FIV la Medlife

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

Buna fetelor, am si eu o intrebare, ca tot v-am vazut discutand despre comisie: eu am facut 2 IA la ei cu dr. Predoi, urmeaza sa fac si histeroscopie tocmai in ideea de a merge mai departe pe FIV. Daca eu discut toate problemele si analizele cu dumnealui si stabilim ca urmatorul pas este FIV, va trebui sa trec si pe la comisie? Deja sunt iarasi in ceata, daca e asa inseamna ca ar trebui sa ma programez deja, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Geanina, dupa histeroscopie, daca va fi cazul de FIV probabil iti va face el programarea la comisie. Poti sa-ti faci si tu programarea de acum si eventual renunti la ea, daca te programeaza el mai devreme. Cred ca a doua varianta e mai sigura.
Mult succes!

Mergi la inceput

claudia prea - FIV-ul nu il face dr. Predoi? Toata procedura se face cu doctoritele din comisie?

gianina

Mergi la inceput

Geanina, Fiv-ul, adica monitorizarea, punctia si ET este facut de dr. Bolintineanu si embrioloaga DR. Mustata, insa dr. Predoi este pus la curent cu toata evolutia fiecarui caz in parte. Am inteles ca daca vrei neaparat poti cere sa faca dr. Predoi punctia, dar la mine la amandoua fiv-urile a fost dr Bolintineanu si a fost totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

mie mi s-a parut super ok dr. bolintineanu la ecografii, foarte atenta la detalii, chiar a venit si la mine dupa ce am nascut(pentru ca stia ca avusesem probleme) desi nu ma vazuse decat de cateva ori. Ma batea gandul sa fac ET cu ea(desi am embrionii congelati la alta clinica despre care am o parere fff. proasta) dar cred ca ar fi prea complicata procedura de transfer a embrionilor intre clinici si nu vreau sa risc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!
Si eu sunt in asteptare la FIv. Adica trebuie sa imi fac o operatie laparoscop, si apoi cred ca FIV.
Cam cat dureaza programarea , cu analize, cu stimulari.....etc.
Si cam cat va costa ?

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Noname, analizele de sange le poti face in decursul unei luni, doar daca ar trebui sa mai faici histeroscopie sau histerosalpingografie si nu gasesti loc, te-ar mai putea amana.
Dupa ce ai gata tot dosarul, se sta de vorba cu comisia si se stabileste protocolul, se face inhibarea in ziua 21 a menstrei si apoi incepand cu ziua 2 a menstrei urmatoare incepi stimularea care ar trebui sa fie in jur de 10-12 zile sau uneori mai mult daca nu ai raspuns cum trebuie la tratament. Din momentul in care incepi stimularea si pana afli daca s-au prins embrionii trec cam 30 zile.
In legatura cu, costul, nu exista unul exact, deoarece in afara procedurii care poate fi 4400 FIV sau 5100 FIV+ICSI, intervine costul medicamentelor, iar doza de stimulare se stabileste in functie de nevoile pacientei (de la 20-30 mil pana pe la 60-70 milioane). La acestea se mai adauga 1000 ron crioprezervarea pt. un an de zile in cazul in care iti raman embrioni de congelat.
Sper sa-ti fie de folos informatiile.
Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Buna fetelor
Am si eu o intrebare
stiti cumva daca la medlife se face fiv pe ovulatie naturala?

elena

Mergi la inceput

Elenada, nu cred ca se face. Daca afli ceva te rog posteaza raspunsul, sunt si eu curioasa.

Mergi la inceput

claudia draga, tu ce mai faci?

Ma bucur ca esti activa pe forum si ne mai luminezi cu sfaturile, insa tie cand trebuie sa-ti tinem pumnii?

cu drag,
gianina

Mergi la inceput