Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, Danutza, nasol cu fumatul asta...sotiorul meu fuma numai in bucatarie, de cand am ramas gravi cu Vlad numai in balcon, f.f. rar mai tragea o pipa in bucatarie, daca era prea ger afara. Sau poate daca aveam musafiri si se inchideau in bucatarie. Dar asta doar iarna! Vara nici nu s epune problema, in balcon direct. Si de atunci face la fel. Dupa ce fumeaza se duce si se spala pe dinti, ca mi se face rau de la miros, plus ca il pupa pe Vlad si stau bot in bot.
Nici daca tin usa inchisa la bucatarie nu se duce mirosul??fumeaza ca turcii?

Aaa, Sovi, pune o poza cu burticuta, sa te mai vedem si pe tine! Tu cand te mai duci la control?
Eu la 28 de sapt trebuie s afac setul 2 de analize si apoi cand am rezultatul sa merg la control, probabil la 29 sau 30 sapt.

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Stau si eu acum in fata cu o cana de ceai, si paine cu unt si gem ca mi-a facut Ramo pofta
Sovi am auzit si eu ca margarina nu e buna, dar daca te uiti acum pe toate "margarinele" scrie acum grasime tartinabila sau ceva de genu' .Iar mie de mica mi-a placut margarina Unirea, si acum fac si eu ca babele, de mica am tot mancat si n-am mai murit. Si apoi la cate prostii sunt in comert....
Imi pare rau ca te ciondanesti cu randunoiul...dar asta este, omul perfect nu exista, si apoi i-am luat si cu bune si cu rele, chiar daca ne mai scot din pepeni, sunt ai nostri asa cum sunt.
Legat de cuptorul cu microunde, eu nu gatesc niciodata la el, il folosesc doar pt a incalzi mancarea

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

Ma mai calmai un pic, macar nu mai plang , cred ca am speriat-o si pe pitica . Vad ca nu mai e asa de activa.
Oi fi si eu un pic cu capul in treaba asta cu fumatul, dar sa va explic. Bucataria e tot una cu holul de la intrarea in casa si e despartit cu o usa de holul cu dormitoarele si baia. Evident ca se duc si ei la baie si intra fum in hol . De multe ori e fum in hol desi in bucatarie e aerisit. Dar ei nu au cum sa-si dea seama de asta, iar cum mirosul meu e f ascutit acum simt orice. Dimineata cand ma duc la baie- fum, cand plec nu stiu cum sa ma incalt/ imbrac mai repede sa nu stau in fumul din bucatarie, seara cand vin de la serv fum. Apoi cum sa nu ma enervez????? Ieri ma apucase tremuratul ca nu mancasem, am mancat biscuiti ce aveam prin camera si dupa vreo ora m-a chemat si pe mine la masa.
De multe ori "tata socru" nici nu asteapta sa termin de mancat si si-a si aprins tigara. Odata nu mai aveam mult si dadeam cu farfuria de pereti.
Ma enerveaza situatia ca pana sa ma mut la ei ne intelegeam f bine, stateam de vorba.. Acum au scos-o ca ii evit, ca nu mai stau de vb cu ei...

Gata, subiect incheiat ca iar o iau razna. Cred ca ma duc sa-mi fac un dus si plec de acasa.
Oi gasi eu o solutie si pt asta.

ici!

Dana 24+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!!
Clau!!
Bine ai venit-oficial-in stol Mihaiuta!!
Fetelor nu mi s-a luat nici curentul si nici n-am inghetat de frig!V-am zis ca in we nu prea pot sa intru pe ramurica pt.ca stau si iou cu randunoiul iubitAseara au venit niste prieteni la noi,am comandat cate-o pizza(daca altceva n-am putut gati..ca deh cin' sa spele vasele cu apa rrece?!)si ne-am intins pana la 2,iar acum plecam la un ski mic
Va puup si va urez un we minunat tuturor!!

