Ziua in care te iei la tranta cu Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Doina, TU esti unul dintre foarte putinii oameni cu care mi-as dori sa stau fata in fata in aceasta viata....
esti un om puternic, si se simte in randurile tale...de f putine ori ne-am intersectat, mai mult te-am citit...

D-zeu sa te binecuvanteze

Sper sa-ti simti puiul aproape si de acum incolo, chiar daca in alt mod, sa iti dea putere de acolo de unde este...

D-zeu sa il odihneasca...stiu ca multe mame de aici il vor avea si pe el in gand, seara , la timp de rugaciune

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui idoina

Cu durere in suflet va anunt ca puisorul meu,la aproape 14 ani a incetat sa mai existe in aceasta lume.A plecat la ingeri,intr-o lume fara suferinta,fara durere,fara medicamente,fara chinuri...alaturi de Dumnezeu.
Odihneste-te in pace,Edi,inger mult iubit!

idoina

Nu pot sa spun nimic. Insa in aceasta clipa sa stii ca ti-am strans mana si m-am uitat in ochii tai. Drumul tau este inainte si nu esti prima. Aceasta este soarta oricaruia dintre noi sa mergem pe un drum, insa nu putem niciodata sa decidem randul nostru. Tu nu esti prima. Acesta este destinul tau.
Sa nu-ti para rau niciodata oricat de bizar ar putea sa para. Greul este la tine nu in alta parte. Daca tu pe tine te birui atunci ai biruit o lume intreaga. Aprinde o lumanare atunci cand sufletul ti-o va cere si lasa un gand bun intotdeauna, va fi o bucata din hrana sufletului tau.

Cu mult drag,
Marius

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Doina, te imbratisez strans si ma rog pt sufletelul ingerasului tau! Multa putere iti doresc mamica draga!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Va multumesc din sulet tuturor,pentru cuvintele de incurajare,va multumesc ca imi sunteti alaturi,va multumesc ca existati aici!Si va mai rog ceva:cand mergeti seara la culcare,rugati-va pentru sufletelul lui Mihail Eduard,acesta era numele lui,asa il cunosc ingerii si Dumnezeu.
Eu sunt distrusa de dor,sotul meu la fel,dar mai tare decat orice doare neputinta de a mai face ceva...mai putem doar sa ne amintim cu toata dragostea noastra,de puiutul nostru,de vremurile lui bune,de cata fericire ne-a adus el in vietile noastre,cum ne-a invatat el sa ne fim alaturi unul celuilalt,despre ce inseamna suferinta si puterea de a o infrunta.

Odihneste-te in pace,suflet drag!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Of Doamne, Doina....

Mihail Eduard, va fi in gandul meu seara, la rugaciune, alaturi de Emma, Alma, Mihai, si atatia copilasi care au plecat mult prea devreme dintre noi, carora nu le stiu numele...

dar stau si ma intreb, daca...oare noi trebuie sa ne rugam ptr ei??care sunt suflete pure??
sau ei acolo unde sunt, trebuie sa se roage pentru noi cei ramasi aici??

Sa le fie somnul linistit...sper ca intr-o buna zi ne vom reantalni

Nikole, mami lui Albastrel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emag spune:

Doina, puiul tau, Mihail Eduard, va fi si in rugaciunile mele... Dumnezeu sa il vegheze si sa va aline pe voi, parintii lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Condoleante si multa multa putere....Doina ma gandesc la tine si la puiul tau Mihail Eduard.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Am vazut odata intr-un film o scena in care un barbat era intrebat cum poate sa creada in bunatatea lui Dumnezeu cand acesta a lasat-o pe sotia lui sa moara, ramanand astfel o fetita orfana si un sot indurerat in urma ei. Barbatul a raspuns ca Dumnezeu este intocmai ca un parinte. Nu poate garanta ca lucrurile rele nu se vor intampla copiilor lui, dar garanteaza ca El va fi acolo atunci cand asta se intampla, sa aduca alinare.

Sper sa fie cu tine Dumnezeu, Doina, si sa-ti aduca alinarea pe care o meriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Dumnezeu sa va mangaie si sa va intareasca acum cand treceti prin asa o mare incercare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Imi pare foarte rau ca s-a intimplat asta Condoleante si multa putere!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput