Ziua in care te iei la tranta cu Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

Doina, intra pe site-ul www.4shared.com, ID desprecarti@yahoo.com, parola romania si downloadeaza cartea "les aliments contre le cancer", este in limba franceza. Sper sa-ti fie de folos.

Multa sanatate!

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Buna!
Alia-ro,multumesc!Imi prinde bine orice informatie!
Marius!Ai reusit sa ma faci sa plang,si iti multumesc pentru asta.M-ai dezpietrit!
Betiana,da-i colegei tale tot sprijinul tau,nu ai cum sa stii cat conteaza ca si altora le pasa de tine!
Pupici pentru toti!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Fi blanda cu tine, fi iertatoare cu altii.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patou spune:

germannewmedicine.ca - asta e ceea ce as face eu daca ar fi vorba de mine sau de copilul meu.
si ca sa inteleg de ce as citi The Ancestor Syndrome de Anne Ancelin Schutzenberger (subiectul este despre pacatele neamului pe care noi le ducem in spate si le transmitem mai departe -cartea e scrisa de o psihoterapeuta care practica o psihanaliza transgenerationala)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fac cu nervii cand aud de pacatele astea ...nu ca neg ca exista, nici vorba dar ma enerveaza ca e posibil sa platesti pt ce nu ai facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Daca am putea intelege... ar fi tare bine... dar nu putem... inca.
Multa putere iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Buna!Intru sa va spun ca am reusit sa scap de obsesia asta....greu,dar cu ajutorul vostru si al unui psiholog priceput,am scapat.
Am constientizat ca problema mea nu e ce face Dumnezeu cu noi,ci sanatatea copilului,a mea,a familiei.Si e de bun simt sa scutur din cap si sa ma ridic,pentru binele tuturor.
Cu siguranta insa,biserica si-a pierdut un musteriu,nu prea activ,dar acolo....macar cu numele....
Asa ca....inapoi pe baricade!
Va multumesc pentru vorbele bune,pentru blandete,pentru lacrimi,va multumesc pentru tot!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Idoina,poate te ajuta si asta:

http://www.celladam.ro/produse.html

Doamne ajuta sa fie bine

Anca,mami de doi nazdravani

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns august spune:

Sriu prin ce treci , fica mea a murit la 9 ani dupa ce a suferit aproape toata viata ei asa de scurta . Am fost consolata in fel si chip , preotul mi-a explicat ca Dumnezeu are nevoie si de ingeri, in realitate nimeni nu mi-a raspuns la intrebarea mea. De ce fica mea , a suportat atata durere , de ce un copil a fost obligat practic sa nu aiba copilarie , ca la sfarsit singura eliberare sa-i ramana moartea.Solutia gasita de mine a fost sa traiesc fiecare zi , fara sa ma gandesc niciodata la urmatoarea , simteam ca inebunesc , dar am fost tare , ea avea nevoie de mine , cine ar fi avut grija de ea daca eu nu as mai fi fost in stare, se baza pe mine si eu nu puteam s-o dezamagesc.Acum ca s-a dus si nu mai are nevoie de mine , eu tot incerc sa nu ma las invinsa pentru ca ei nu i-ar fi placut ca eu s-a renunt si viata a mers mai departe , dar cu ce pret.Intrebarile au ramas , iar eu si Dumnezeu ..., religia nu e o consolare. Revolta iti consuma puterile si oricum nu vei primi un raspuns , concentreaza-te pe ce poti face , cum sa-ti ajuti copilul , o sa vina si timpul sa plangi si sa diperi dar nu acum.
I-ti doresc curaj si sa gasesti undeva in tine puterea de a merge mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piro spune:

Draga mea, nu te cunosc dar parca te-as sti de-o viata. M-a bucurat mult sa aud ca ai reusit sa treci peste starea pe care o aveai. Cei din jurul tau intr-adevar au nevoie de tine si tu ai nevoie de tine nu te lasa prada gandurilor urate traieste ceea ce ai cu putere priveste partea buna a lucrurilor (trebuie sa fie si aceea parte-poate faptul ca acum aici sunteti cu totii impreuna).Cu mult drag, Mihaela

Mergi la inceput