Mamici de Martie-Aprilie 2008!!(64)
Raspunsuri - Pagina 8
ramo_cata spune:
buna dimineata...va invit la o cana cu ceai...eu m-am trezit cand a plecat puiu la serv si nu m-am mai culcat pt ca azi noapte nu am dormit ,m-am frichinit de o mie de ori pana sa adorm si cred ca e din cauza ca dorm prea mult dimineata...asa ca am deschis calculatorul,am papat,ceiut cu margarina cu gem,m-am trezit cu foamea in glanda...si acum am intrat sa va salut si sa va urez o zi frumoasa...
acum o sa fug la citit...pupici
ramo26+ 26 sapt
bebicul_meu
RalucasS spune:
Mai fetelor, am si eu o intrebare: la serilizatoarele astea trebuie pusa vreo solutie speciala ceva inauntru, sau nu? ca nu sunt lamurita deloc.
Si acum stau in dubii, am gasit doua sterilizatoare de la Chicco, unul sterilizeaza la rece, iar altul electric prin fierbere si nu stiu la care sa ma opresc.
32+ Lucas
ramo_cata spune:
mai mamici vad ca n-am fost sg care n-a avut somn azi noapte....numa ca eu am apucat sa sting calculatorul si m-am uitat pe pereti...in schimb vad ca voi ati ciripit...
ralucas-merci pt sfat...asa am sa fac...
roxana-daca tu ai asa emotii la bb2 imagineazati cum suntem noi si cate emotii avem... ai grija cu orificiul ala deschis,nu mai trebalui toata ziua prin casa...f misto sa ai o masina de calcat,de spalat vase,de facut mancare...oare o sa fim multumite de aceste masinarii sau incepem ca soacrele...aia nu e bine aia nu face ..etc...ma gandesc ce o sa facem cu atata timp liber?nu o sa ne plictisim?eu as opta numai pt masina de calcat....sunt si eu pt robotelele de bucatarie...mult ne sunt de ajutor...noroc cu tehnologia asta...
mstela -la cat de multe sapt...sa stea bebe la caldurica pana la termen..
vad ca randunicile inca nu s-au trezit...heeeeiiii trezireaaaaaaa!
ramo26+ 26 sapt
bebicul_meu
PIDANA spune:
Mie mi-a adus sotu masa in dormitor, nu ca rasfat ci pt ca in bucatarie se fuma si el desi chipurile se lasase de fumat trebuia sa-si bea cafeaua cu tigara ca sa mi se ridice mie parul in cap.
Parintii lui se trezesc de la 5 sa-si faca tabietul cu tigarile si cafelele, iar acum cand am dus tava tot fum era in bucatarie.
Nu mai stiu ce sa fac, nu mai suport deloc situatia asta. Imi pune capac peste toate celelalte probleme existente. Imi vine sa imi fac bagajul si sa plec fara sa ma mai uit in spate dupa nimic.
Dana 24+ cu
http://md.lilypie.com/hV78p2.png
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
ramo_cata spune:
pidana-te cred ca iti e greu cu fumul de tigara...nici eu nu-l suport cu toate ca si eu am fost fumatoare inainte de a ramane gravida,m-am lasat cu o luna inainte de a afla ca am bebe...si incet incet s-a lasat si puiul meu,dar nu mai fuma in camera ci numai in bucatarie...acum nu mai fumeaza deloc....si ce bine e...dar tu incearca sa nu te superi...nu intra in bucatarie cand fumeaza ei si dupa o perioada pana se aeriseste....nu stiu ce sa zic dar incearca sa te linistesti...
ralucas-nici eu nu stiu cum se folosesc sterilizatoarele...daca se pune vreo solutie sau ceva...avem multe de invatat..poate ne invata mamicile cu al 2 lea bb si care au mai folosit...
ramo26+ 26 sapt
bebicul_meu
RalucasS spune:
Mai fetelor, eu cum am aflat ca sunt gravi, m-am si lasat de tigari, am mai zis asta, dar nu mi se pare corect sa ii cer si sotului sa faca asta, pt ca daca eu nu eram gravi, as fi fumat incontinuare, si acum imi vine sa mai fumez cate una, dar nu o fac pt bb. Iar pe sot il as sa fumeze in sufragerie, pt ca fumeaza la calculator, dar trebuie sa deschida mereu usa de la balcon cand incepe si cand termina sa o inchida, si iese tot fumul fara nici o problema. Dar dupa ce vine bb, i-am zis ca fumatul in casa va fi interzis cu desavarsire.
Naty pe unde umbli? nu vii si tu pe crenguta, ca ti se raceste cafeluta
32+ Lucas
Roxana Claudia spune:
quote:
Originally posted by ramo_cata
f misto sa ai o masina de calcat,de spalat vase,de facut mancare...oare o sa fim multumite de aceste masinarii sau incepem ca soacrele...aia nu e bine aia nu face ..etc...ma gandesc ce o sa facem cu atata timp liber?nu o sa ne plictisim?
ramo26+ 26 sapt
bebicul_meu
esti belea mama
Roxana 34 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)
sovietica spune:
Baiii mi-a tras-o si mie cu stergerea mesajului! Tocmai cand scrisesem si eu un ditai mesajul in care explicam conflictul meu cu randunoiul E clar, Omu are pile si aici, nu mai pot sa imi vars naduful niciunde!
