FIV la Medlife

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Simi77 multumesc frumos pentru programare, a picat bine!
Miruna79 multumesc iubita, pentru urarile adresate finutei mele, o sa i le transmit personal! Si multa bafta la FIV-ul ce se apropie!
Ce sa spun, inca nu m-am hotarat unde voi face urmatorul FIV, oscilez intre Medlife si Giulesti, dar am o programare si la Gynera, asa ca ma voi hotari luna asta, pentru ca deja in iunie sa incep.
Am fost azi la dr. Silviu Predoi si prima impresie a fost una buna. Mi-a dat sa repet un set de analize: hormonale si cateva culturi, iar pe sot l-am programat la o spermograma, pentru ca o vrea facuta la ei. Eu aveam mare nevoie de o explicatie pentru ce mi s-a intamplat mie luna trecuta si parerea lui a fost ca am avut inhibarea prea mare si stimularea prea slaba, deaceea am avut punctie alba. A zis chiar ca el nu a facut la nimeni inhibare cu 30 de injectii de Diferelline + 2 luni de AC la nimeni si nu intelege de ce am primit aceasta schema. Ma rog aceeasi parere o am si eu, insa nu mi-am pierdut increderea in prof. Marinescu si inca nu m-am hotarat cu cine voi face FIV-ul urmator, insa analizele le voi repeta, pentru ca e bine pentru mine. Chiar eu intetionam sa le repet, ca sa vad cum stau dupa stimularea de luna trecuta.

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Ioana cred ca ti a fost greu dupa esecul care l-ai avut stii cum e fiecare organism reactioneaza diferit , sigur dc ti se va schimba schema de tartament o sa iasa bine,chiar mi se pare cam ciudata schema care ti a dat-o cu 30 zile diphereline si 2 l AC.
Dc vrei sa faci in iunie cred ca vei alege optiunea Gynera ptr ca acolo te programeaza cam repede si ai putea incepe in iunie, la medlife au chestia aia ca trebuie sa treci pe la comisie si pana gaseti loc liber la comisie dureaza, am citit ca ai programare la ei pe 2 iulie, abia aunci se uita pe toate analizele de fapt mai amanuntit si stabilesc schema si data inceperii, si comisia e formata de cu totul altcineva decat dr Predoi (Dr Bolintineanu si Dr Mustata embrioloaga) care din cate am inteles ca dr Predoi e consultat atat dar ecografiile si restul le face dr Bolintineanu.
Dc gresesc sa ma corecteze fetele, ca eu am facut HSG si Histero cu dansul si cand m-am dus la comisie el nu era, si de la fetele de aici am inteles ca de fapt cam asa sta treaba.
Pupici si mai vorbim
Pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Miruna79 mie mi-a spus dr. Predoi, ca dupa ce am analizele pe care mi le-a cerut, o sa-mi faca dansul o programare mai aproape, in iunie, daca eu le termin pina atunci. Doar de mine depinde cat de repede incep, iar despre Comisie mi-a spus si d-sul ca s-a schimbat. Vrea sa mai fac si o programare la eco intre z12 - z17, ca sa stie cum stau cu ovulatia pe ciclu natural si mi-a facut-o la dr. Albu pe 29 mai la ei. Deci toate analizele le voi face luna asta, in functie de CM si sper ca din iunie sa incep, ca sa nu-mi expire restul analizelor.
Acum mi-am revenit din socul de luna trecuta, m-am linistit chiar si m-am impacat cu situatia in sine. De acum incolo ce o vrea Doamne Doamne!!!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Ioana ma bucur ca ai inceput sa ti revii dupa esecul de data trecuta cu Dumnezeu inainte o sa fie bine,; e foarte bine ca te programeaza mai devreme ai avut noroc.poate vom fi colege la Fiv in iunie.
Daca vrei sa ti faci analizele la ei (adica hormonalele) sa le faci sus direct in sectia de materno fetala nu jos la receptie ca jos astepti mult mai bine direct sus asa am facut eu.
vezi din cate tin eu minte spermograma se face in anumite zile cred luni nu mai sunt sigura si e fara programare.
Spune mi si mie ce ti a zis de comisie si ce s-a schimbat ca eu am ramas setata la setarile de dinainte.
Pupici si mai vorbim

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79 spune:

buna fetelor am si eu o rugaminte la voi sami spuneti si mie daca cunoasteti vreun caz care a facut fiv cu donator (f) si ea reusit si cit ar costa in euro in ungaria acest fiv cu donator va multumesc si astept raspunsurile voastre
...o zi buna tuturor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

buna fetelor,am programare la comisie pe 14 mai,si as vrea sa stiu si eu in ce consta aceasta vizita.Este necesara si prezenta sotului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, va multumesc pentru incurajarile voastre, sper si eu ca embrionul ramas sa fie cel care va ramane cu mine 9 luni.
La comisie, nu este obligatoriu sa mearga si sotul, ar fi bine sa fie prezent, dar nu este obligatoriu - la prima vizita la comisie se discuta pe baza analizelor deja existente care este cea mai buna optiune pt. fiecare caz in parte.
Intr-adevar din comisie fac parte, dr. Bolintineanu cu care veti tine legatura pe toata durata fivului si dr. Mustata - embrioloaga.
Monitorizarile vor fi facute de catre dr. Bolintineanu, dar dr. Predoi va fi informat despre toate cazurile si evolutia lor.

Va pup pe toate si va urez mull succes!

Mergi la inceput

Buna fetelor
Claudia cu Doamne Doamne inainte o sa fie bine si o sa reusesti.
Adix la comisie noua ni s-a zis ca trebuie sa fie partenerul ,prima data s-au uitat peste analizele care le aveam si le au discutat si ne au dat sa facem altele, ce au considerat ei ca ar mai lipsi. A doua oara la comisie s-au uitat peste ce am facut iarasi discutie , s-a stabilit ce procedura va fi si ne au dat schema de tratament.
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

va multumesc pentru raspunsuri

Mergi la inceput

Buna fetelor
unde sunteti ati disparut toate!!
Cine urmeaza acum la fiv cine face acum sau e in astepatare?, eu o sa fac in iunie iulie cine mai e cu mine?
pup toate fetele

Mergi la inceput