Ziua in care te iei la tranta cu Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Toate la timpul lor.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

quote:
Initial creeata de idoina

Azi am o astfel de zi...si sa va spun de ce.
Se spune ca Dumnezeu ne incearca...azi cred ca rade de noi.Si imi vine sa-l scutur putin.Lamuriti-ma si pe mine cum poate fi bun si drept cand,la 16 ani m-a servit cu un cancer,de care am scapat cu bine,apoi am avut un copilas,dulce si cuminte,dar Dumnezeu a vrut ca el sa fie bolnavior,foarte bolnavior,si dupa 9 ani de chin al lui sa-mi mai serveasca o doza de cancer,de data asta altfel de cancer,acum aflat in tratament,si,colac peste pupaza,sa aflu ieri ca boala copilului nu se va vindeca niciodata?!?
Mi se pare absolut firesc sa ma simt neputiincioasa,dar revolta asta din mine ma face sa cred ca Cel de sus e rau.
Nu sunt o persoana religioasa,in sensul fanatic,dar am crezut pana ieri ca Dumnezeu da fiecaruia probleme,dar si puterea de a le infrunta.Azi nu mai inteleg nimic:cum poate sa-mi chinuie puiul nevinovat???Si fara sa-i dea nicio sansa!El nu a facut nimic rau in viata lui,nu a putut.O sa-mi spuneti treaba cu pacatele neamului.Pe alea simt ca le-am ispasit eu,cu varf si indesat...Ce ar trebui sa mai plateasca si el,micutul?
Acum,motivul pentru care am postat aici,si nu la subiecte religioase,este acela ca am nevoie de voi sa ma ajutati sa-mi recapat fortele si capacitatea de a ma lupta in continuare pentru copilasul meu,dar si sa ma ajutati sa nu clachez psihic,pentru ca asta n-ar ajuta nimanui...
Astept sugestii...sfaturi...incurajari...

idoina

Doina, n-am citit ce ti-au raspuns ceilalti membri DC; parerea mea este ca nu ai nevoie sa te iei la tranta cu Dumnezeu ci sa fii optimista si sa-L rogi si sa crezi ca EL te va ajuta. Nu sunt in situatia ta si sunt convinsa ca nu-mi pot imagina nici macar 50% din ceea ce simti, insa daca vei fi incrancenata nu te va ajuta la nimic, dimpotriva. Iti doresc sa fii puternica si sa treci cat mai bine fiecare incercare.

Noi

Ce faci te si face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Cu durere in suflet va anunt ca puisorul meu,la aproape 14 ani a incetat sa mai existe in aceasta lume.A plecat la ingeri,intr-o lume fara suferinta,fara durere,fara medicamente,fara chinuri...alaturi de Dumnezeu.
Odihneste-te in pace,Edi,inger mult iubit!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

Doina multa forta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Oh, Doina , imi pare nespus de rau!
Dumnezeu sa mangaie sufletul tau de mama si sa-ti dea putere sa le duci pe toate.
Edi, fie-ti somnul lin si ingerii aproape.

_
Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma
Every day brings new blessings.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Of, Doamne.. condoleante si o imbratisare stransa de tot.
Edi, Dumnezeu sa-ti lumineze calea catre ingeri si s-o vegheze pe mamica ta aici pe pamant.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Condoleante sincere, n-am cuvinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Sincere condoleante!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Doina draga...nici nu stiu ce sa iti spun! off... Dumnezeu sa il odihneasca in pace pe Edi al tau...iar tie sa iti dea putere sa duci durerea imensa din suflet...
off.... o imbratisare de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Condoleante si imi pare rau...Acuma este liber si fericit!

www.de-azi.ro
poze familia mea

inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg

Mergi la inceput