Nu mai redau povestea, ca nu mai am putere. O las asa, ca nici eu n-oi fi femeia perfecta. Sa treaca odata 15 saptamani, sa imi revina si mie hormonii la zile mai bune. Da Doamne sa ne ocoleasca depresia post-natala, ca aia mai lipsea!
Oricum, daca stati in zona si va trebuie un om bun la toate, stiu sa schimb garnituri la baie, sa inlocuiesc dulii, repar prize, fac rafturi -am facut 7 in baia mica, desi m-am luptat cu fierastraul electric de numa! Ieri am desfacut receptorul de la tel fix ca sa ii reasez microfonul . Toate astea le facea tata negresit cand eram mica, acu se pare ca numai pe mine pica, pt ca la unii nu pe plac "carpelile" da nici nu fac nimic (gen chemat mester) sa remedieze vo situatie in casa!
Cel mai mult ma streseaza renovarea (nu se stie cand o incepem), ca sunt in prag de trim 3 si ma misc tot mai greu, si noi avem de pus parchet, de schimbat/cosmetizat ceva usi, de ridicat un zid intre un dormitor si living si probabil de zugravit.
Scriam ca si eu sunt pro-tehnologie, cu conditia sa nu nu o consider daunatoare, asa cum consider cuprorul cu microunde. Despre el am citit/googalit ca omoara mancarea si ca in special la bebei este de evitat.
Mstela, succes cu dizertatia!
Roxana, mercic pt explicatia cu sterilizatorul. Il voi achizitiona, dar dupa ce nasc, ca tot cu este o necesitate imediata (sper), cine stie, poate il primec cadou :P
Astept cu interes sa ne pove despre masina de vase dupa ce o achizitionezi, ca ma bate si pe mine un gand.
No, Clau, m-ai convins, ramane sa caut un medic mai comunicativ/permisiv de la Medlife si sa raman acolo, sa ma pun si eu odata in rand cu lumea.
Petrecere frumoasa azi!
Despre masina de calcat singura, n-o fi magaoaia aceea pe care o vazusem expusa la media galaxy de la mol vitan? (acum ceva luni)
RalucaS, stii cum e, tre o stare de spirit sa fac poze. O sa fac macar una, cat sa se vada burtoiul. Am mai pus 1 kil sapt asta! Deci 3 kile in 3 sapt. Iupiiii
Ramo, iarta-ma, da nu ma poci abtine, tu stii ca margarina e un fel de plastic, da? O sa incerc sa gasesc mailul in care se pove despre ea.
Violeta, pernuta de care ziceam eu arata cam asa http://cutelittleangel.com/shop/images/infant%20pillow.gif numai ca nu mai stiu exact forma conturului exterior. E pt 0-6 luni, si cica e ca sa previna "flat head syndrome". Creca e moft, da daca tot o primesc... :)
Frumoase slingurile, deja am gasit pe net tipare pt confectionarea lor
Cred ca arata varza mesajul asta, am scris ei eu din amintiri.
Va pup, merg sa bucataresc.
sovi 25+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:
'Neata randunici!
Ralu, am baut lapticul cu nesquic impreuna cu Vlad!
A venit si tati acasa si suntem fericiti, am stat la povesti pana acum.
Mai, ce de ciripeala pana la 2 noaptea, eu aseara m-am bagat in pat la 12 si am adormit, eram cam obo...
Mai stau o ora si ma duc sa-mi cumpar strudele cu mere de la patiserie , poate se mai domoleste gerul.
Clau, petrecere frumoasa si neaparat sa pui poze sa vedem sarbatoritul!
Delphinas, ce sot harnic si priceput, felicitari!
Sovi, deci randunoiul nu vrea sa se apuce de renovat...noi peste o luna vom face baia, e singura care a ramas nefacuta, ea era renovata de vechii proprietari, totul nou, dar nu e pe gustul nostru si nu "se asorteaza" cu restul . Vreau gresie si faianta noua, cada, chiuveta, wc. Mai mult o facem pt. ca avem probleme cu igrasia, noi stam pe colt si f.f. frig in baie. Si se face mucegai pe tavan si pe chitul de rosturi, de m-am saturat sa frec cu domestos si solutii antimucegai. Vrem sa o izolam mai bine si sa-i dam cu gleturi si vinarom anti-mucegai. Cam asta...
Si eu sunt pro aparatura de bucatareala, si eu sunt dependenta de microunde la incalzit, si cand fac ceai pun cana cu apa la 2 min acolo apoi o scot si pun plicul de ceai. Imi e mult mai comod pt. ca sunt vase mai putine de spalat dupa. Sunt dependenta si de sandwich-maker, in fiecare zi prajesc paine la el, asta daca nu fac sandwichuri, de robot si blender la fel. M-ati cam convins si pe mine cu sterilizatorul, poate imi iau si eu unul, nu foarte scump. Pompa de san neaparat imi cumpar ca nu poti fara.
Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze