Ziua in care te iei la tranta cu Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Hm...ce sa va spun....la psiholog merg de cate ori simt ca nu mai rezist,de cate ori nu pot spune celor dragi ce ma apasa.Am avut norocul sa gasesc pe cineva in care sa am incredere si merge bine.Nu simt ca vreau sa se sfarseasca totul,simt ca vreau sa fiu cu Edi.E o mare diferenta.
Un alt scop in viata....greu de gasit acum...Pentru moment ma multumesc cu substitutul gasit,hobbyul meu,modelajul cu Fimo.Dar asta nu o sa fie o ocupatie vesnica,va trebui sa ma intorc la serviciu.Acum ma opreste ceva.Profesia mea este de invatatoare.Mi-a placut mereu sa lucrez cu copiii,i-am adorat de cand ma stiu.In urma cu 10 ani m-am retras pentru a avea grija de puiul meu.Acum m-as putea reintoarce la catedra,dar nu vreau sa incurc pe nimeni.Inca sunt sub monitorizare pentru cancer,au aparut si ceva probleme pe la tiroida si nu vreau sa incep cu concedii medicale...nu ar fi corect fata de elevii mei.Asa ca...stau acasa,fac bijuuri si astept sa imi rezolv problemele.
Gabi,am langa mine un sot aproape perfect,ambii parinti(chiar suntem vecini)o sora si un frate,mai toate rubedeniile din dotare,toti ma sustin .Nu voi intra in depresie,nu imi permit asta.De asta si scriu aici,de asta merg la consiliere,nu vreau sa incarc pe nimeni cu ale mele.Fiecare din familie sufera ca si-a pierdut nepotul,fiul....fiecare in felul lui.Avem noroc ca ne avem macar unii pe ceilalti,de dragul carora mergem inainte.

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

Citat:
citat din mesajul lui idoina

Hm...ce sa va spun....la psiholog merg de cate ori simt ca nu mai rezist,de cate ori nu pot spune celor dragi ce ma apasa.Am avut norocul sa gasesc pe cineva in care sa am incredere si merge bine.Nu simt ca vreau sa se sfarseasca totul,simt ca vreau sa fiu cu Edi.E o mare diferenta.
Un alt scop in viata....greu de gasit acum...Pentru moment ma multumesc cu substitutul gasit,hobbyul meu,modelajul cu Fimo.Dar asta nu o sa fie o ocupatie vesnica,va trebui sa ma intorc la serviciu.Acum ma opreste ceva.Profesia mea este de invatatoare.Mi-a placut mereu sa lucrez cu copiii,i-am adorat de cand ma stiu.In urma cu 10 ani m-am retras pentru a avea grija de puiul meu.Acum m-as putea reintoarce la catedra,dar nu vreau sa incurc pe nimeni.Inca sunt sub monitorizare pentru cancer,au aparut si ceva probleme pe la tiroida si nu vreau sa incep cu concedii medicale...nu ar fi corect fata de elevii mei.Asa ca...stau acasa,fac bijuuri si astept sa imi rezolv problemele.
Gabi,am langa mine un sot aproape perfect,ambii parinti(chiar suntem vecini)o sora si un frate,mai toate rubedeniile din dotare,toti ma sustin .Nu voi intra in depresie,nu imi permit asta.De asta si scriu aici,de asta merg la consiliere,nu vreau sa incarc pe nimeni cu ale mele.Fiecare din familie sufera ca si-a pierdut nepotul,fiul....fiecare in felul lui.Avem noroc ca ne avem macar unii pe ceilalti,de dragul carora mergem inainte.

idoina

Da, īmi dau seama ca vrei sa fii cu Edi, dar stii ca asta nu e posibil. Viata face prea adesea lucrurile invers decāt ne dorim noi. Si nu conteaza ca vrei cel mai normal lucru din lume (sa fii cu copilul tau) sau vrei luna de pe cer: poate fi exact la fel de ... imposibil

Ce bine ca ai o familie care te sustine, si īn doliul tau si īn ce priveste sanatatea ta .

Ce e modelajul Fimo?

Mergi la inceput

Da,Gabi,multumesc lui Dumnezeu ca ii am macar pe ei langa mine...
Modelajul cu Fimo....o terapie ocupationala fantastica.Fimo e o pasta de modelaj cu intarire la cald,din care pot crea multe lucruri frumoase,eu am ales sa fac bijuterii fantezie.Le poti vedea urmarind linkul de la semnatura(nu este un site,este un loc in care imi depozitez fotografiile si filmuletele dragi mie).Acolo il puteti vedea si pe Edi...

Odihneste-te in pace,pui mic!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

doina, v-am vazut azi in poze, ce frumosi erati amandoi impreuna!
si ce minunatii ies din mainile tale. iti doresc multa putere, prietan mea cea mai buna care locuieste in bucuresti si-a pierdut baietelul de un an intr-un accident de masina. el e inca prezent pt ei, eu am o poza a lui in portofel desi nu l-am cunoscut niciodata. e tare trist sa-ti pierzi puiutul, uite, desi cel mare mi-a facut mii de mofturi azi, ma duc sa-l strang in brate si sa-l iubesc.
te imbratisez cu drag.

US

www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009

Mergi la inceput

Philip,Imbratiseaza toata trupa,nu doar pe cel mare!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Ce mai faci Doina?
Ingerasul tau va avea grija de tine!

Mergi la inceput

Buna,Danielac!Sunt bine,vin Sarbatorile si ma tin ocupata.Nu ma pot opri din lucru,iar cand ma opresc,imi programez timpul viitor.Ceva nou pentru mine,obisnuita fiind sa planific doar prezentul

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Sa ai sarbatori linistite si frumoase!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Sarbatori fericite tuturor!!!!
Azi am o stare fantastica,mi-am visat ingerasul,era bine,foarte bine.Vesel,frumos si istet.Am mers la cimitir si i-am facut si acolo un pomisor de iarna,si vom merge si in Ajun cu daruri.Acolo e alb totul,zapada a capatat o alta semnificatie pentru mine.E plapumioara care ii tine de cald,si e curata ca si sufletelul lui.E prima oara cand imi place zapada!
Sarbatori fericite,multa sanatate si iubire in vietile voastre!Va pup pe toti!!!

Odihneste-te in pace,pui scump si iubit!

idoina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Doina

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput