A

Sa dea Dumnezeu sa fie intr-un ceas bun
si sa ai o natere usoara !!!

Laura 36+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Am vrut sa o prind pe ellenuta inainte sa plece la spital..
Acum, am reusit sa citesc din urma:

FELICITARI MAMICILOR ANANDREI, CARMEN SI DANYBV !!!!
SA CREASCA MARI COPILASII, SANATOSI SI MANCACIOSI!!!
MAMICILOR, SANATATE, REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC !!!

HIP HIP URA pentru intoarcerea lui LALA20 si a lui MIRI acasa !!!

Mi-a fost tare dor de voi si ma bucur ca sunteti bine si voi
si Bibi si Sacha !!!

Irinuka
, ce bine ca rezultatul analizei este bun! Ai scapat de o grija!!!!

Cretulina, la tine, niciun semn de nastere, nimic....?!

Shose, despre ce analize preoperatorii vorbesti ? Se fac oricum analize de trimestrul 3, nu ? Si mie mi-a recoltat medicul secretii ieri si mi-adat si o lista cu analize de facut!
Stai linistita si nu te gandi daca va fi cezariana sau nastere normala.Banuiesc ca prima optiune amedicului (si a ta) este nasterea naturala si numai in caz ca ceva nu merge cum trebuie se va ajunge la cezariana... Oricum ar fi, tu si bebe sa fiti sanatoase!! Oricum, mai avem de vorbit si povestit pe aici pana in februarie cand ne vine noua randul... nu?! De abia astept sa le face la printese fotografii cu ghetutele minunate in picioare si sa le postam aici...

Alinutza, ce mai face Ana? Mai scrie-ne si noua de voi !

Mergi la inceput

Eu, am fost ieri la medic si am plecat de acolo foarte fericita !!!
Prima grija a fost sa-l intreb:
" Domnu'doctor... ma lasati si pe mine pe afara... ca nu mai pot de plictiseala in casa?"
A ras, si dupa tuseul vaginal si ecografie mi-a spus ca pustoaica nu se va naste prea curand...!!
Imi vine sa sar in sus de bucurie!Oricum, de miercuri intru in saptamana 38 si am scapat si de prematuritate...
I-am amintit lui dr. ca travaliul meu la prima nastere a inceput la 7 dimineata si am nascut la 11.... Eram curioasa daca a fost asa de scurt datorita faptului ca mi-a fost indusa nastrea .. Mi-a spus ca nu are nicio legatura si ca este vorba doar de "materialul clientului"... Cred ca asa mi-e "natia' ca sa zic asa... Se pare ca la a doua nastere va dura si mai putin... Sper sa aiba timp sa ajunga la spital saracul ca sta la balotesti...

I-am pus intrebarea legata de durata travaliului dr. pentru ca tot timpul ma gandesc la kalosalina... Oare nu a nascut ??? Doamne, si parca apa i s-a rupt la 4 dimineata ..?! Cat poate sta copilul in burtica fara lichid ??? Nu ar fi trebuit sa-i faca ceva sa-i scoata copilasul ? Atatea ore de durere... Alina Kalos... sper ca esti bine!!!

Mitsule, unde esti mama, ca am vazut ca asta noapte nu ai fost prezenta pe forum....?!

Jelimoni, felicitari pentru apgar 10 si bine ai venit acasa! Cum te simti ? Ai inceput sa alaptezi ?

Irlandeza, ce faci, cum te simti, ?! Ce face patricia?

Laurici, imi pare bine ca ati ajuns acasa si abia astept sa vad fotografii cu Thea !!!

Mergi la inceput