Ziua in care te iei la tranta cu Dumnezeu
Raspunsuri - Pagina 8
bobocel_07 spune:
Nu pot sa spun decat ca imi pare sincer rau.Sincere condoleante,stiu ca nimic nu iti poate alina suferinta, sa fii tare
alexia_07
gaba-rema spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aiamoni Am vazut odata intr-un film o scena in care un barbat era intrebat cum poate sa creada in bunatatea lui Dumnezeu cand acesta a lasat-o pe sotia lui sa moara, ramanand astfel o fetita orfana si un sot indurerat in urma ei. Barbatul a raspuns ca Dumnezeu este intocmai ca un parinte. Nu poate garanta ca lucrurile rele nu se vor intampla copiilor lui, dar garanteaza ca El va fi acolo atunci cand asta se intampla, sa aduca alinare. |
Daca Dzeu, care se zice ca e Atotputernic, "nu poate garanta" ca nu se vor īntampla lucruri rele... de ce īl mai numim Dzeu Atotputernic? Nu īnteleg.
Cāt despre "garantia" pe care El o da ca va fi negresit lānga cel lovit, pentru alinare... īti pot spune ca nu e deloc acolo, īn multe, foarte multe situatii. Am simtit-o pe pielea mea.
Dar īn fine, aste-as povesti dintr-un film artistic...
IDOINA, fii echilibrata si puternica, asa cum te-ai dovedit; ocupa-te de sanatatea ta. Gāndul la copilul tau va fi cel care te consoleaza, si nu e putin lucru.
Sanatate si putere, draga mea
idoina spune:
Nu fug de mine,nu fug de psiholog,voi stiti ca merg la el de cate ori nu imi pot explica starile mele.Doar ca acum nu mai stiu ce vreau.Nu mai stiu pentru ce sa lupt,nu inteleg pentru ce am luptat,am ramas fara scop si fara perspective.Caut sa trec cu bine peste fiecare zi,dar ceva ma roade inauntru:dorul.Si asta nu trece...Sper doar sa pot sa trec peste starile ciudate,peste neputinta si sa imi gasesc un nou drum.
idoina
anka1 spune:
Imi pare tare rau pentru tot ce ti s-a intamplat si cred ca prin ce treci tu acum nu se poate descrie si nici alina. As vrea din tot sufletul sa-ti pot insufla putere si dorinta sa mergi mai departe. Stiu ca dorul nu trece, dar sunt sigura ca in timp se va estompa senzatia de pustietate si zadarnicie. Sunt convinsa ca vei gasi un drum al tau pe care sa mergi senina si impacata.
Multa putere iti doresc si sunt alaturi de tine!
idoina spune:
Nu,Maru,nu mai am si ,din pacate,nici nu se mai poate...ca urmare a tratamentelor medicale.De adoptie,inca nu pot sa accept ideeea.La mine in cap,daca ar fi trebuit sa am copiii,l-as fi avut pe Edi,asa cum era,in continuare...
Odihneste-te in pace,ingerul meu!
idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo
andrruzza spune:
of, doina, cata suferinta
te imbratisez tare tare
mami de Rares Andrei (10.03.2005) si Stefania Maria (10.10.07)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
blackgirl0 spune:
Condoleante, chit ca vin tarziu! Multa putere, multa sanatate, mult curaj! Nu te inchide in tine si nu fugi de oameni, uneori si faptul ca vezi alte fete ajuta! Numai stiu ce sa scriu, pentru mine este greu de priceut cum se poate duce atata suferinta!