FIV la Medlife
Raspunsuri - Pagina 10
miruna79 spune:
Claudia am citit ca deja ti ai facut embrionotransferul. Multa multa bafta iti doresc , sa stai cumintica zilele astea si peste 14 zile sa auzim ca ai reusit.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
simi77 spune:
Am programare la dr Predoi pe 5 mai la ora 14.Cine vrea sa mearga in locul meu.Eu am inceput sesiunea si am examen in aceea zi.
claudia_prea spune:
Fetelor, cu regret va anunt ca si de data asta Bhcg a fost 0 in cazul meu.
Mai am un embrion congelat, sper sa reziste si sa-l transfer pe acela. Mai departe nu mai am alte planuri deocamdata.
Va urez multa bafta tuturor, si sa dea DD sa veniti cu teste pozitive.
Cu drag,
Ioanatugs spune:
CHRISTOS A INVIAT !!
Buna fetelor!
Am intrat si eu aici pentru ca intentionez sa fac un FIV la Medlife. Am inceput anul acesta cu analizele si chiar am vrut sa fac un FIV la Giulesti, care insa s-a sfarsit cu o punctie alba si atat. Vreau sa o iau de la capat si nu sunt inca foarte hotarata unde il voi face pe urmatorul. Deaceea m-am programat la doua clinici: la Medlife si la Gynera, sa vad care-mi vor inspira mai multa incredere!
Simi77 eu am programare la comisie in 02 iulie, daca vrei facem schimb, pentru ca eu pot merge maine! Ti-am trimis si un PM cu nr. meu de tel. ca sa stiu daca merg maine sau nu. Multumesc!
Claudia_prea i-mi pare rau! Mult curaj si multa bafta i-ti doresc de acum incolo!
cu drag Ioana
Gianina34 spune:
claudia_prea - embrionul care ti-a mai ramas sigur va rezista. acela este sortit sa fie copilul tau. Ai incredere si sa vezi ca asa va fi. Am eu asa un feeling si iti si tin pumnisorii sa fie bine.
te pup,
gianina
cami30 spune:
Fetelor daca are cineva o programare la comisie la Medlife intre 1-15 iunie si nu se poate duce, ma ofer eu, pentru ca programarea mea e abia pe 19 iunie si ma gandesc ca as mai castiga timp.
cami
miruna79 spune:
Buna fetelor
Claudia imi pare sincer rau de nereusita ta , lasa ca o sa fie bine la urmatorul transfer.
Ioanatugs vad ca te gandesti sa faci la medlife dc ai nevoie de vreo informatie despre comisie etc. cu mare placere. Am citit ca finuta ta e gravida felicitari eu o tin minte de pe vremea cand scriam pe la tutuici,ii urez sarcina usoara.
fetelor eu sunt in astetare astept sa mi vina ciclu zilele astea, in z 21 fac diphereline si ciclul urmator incepem stimularea cu Puregon ar insemna ca prin iunie o sa fac Fiv ul.
fetelor mi a dat reteta cu 20 fiole puregon 100 si 10 de 50 mi s-a parut cam mult, cam cate zile se face stimulare? se gasesc la oricare farmacie sau treb sa le comand si cam cat costa o fiola?
pupici si mai vorbim.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Gianina34 spune:
miruna79 - puregon eu am cumparat de la farmaciile sensiblu: cel de 100 costa 190 lei iar cel de 50 - 120 lei. Sa intri pe site-ul lor sa vezi in ce locatii le gasesti.
Gianina34 spune:
miruna79 - am uitat sa-ti mai spun ceva: ar fi bine ca tot-odata sa-ti cumperi si 2 pungi cu seringi pentru insulina. Iti vei face singura injectiile si sa ai si asa ceva. Injectii vei face mai multe pe zi, ti se va da si schema de tratament dupa ce anunti in prima zi de CM.
suntem alaturi de tine si te incurajam,
gianina
miruna79 spune:
Gianina merci frumos de raspuns, Doamne ajuta sa ne fie bine si sa reusim toate.