FIV la Medlife
Raspunsuri - Pagina 9
claudia_prea spune:
Fetelor, eu n-am mai vazut subiectul pe prima pagina si am crezut ca nu se mai scrie la el, de aia nici nu l-am cautat.
Haideti sa va aduc noutati.
Eu sunt in ultima zi de stimulare, diseara la 23 voi face pregnyl.
Situatia mea se prezinta astfel: endometru 10mm, foliculi multipli intre 20mm cela mai mare , cativa de 18, restul 16,14,13 si mai mici.
Astept sa vad cat va fi si estradiolul de astazi.
Miercuri la 11 voi face punctia.
Acum sa va spun ce noutati mai am despre clinica, au toata aparatura necesara pt. congelarea embrionilor, ICSI, si ceea ce n-am stiut pana zilele trecute fac transfer de embrioni si la 5 zile adica blastocist.
Din seria noua de fete care au facut FIV, este o fata care a avut Bhcg 100, mai au o reusita la inseminare, si se asteapta rezultate zilele astea, si sunt destule fete care se afla in stimulare in perioada asta. Mai mult nu stiu sa va spun.
Nu stiu daca au banca de sperma, dar puteti suna sa intrebati.
Va urez succes tuturor!
cami30 spune:
Fetelor si eu sunt in "hotarare" pentru FIV si in toate cautarile mele pana acum balanta se inclina catre echipa Medlife.
Ce as vrea eu sa stiu este cum trebuie sa ma programez.. direct comisie sau ma programez la Predoi direct si cu ce analize sa ma prezint. Eu am un dosarel subtirel pentru ca multe analize mi-au ramas la medicul care m-a vazut pana acum. Am hormonalele, spermograma, biletul de iesire din spital dupa laparo, niste filme de HSG. N-as vrea sa fac prea multe inainte de discutia preliminara.
Cum e discutia cu "comisia"? Eu nefiind din Bucuresti as vrea sa fac cat mai multe intr-o singura consultatie daca s-ar putea. Si apropos am vazut ca fetele din martie s-au programat tocmai la sf lui mai. E posibil sa reusesc mai devreme? Daca as suna zilele astea credeti ca as avea vreo sansa pentru saptamana de dupa paste?
cami
dariaioanaxx spune:
Cami- sfatul meu este sa te programezi si sa te duci cu investigatiile facute deja , pana ajungi la Comisie ca sa castigi timp, pt. ca daca o sa ai programarea la Comisie prin mai, ca am inteles ca s a cam aglomerat; te poti duce si la dr. Predoi dar si dansul tot la Comisie te va trimite;daca vrei eu iti pot trimite lista cu ce investigatii iti cer ei si faci si tu din lista analizele pe care nu le ai pt. ca este o lista standard; succes !
va pup pe toate si lui Clau ii doresc succes !
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
claudia_prea spune:
Cami, asa cum ti-a spus si Daria, tot la comisie va trebui sa ajungi. Daca iti trimite ea lista cu investigatiile necesare, vezi ce poti face din ele pana la comisie, astefel incat sa se mai scurteze perioada de asteptare.La comisie poti gasi loc mai repede, doar daca renunta cineva la vreo programare si ai bafta, altfel nu cred.
Succes!
cami30 spune:
Sarumana de raspunsuri. Tare mi-ar fi prins bine in vacanta, ca dupa aceea avem atestate, o conferinta, vine bacu, vine sesiunea mea, apoi un alt examen in august.. de nici nu mai stiu unde sa ma impart. Si cum noi nu ne putem lua concedii oricand vrem noi... stau si ma intreb daca voi avea vreodata timp si de mine.
Cum cer la programare? PEntru comisia care? Comisia FIV?
cami
miruna79 spune:
Buna fetelor
Claudia multa multa bafta sa dea Dumnezeu sa reusesti iti tinem pumnii.
Ma bucur ca au inceput reusitele la medlife.
Eu am programare la comisie la sfirsitul luni (a doua intalnire)
Am facut analizele care mi l-au cerut , mi au iesit alea de inflamatie mari vsh si prot c reactiva. sper sa scada pana la Fiv.
Pupici.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
a_06 spune:
Claudia,
si eu voi face fiv la medlife, luni z 21 am prima injectie cu dife....(nu mai stiu cum ii spune), apoi continui cu puregon.
Mi-ar fi de mare folos daca mi-ai spune cum a decurs punctia, unde ti-au facut-o (in spital sau la materno-fetala), daca ai plecat direct sau ai mai stat in spital. stiu ca se face cu anestezie generala (dar nu stiu de care - este din cea injectabila?).; ai simtit ceva dupa?
de ce tie-ti fac cu blastocisti transferul? mie mi-au spus ca mi-l fac cu embrioni, la 2 zile dupa punctie. (la mine eu sunt problema, trompe obturate, in rest totul perfect)
multumesc anticipat ptr raspuns si iti tin pumnii din umbra, citesc chiar daca nu prea scriu
anca
claudia_prea spune:
Anca, punctia se face la "reproducere umana asistata", au acolo sus sala si o rezerva. Anestezia este injectabila, se face prin branula. Eu nu am mancat nimic si nu am mai baut de marti dupa amiaza, si nu am probleme la anestezie, nici macar o senzatie de voma.
Dupa punctie am stat pana s-au terminat perfuziile si dat fiind ca m-am simtit bine, am plecat. Nu am avut dureri puternice, nu am avut nevoie de nici un calmant, a fost suportabil (vorbesc dupa, ca in timpul punctiei dormi, tot atunci mi-a facut si dilatatia).
ET nu s-a stabilit, exista si varianta sa se faca cu blastocist, se va hotara in functie de calitatea embrionilor si de comun acord.
Trebuie sa fie embrioni perfecti ca sa ajunga la stadiul de blastocist.
Mult succes va doresc tuturor!
florela30 spune:
buna, fetelor. indraznesc sa ma bag si eu in discutie desi inca nu sunt canditata la FIV, dar sunt pacienta celor de la medlife din 6 febr. 2008.Am inceput cu consultatia la comisia de sterilitate formata din dr. bolintineanu alina si dr.mustata andreea(dr genetician parca) si le-am aratat tot ceea ce facusem in cei sase ani de cand incercam sa concepem un copil. au fost foarte dragute si mi-au ascultat povestea, au notat absolut toate analizele pe care le aveam si mi-au mai dat altele pe care sa le facem. Desi dorinta noastra era sa facem FIV, dupa ce am avut toate investigatiile gata, ne-au sfatuit sa optam intai ptr inseminare artificiala ptr ca se pare ca problemele nu sunt f mari si ca e pacat sa sarim peste aceasta etapa. Am inteles argumentele lor si pe 28 martie am facut prima inseminare. acum astept rezultatul, sunt in cea de-a 13-a zi de la inseminare. Am fost foarte multumita de doctori si de asistente, de conditiile de acolo, singura problema am avut-o cu fata de la receptia lor care e cam acra de felul ei. am fost surprinsa in mod neplacut de comportamentul acestei domnisoare.Multa bafta, fetelor !