Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

kya la mine din fericire, soacra mea , mi-a dat doar un singur "sfat", si anume sa nu cumva sa folosesc pampers, ci sa folosesc scutece normale de finet, ca ea asa si-a crescut toti copii. Norocul meu ca nu stau cu ea, ea sta la tara si mergem in vizita doar de 3 ori in an , asa ca am tacut, am zis ca ea, si cand am iesit i-am zis randunoiului ca "uite acum asa o sa fac, ca alta treaba n-am" si el mi-a zis "las-o si tu in pace".
O singura chestie m-a enervat la randunoi cand am fost odata pe acolo, se taiase la un deget si ma'sa i-a adus repede sare sa puna acolo si sa se lege bine, si el asa a facut, eu m-am cam stambat si i-am zis incet sa puna mana se se spele intai si apoi sa se dea cu ceva nu cu sare, si el mandru mi-a zis ca asa face de cand se stie, bine de fata cu ei acolo am tacut din gura, dar pe drum si acasa, i-am zis sa nu il mai vad cu prostii de astea si a bagat la cap dupa ce i-am repetat o zi intreaga. Acum nu stiu daca e bine sa pui sare pe rana, dar eu nu am mai auzit niciodata si nu sunt deacord cu asta.

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Roxana dupa cum ti-am mai spus, incearca sa te odihnesti cat de mult poti si nu mai fa efort, ca niciodata nu se stie...si parca tot ar fi bine sa mai stea bb acolo la caldurica vreo 2-3 sapt...si gandeste-te ca daca nasti mai devreme ai toate sansele sa stai mai mult in spital...asa ca mai bine stai linistita acasa, si iesi din spital cat mai repede

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Aoleu ,Roxana,nu ne speria...fa bine si suna dr!Sigur el iti va zice ce sa faci...of,Doamne!linisteste-te ,stai cumintica in pat, si suna, totusi dr,ca nu e de gluma! Pupici multi

Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Kya - si eu tot sterilizator electric am si tare multumita sunt de el. Pun putina apa pe lita, se incinge treaba, scoate abur acolo, si cand isi termina programul se inchide. Mai bine de atat nu se poate. Cand alaptam si nu aveam nevoie de atat de multe bibe (doar cand nu eram acasa sau pt ceai) foloseam solutia de sterilizat la rece de la Chicco. Din experienta spun ca nu-i la fel ca sterilizatorul. Trebuia dupa ce le scoteam din solutie sa le clatesc cu apa plata ca altefl care mai era smecheria daca le clateam tot sub jet la robinet. Si uite asa m-am ambitionat sa ma chinui pana cand am terminat cu alaptatul si am luat sterilizatorul. Minune, nu alta!
Cat despre soacra hartuitoare, am patit-o si eu. Ea le stia pe toate si chiar ma simtema violata in intimitatea mea cand se holba la sanii mei cand alaptam. Ba chiar nu mai voiam sa alaptez copilul cand era si ea si atunci sotul o facea sa plece. Pai statea si-mi distragea copilul de la supt ca ea mi-l mangaia cand il tineam la san Nu mai zic ca ea credea ca le stie pe toate dar uite ca nu am lasat-o sa fac nimic din ceea ce propunea (ca era batranesc, babesc, depasit). Dar indarjirea mea m-a condus si catre o depresie post-natala prelungita. So...mai multa intelepciune tie!

Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Raluca,si eu si SAMUEL

Simo,mamica lui DAVID,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simo - nu am pe cine sa sun. Dr mea si a Simonettei e in concediu pana pe 4 feb. Ne-a zis sa stam cuminti. Noi avem acelasi DPN (24-25 feb) Eu nasc prin inducere pe 18 feb...daca mai apuc

Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Simo felicitari pentru Samuel. Uite asa cu pasi mici, din saptamana in saptamana ajungeti si la 40 de saptamani!

Zoze m-ai terminat cu ski-ul! Hai sa-ti zic: ai mei m-au pus pe skiuri de pe la 3-4 ani. Asta este un fel de sport national in familia nostra, pana si pe randunoi l-am trecut prin furcile caudine, si a invatat pana la urma de voie, de nevoie! Asta este prima data in 25 de ani cand nu ma duc iarna, nici macar o zi la ski!!! Doamne fereste de o cazatura sau efort prea mare!
Si tu-mi zici ca te duci la ski? Ma omori! Sper ca macar stai pe margine si te uiti, da? Ia ascult-o tu pe Roxana si baga-te in pat mai bine!

Raluca, socrii mei stau la 100 de km de Bucuresti, dar exista masini si telefoane! Nici nu stiu cum sa-i spun, pentru ca nu vreau sa se simta jignita. Ma iubeste foarte mult, si are cele mai bune intentii. Nu prea este constienta ca totusi s-au schimbat foarte multe de cand si-a crescut ea copii. De exemplu este adepta infofolirii copiilor, pentru ca are o fixatie cu curentul! Peste tot e curent, peste tot trage, ma suna sa ma intrebe daca am sosete in picioare...! Pe randunoi mereu il cearta ca umbla prea dezbracat si ca de aia raceste. Explicatiile cu virusii nu au nici o valoare pentru ea. Totul vine de la "curent". Aici la capitolul asta prevad discutii mari...

Roxanici odihna, odihna, si iarasi odihna. Pai se poate, ce e cu atatea contratii? Ia vezi, poate te trage si pe tine curentul...

Kya 26+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

mai da ciripirati.....

Stela25+cuTeodora
http://md.lilypie.com/9Ks2p2.png
http://community.webshots.com/user/strstella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Buna dimineata

Acu imi vine si mie sa pun mascariciul ala care isi da cu capul de suparare ca am pierdut mesajul si mor de ciuda.
So... sa recapitulam
M-am sculat acum vre-o 40 de minute cu niste arsuri goaznice. Ieri am avut musafiri si au plecat pe la 9.30. M-am intins putin pe pat si am adormit, noroc cu sotzu care a strans tot si nu mai am decat sa scot vasele di masina maine dimineata. Acum am luat 3 Maalox si e mai bine. Cred ca direct la fizer il duce mama pe beby (glumeam).
Mami care papa tot, pupici pentru aprecieri si succes cu botezul. Pariu ca o sa iasa un botez supeeerr. Cel putin nunta a fost wonderfull. Eu am noroc ...ai mei pregatesc totul noi numai sa aducem printzul. Mai dau si eu asa cate-o indicatie pretioasa.... si vorbesc cu cei care aranjeaza sala. Dar in mare mama este maestrul de ceremonii. Si mama mama ce ii mai place asta ....hahaha...
Sovi perna ta este super. Poti sa incepi sa o folosesti de pe acum la pozitionarea corpului cand ai disconfort.O mai poti folosi la alaptat si pozitionat bebe
Uite un link.
http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&q=boppy+pillow
http://images.google.com/images?svnum=10&um=1&hl=en&q=boppy
http://www.boppy.com/shop/

Si eu am luat tot BOPPY , a mea e rosie cu bulinutze albe...hihihi pe atunci nu stiam ce o fi si mi-a placut tare de toot. Are si jucari care se iau jos si arata cam asa
http://www.familyreview.org/reviews/infants/index2.html

VioletaH In primul rand vreau sa iti spun ca esti periculos de super...si nunta a fos un vis. Faina mireasa, fain mirele, costumatiile si ... ce mai superrrrrrr...
Si eu la inceput eram fff ant uscator de rufe. Adica il foloseam dar bombaneam intr-una ca imi strica hainele...bla bla ...stii tu scamele acelea de dupa. Acum m-am tratat...mai am si un suport din acela zig zag pe patio si il folosesc asa...rarisimo. Dar fol mult programul uscare delicata. Whirlpool cabrio am acum si sunt super mutumita.
http://www.managesmarter.com/managesmarter/photos/20060925_WhirlpoolCabrio_in.jpg Inainte am avut duet tot de la ei dar era cica economie la apa si le spala intr-o lingura. Tebuia mereu sa dau la soak....si uscatorul le rupea de le frigea...
Despre Babies r us ... acum cateva saptamani draga mea l-am tinut pe sotz 4 ore aproape in store. El s-a pus la un moment dat pe un roker si a inceput sa se dea huta si sa citeasca. La sf. face catre mine. De asta nu iti trebuie ca e tare super? Asta dupa ce deja dadusem turu de 2 ori. So...este tara minunilor pentru fiecare mamica. Numai ca intr-adevar multe sunt inutile. Am vazut acum jacuzzy pt bebei. Are bubbles, shower head...teroare.
Apropos...tu ai facut SHOWER? Pe mine ma innebunesc fetele...
Ce sfaturi imi dai ca la noi nu se obisnuieste.
Si ce spui de nasterea in apa. Mi-e cam tare incomod sa ii zic la dr ca parca vad ca iar isi da ochelarii jos si se uita lung la mine. Am auzit ca este ff usor travaliul si la mine la spital au jacuzzy ...si iti fac si masaj si spa...pe gratis(ma rog pe insurance...)
Pls zi si mie ce ai auzit tu si daca e ok.... Te pup.
RalucaS Biberoanele cu ventaire sau air chambre sunt cam asa
http://www.tommeetippee.co.uk/product/closer_to_nature_260ml_anti-colic_plus_bottles/
Sunt cu camera de aer si am vazut ca sunt si cu saculet. Adica au un fel de saculet in care pui lapticu... Poate intra la cap. moft dar eu am vazut vre-o cativa copii care aveau mamele lor asa ceva si nici colici nu aveau. Si nu le trebuia mult sa ragaie...eu cred ca merita incercat.
VVVVVVV good anti colici.

Acum merg sa dorm ca e 3:11 si nu ma mai ustura gatul asa de tare. Traiasca Maalox-ul .
Sa aveti o zi faina de tot....da de tot...
Pup toate fetele.

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev061pf_.png[/image][/link]

32+ cu ADRIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Harnicutze ca de obicei...
iar m-am tarat prin casa dupa o noua insomnie...Arsurile aproape au disparut noaptea dupa ce am luat Maalox si am bagat lavtate la greu, in schimb m-a durut capul crunt si tot n-a trecut, a trebuit sa iau Si Paracetamol; plus sinusurile, nasul curge (cu sange, evident) si m-am sculat cu ochiul stang umflat-curent de undeva, clar.
Kya, or is eu prea ametita dar n-am priceput nimic cu url-ul ala...
Sovi, Doamne fere, niciodata nu se stie...Nici al meu nu prea facea nimic prin casa iar de cand stau la pat face absolut totul; nevoia te invata!Cine te impiedica sa te mai dai si tu lovita, ai tot dreptul? Uite, vad ca si Delphin te sfatuieste la fel. Oricum, tot iti va creste burta si tie si vrand-nevrand n-o sa mai fii asa viteaza. Chiar, vezi ca tre sa dai raportul cati cm ai circumferinta pe ombilic!
Delphin, ba sa stii ca dupa ce va scriu (aveti prioritae!) direct o cafea mica si slabutza ca tine o sa-mi fac, ca ma omoara capul. Nu stiam ca nu bei 12 ore dupa rahi, sa-mi intreb si eu nasa, ea asa a nascur, stiu ca a avut apoi o furie a laptelui cumplita,dar de apa nu stiam...
Roxaniciu, dar cu toate exemplele pe care mi le-ai dat SUNT de acord! Masina de spalat nu mi s-a parut niciodata un moft doar ca...noi ne-am luat cand s-a putut. Apoi, sterilizatoarele la fel, dar imi zic ca de ce sa iau acum, sa vad intain ce si cum cu alaptatul, mama de pilda nu a avut lapte DELOC, pe atunci se gaseau prea putine formule de lapte praf, drept care la 2 luni deja ma diversificase! Sunt insa si lucruri inutile (pompa electrica in loc de manuala, "reglator de umiditate in camera", caruseluri sofisticate, etc)> dar, draga mea, e parerea mea, mi-o zic aici ca de-aia vorbim, nu?? Si nu uita ca am tot zis ca noi ne cautam casa ca stam ff inghesuiti, deci va fi un an extrem de dificil cu banii. Fata de cate lucruri utile am aflat de la voi, faptul ca nu voi face anumite chestii nici nu mai conteaza si fiecare face cum crede. Plus ca ma tem enorm de tendinta NOASTRA ca parinti de a lua TOT ce e mai bun, caci asta va persista, copilul va creste, in lumea asta nebuna de la noi, si eu tare ma tem de cei ff tineri de azi care cred ca totul li se cuvine, si REPEDE. Insist, nu sunt o zgarcita si de pilda mi-e clar ca o sa sacrificam oricat ca sa mearga copilul la o scoala excelenta, sa ia meditatii, sa faca un sport, etc, etc
Sovi, nu stiu de Medlife, ti-a raspuns Clau, insa la Euroclinic de pilda chiar pe site-ul lor este afisat programul medicilor, majoritatea sunt "on call", deci daca e cazul vin, altii -de pilda Herghelegiu- nu, da doar consultatii si probabil face cezariene programate. deci omul stie de la inceput, ori, ori. E de fapt la fel ca la stat, doar ca intr-o clinica privata, la preturile astea exorbitante, nimeni nu-si permite sa nu respecte programul.
Stela, eu iau Utrogestan mai de demult si in doza mai mare ca tine si ti-am spus, INAINTE de sarcina imi cadea parul groaznic iar acum mai deloc. Si am mai observat ceva: mararul de pe picioare imi creste ff incet; eu dau cu lama si cred ca in ultimele 3 luni a fost nevoie de max 3 ori, vorbesc serios. Pielea de pe picioare e fina ca a doua zi dupa epilat...
Clau, eu am vazut al teleshopping masinaria aia de calcat singura ca deh, daca tot frec telecomanda...Sincer nu mai stiu cat zicea sa coste dar nu era o avere, uite o sa fiu atenta si-ti zic.
Abia am ajuns cu cititul la pag 7. Trimit cearceaful asta si revin

naty 27+ cu (Iulia Elena)
AM AJUNS IN ULTIMUL TRIMESTRU, DOAMNE AJUTA PRINTESEI MELE SI MIE!!!
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png

Mergi la inceput