FIV la Medlife
Raspunsuri - Pagina 13
dariaioanaxx spune:
Buna fetelor !
sunt si eu una din aspirantele la mamici, si desi am un baietel facut pe cale naturala sa zic asa, imi mai doresc un copilas si tot sper, sper sa se intample de 10 ani; eu am mai scris pe aici, mai ales la FIV in Ungaria, pt. ca acolo trebuia sa fac FIV prima oara, dar n a fost sa fie.......; acum am facut dipherelinul vinerea trecuta si sunt in asteptare.....de ciclu menstrual........si marti merg la Medlife la eco+estradiol sa vedem ce si cum......dupa cum mi au zis fetele pe un alt forum, e vorba de Claudia si Luci sunt un pic stresata dar sper si cred ca Dumnezeu imi va ajuta !
pupici si bafta tuturor
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Gianina34 spune:
dariaioanaxx - bine-nteles ca va fi bine!
De ce crezi ca suntem noi pe aici? Ca sa tinem pumnii stransi sa reusesti sa ramai insarcinata. ![]()
gianina
miruna79 spune:
Buna fetelor.
Ce faceti? am trecut sa va salut si sa va spun ca mi a venit ciclul astept ziua 21 ca sa dau startul.
Va pup pe toate
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miruna79 spune:
Incep inhibarea cu diphereline 3.75 o singura fiola, doza de stimulare nu s-a stabilit inca se stabileste la urmatorul ciclu.
Va pup pe toate
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
noname spune:
Buna fetelor!!! Am si eu o intrebare pentru voi: Cat costa operatia laparoscopica facuta de Predoi, in afara de costul operatiei cam cat sa ii dau si lui? Cate zile voi sta internata? (La Giulesti am stat 2 zile)
Mersi mult
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Ioanatugs spune:
Miruna79 multa bafta la startul FIV-ului i-ti urez!
Am fost si eu azi la Medlife si mi-am facut hormonalele de z3 si maine vor fi gata, am emotii!!! Mi-au spus ca pot sa vad rezultatul analizelor pe net cu un simplu cod de bare, pe care mi l-au dat ei si cu CNP-ul meu. Interesant nu???
Simi77 ce mai faci, iubita???
Dariaioanaxx multa bafta maine la eco!
noname i-mi pare rau, dar nu stiu ce si cum se da. Multa bafta la laparo!
Claudia-prea cand faci ET-ul??
cu drag Ioana
noname spune:
quote:
Originally posted by Ioanatugs
Miruna79 multa bafta la startul FIV-ului i-ti urez!
Am fost si eu azi la Medlife si mi-am facut hormonalele de z3 si maine vor fi gata, am emotii!!! Mi-au spus ca pot sa vad rezultatul analizelor pe net cu un simplu cod de bare, pe care mi l-au dat ei si cu CNP-ul meu. Interesant nu???
Simi77 ce mai faci, iubita???
Dariaioanaxx multa bafta maine la eco!
noname i-mi pare rau, dar nu stiu ce si cum se da. Multa bafta la laparo!
Claudia-prea cand faci ET-ul??
cu drag Ioana
Mi-am facut si eu analizele hormonale aici si tot asa le-am vazut.
E foarte bine ca nu mai trebuie sa mergi acolo sa le iei.
Mergi sa le iei , doar atunci cand mergi la doctor sa vada ce ti-a iesit.
Bafta multa!!! Sa dea Dumnezeu sa iti iasa bine analizele.
La ce medic esti?
Dana
http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png
Ioanatugs spune:
noname am fost de curand la dr. Predoi si mi-a dat de repetat cateva analize hormonale, pentru un viitor FIV la Medlife. Multumesc de urari!
cu drag Ioana
claudia_prea spune:
Fetelor, suntem intr-o clinica privata in care se palteste orice serviciu, nu se pune problema sa dai pe langa. Si in afara de asta in momentul in care am semnat contractul de asigurari de sanatate pentru toti angajatii firmei la care lucrez, ni s-a spus foarte clar ca personalul nu are voie sa primeasca nimic. Daca vrei sa-ti arati multumirea fata de un medic, ii poti lua un buchet de flori (nu e cazul dr. Predoi), dar atat, iar pe langa asta eu m-am rugat de el pe vremea cand era la stat mult timp sa-mi accepte o atentie si nu vroia.
Eu voi face ET probabil in toamna.
Multa bafta va doresc si sa veniti cu teste pozitive!