FIV la Medlife

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Ioanatugs- te rog spune mi si mie cum pot vedea rezultatele de la Medlife, da mi te rog codul de bare si explica mi ce sa fac cu el ........azi am fost la eco si acum astept sa mi trimita rezultatul de la estradiol.......

pupici

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
Ioanatugs iti mai urez si aici la multi ani sper ca anu asta sa ti aduca bebele mult dorit.Analizele poti sa le vizualizezi toate pe net pui codul de bara si CNPul si ti le afiseaza in 24 h sunt gata.
Pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Daria, nu poti vedea pe net rezultatul estradiolului. Asa, se pot vizualiza numai analizele efectuate cu plata. Pentru valoarea ta trebuie sa suni la secretariat sa rogi sa intrebe medicul. Relaxeaza-te!!!!!!

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Ba da Luci, le poate vedea, dar cu conditia sa-i fi dat codul de bare. Procedura este aceeasi, insa atunci cand fac analizele direct sus la materno, desi ei au rezultatul in cateva ore, pe net nu-l afiseaza tot timpul, dar maxim a doua zi se poate vedea.
Marinita, stai linistita ca te va suna dr. sa-ti spuna daca faci sau nu injectia astazi.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Daria codul de bara e individual , trebuia sa ti il fi dat cand ai facut analiza , dar nu are nimic mai bine suna la secretariat si intreba.
Marinita bafta mare , sa vii cu rezultat pozitiv sa ne incurajezi pe noi care urmam dupa tine.
Luci si Claudia pupici fetelor, aveti grija de voi.

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Mai fetelor, pe mine tot nu m-ati lamurit.
Cam cat costa laparoscopia?(nu sunt asigurata la medlife)

Claudia, te rog sa imi spui si mie daca stii cum imi pot face abonament la medlife.... si daca imi fac operatie laparoscopica si nu mi se desfunda trompele , cam la cat timp ma va programa pentru FIV?
Mersi mult, si sper sa nu va suparati pe mine ca pun atatea intrebari.

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Dariaioanaxx asa cum ti-au spus si fetele, fiecare persoana are codul ei de bare, asa ca nu are nici o relevanta codul meu pentru tine. Dar stai linistita ca te suna ei, atata timp cat esti deja in procedura de FIV. Multa bafta iubita!
noname pe site-ul lor www.medlife.ro ai incercat sa vezi preturile?? Mi se pare ca tot acolo scrie si cat costa o interventie laparoscopica, pentru ca scrie si cat costa un FIV si toate analizele. Eu acolo am vazut tot ce ma interesa.
Miruna79 multumesc frumos de urari!
Mi-am vizualizat si eu analizele si mi-au iesit bine, insa le-am repetat pentru ca asa mi-a cerut dr. Predoi, sa fie facute si la ei. E putin diferit intervalul de valori de referinta, dar stiu ca orice laborator difera, asa ca e ok. Maine merg cu sotul la spermograma tot la ei si sunt curioasa, daca si "camera cu pricina" e diferita??
Claudia_prea multa bafta in septembrie!

cu drag Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor !multumesc pt. raspunsuri si incurajari ! o sa cer codul de bare cand o sa merg luni la monitorizare; intr adevar m au sunat dar sa stiti ca asistentele de acolo sunt foarte cascate, asta e parerea mea, poate nu toate dar majoritatea; estradiolul mi a iesit 33,5 dar rezultatul mi l au transmis pe la 18.30, iar pe la 16.30 reusisem sa vorbesc cu dna dr. si imi spusese sa fac puregonul, desi nu aveam rezultatul la estradiol inca, pt. ca deja ora cam tarzie; desi initial dna dr. imi spusese ca o sa am rezultatul intr o ora jumatate, nu s a putut asta pt. ca au mutat aparatul de la materno, jos, nu stiu de ce; acum o sa merg cu doza de 100 u.i. azi si maine si vineri merg iar la eco;

pupici

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Dana, abonametele se fac de catre firma la care lucrezi, si daca nu gresesc trebuie minim 15 abonamente pe societate.
Dar iti poti face asigurare medicala privata "Asilife", ii gasesti in holul clinicii, langa receptia pentru abonati. Aceea se face pentru fiecare persoana in parte. Sotul meu are facuta, este full, ii acopera absolut tot, mai putin chirurgia plastica, si il costa 110 lei pe luna, dar pretul difera in functie de starea de sanatate a fiecaruia, de varsta, de sex. Pentru femeii in conditiile in care acopera totul, am inteles ca ajunge undeva in jurul la 270 lei pe luna, dar trebuie sa stai de vorba cu cineva de acolo si-ti va spune clar ce si cum. Insa mai e un aspect, in primele 4 luni ale asigurarii, din ce stiu eu sunt acoperite doar urgentele medicale, nu si controalele sau investigatiile de rutina. Intreaba si acest aspect, sa nu te trezesti ca ai facut asigurarea si apoi trebuie sa si platesti interventia.
Poti lua un nr de telefon si de pe site-ul clinicii.
Legat de preturi, le vei gasi la "clinica din Calea Grivitei", medicina materno-fetala, si dai clic pe numele dr., iar in josul paginii se afiseaza preturile.
Nu stiu sa-ti spun dupa laporoscopica, cand vei face FIV, probabil dupa 2-3 luni.
Fetelor, mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Ioanatugs, exista o camera dar am inteles ca este dotata slabut (reviste nu foarte hard, dvd-ul nu functiona). Sa speram ca au remediat. Eu stiam ca lucreaza doar lunea asa ceva, inteleg ca au schimbat. Stai departe, nu poti recolta acasa?

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!

Mergi la inceput