Ela.. in 30+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Dana - nu fi suparata mamica, trebuie sa fii puternica si sa te calmezi. Acolo esti pe teritoriul lor, regulile ei le fac sin ai fost naiva sa crezi ca va fi la fel de bine si cand veti sta cu ei. Chiar daca ai fi stat cu ai tai tot rau ar fi fost. Mie mi-e greu si fara sa stau cu ei si la inceput soacra tot incerca sa impuna reguli in casa noastra dar s-a lamurit ca n-ar cu cine...La fel si cu copilul. Sa fii sigura ca vor vrea sa faci multe lucruri cum cred ei si pt ca tu sa ramai sanatoasa la cap ar fi bine sa incerci sa te faci ca nu observi si sa-i lasi ca pe ei, altfel ajungi la discutii si cu al tau (pe care nu-i bine sa-l pui sa aleaga) si iti faci rau tie si copilului caruia ii transmiti toate starile. Si crede-ma ca dupa nastere vei f bomba hormonala!! So...tu sa ai grija de tine si de copil..restul trece pe planul 2, nu lasa astea sa te bage in depresie (cum am patit eu si mi-am pierdut si laptele)

Sovi - si tu incearca sa lasi de la tine mai mult pt ca, chiar daca nu ne dam seama, avem tendinta de a exagera lucurile. E perioada asta in care ne apuca cuibaritul pe toate. Exact acu' trebuie pus parchetu' ala si aranjat prin casa, nu? Adevarul e ca dupa ce nasti e imposibil sa mai faci ceva prin casa din cauza copilului...

Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Am scris si mi s-a stres tot,of

Aseara nu am mai intrat sa va scriu cum a fost la control ca am ajuns tarziu acasa,pe la 22,30 si DAVID nu mai putea de somn!
Bebelusul SAMUEL tot un grasan a ramas,are 2390 g,si e dezvoltat pentru 34 de saptamani si 5 zile,colul nu mai mi l-a masurat ca trebuia sa-mi faca ecografie vaginala,si a zis ca nu ar mai vrea sa-l "zgandareasca",ca am depasit faza critica si ca,de acum trebuie sa am alt tel,saptamana 37!Si voi face tot ce-mi sta in putinta sa ajung acolo...nasterea va fi normala,pentru ce bebele meu e cu capul in jos de la 29 de saptamani,e tare constiincios,si sper ca nu va fi la fel de greu si de dureros ca la DAVID...
Cam atat deocamdata...la Brasov e soare,e f frumos,cred ca e si cald!

Simo,mamica lui DAVID,,32+ cu SAMUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by ramo_cata
am papat,ceiut cu margarina cu gem
ramo26+ 26 sapt

Buna pt toata lumea.
De azi o sa stau acasa. Gata cu serviciul. Imi iau de luni CM toata luna, apoi cer CO in ferbuarie si din martei ori inca un CM ori direct prenatalul. Asa ca incerc sa va prin din urma (macar la acest capitol). Si nu am avut rabdare sa ajung pana la ultimul mesaj ca trebuia sa-i spun ceva Ramonei.

Raaamoooo, FARA MARGARINA!!!! TE ROG EU FRUMOOOS!
E periculoasa pt santatate. MAI BINE UNT, CHIAR DACA INGRASA. MANUANCI MAI PUTIN, UNGI FELIA MAI FIN, DAR E NEPERICULOS.
Margarina s-a dovedit clar ac are in compozitie unele particule strine de corpul umasn, ceva asemanator plasticului, care nu s e topeste si nu se limina din corp nici in 100 de ani, fiindca nu poate corpul sa o prelucreze. Si se depune pe vasele de sange.

Elara
27+
vine Maria Roxana
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

pentru Roxana si Clau liliecutele insomniace!

Stela am vazut ca nici tu nu ai avut somn!

Eu m-am "dres" cu somnul de cand am inceput serviciul dupa sarbatori. Adorm pe la 11 dupa Dr. House (Raluca tiza mea, stie de ce) si la 7:30 sunt in picioare. Si pentru ca seara sunt obosita, adorm imediat.

Cat despre sterilizator mi-as lua unul electric, pentru ca imi e mai comod decat microundele.
La capitolul pompa, vreau sa le intreb pe fetele cu experienta: manuala sau electrica?

Mai nou sportul meu este sa "alergarea de soacra" . Imi da o multime de sfaturi pe care nu le-am cerut. Saraca e bine intentionata, dar... Iar mai nou imi tot spune ca: sigur o sa-mi fie frica ca nu o sa am lapte, ca in primele 3 zile nu apare nici un fel de lactatie, si pe urma o sa am furia laptelui. Astea sunt cele 3 adevaruri supreme, si orice explicatie din partea mea e inutila. Doar eu sunt mica si nu stiu nimic, ea e femeie cu experienta. SIII..., mi-a promis ca vine la noi sa-mi arate cum a muls-o pe ea moasa (acum jde-ani).
Asa ca tre' sa invat sa fug ca o vacutza pe pasune care nu vrea la muls... Get away and don't touch me!

Danuta hai nu mai plange! La noi mai fumeaza mama, cate 2-3 tigari seara (noroc ca nu in fiecare zi). Este adevarat ca numai in bucatarie, cu geamul deschis si usa inchisa. Dar mirosul tot trece prin usa (fumul nu). Si ma enerveaza cumplit. Sa vezi ce circuri am cu mama! Mai ales ca tot restul casei este total anti-fumat.
Mi-a promis insa solemn ca dupa ce vine bebe nu se va mai aprinde nici o tigare in casa. Pana o sa ne mutam, mai avem de stat cateva luni cu ai mei. Adica eu, ca randunoiul e oricum plecat. Incerc sa rezist cu stoicism, desi tot sunt plina de draci din tot felul de motive. Asa e cand nu e casa ta... Si eu inca stau cu parintii mei, in casa in care m-am nascut. Si apartamentul e mare, putem sa nu ne intersectam daca vrem. Dar daca as sta cu socri ar fi mult mai jalnic!
O sa treaca insa, si o sa ne fie bine in casuta proprie! Fa-te frumoasa si du-te la plimbarica la aer curat.

Kya 26+ cu Sanziana

A inceput o mare dragoste

-------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Simo - felicitari!!! Chiar ma bucur nespus ca totul a fost bine la control si ca bb are aproape 2500gr, si ca riscurile pt el daca s-ar naste in scurt timp, sunt din ce in ce mai mici...

32+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Zoze - ai innebunit mama? SKI??? Iti trebuie o bataita tie!! Mai bine pune de o cana de ceai si baga-te in patucean!

Sa povestesc ce am patit eu azi-noapte. Dupa ce ca am avut insomni si m-am bagat in pat abia la 3 dimineata, au inceput niste contractii nasoale rau, cu dureri cu tot tacamul, de credeam ca nasc!! Ia NoSpa Forte, ia Scopantil...nik...contractii intai la 7 minute, apoi la 5 minute...ma pregateam sa ma imbrac de spital Si pe la 5 dimineata s-au calmat. Am adormit pana pe la 8 (asta a fost somnul meu) si apoi da-i cu mic dejun, schimbat copil, dus si voiams a plec sa-l duc pe pici la mama cu masina ca apoi sa stau in pat. Si-au inceput iar . AL meu m-a boscorodit ca nu-s sanatoasa toata ziua frec vase si adun prin casa, si s-a dus el cu bebu sa-l duca iar eu ramasei acasa cica in pat (adica tot in fund, pe forum). Nu am rabdare neam sa stau in pat. Sa aduca sotul Gynipralul ala poate mi se mai calmeaza uterul asta ca taaaare mi-e teama.

L-am trimis si pe la socrii pe la curte sa-mi aduca tot ce trebuie pt bebe mic (patut, saltea, masa de infasat, sterilizator, pompa, lenjerii, carusel etc) ca uite na...mi-a teama sa nu se intample peste noapte

Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput