Ziua in care te iei la tranta cu Dumnezeu

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Doina,ce minuni iti ies din mana!M-am indragostit de un set cu albastru !
Pentru mine Craciunul e un nou inceput asa ca sper ca si pentru tine sa fie un nou inceput minunat !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaba-rema spune:

idoina, ce mai faci?
nadajduiesc ca sarbatorile sunt linistite si bune pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Multumesc pentru gandurile frumoase!
Sunt bine,sunt linistita si cu speranta.Nu stiu ce sper,dar sper,si asta e un lucru bun.De fel sunt o optimista inconstienta,asa ca am voie si sa sper fara motiv
LauraNicole,ma bucur ca ti-au placut jucarelele mele.Asa ma mai bucur si eu
Eseea,pupici!
Gabi,mereu langa mine
Acum vine un an nou,sper din suflet ca tot ce mi-a fost dat sa traiesc urat s-a terminat,as cam fi vremea sa se intample si lucrurile bune!
La multi ani,dragii mei!Cu multa sanatate,bucurii,iubire!

Odihneste-te in pace ,ingeras iubit!

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

idoina sper ca acum esti mai bine !imi dau seama ca mi-au inghetat cuvintele......
Dzeu sa-l odihneasca in pace pe puiul tau drag!Uneori Dumnezeu e nedrept!

Gabriela

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Idoina , am citit de ceva timp ce ai scris , nu am putut scrie nimic ... , nu am gasit cuvintele ... , dar vreau sa stii ca ma gandesc la tine , sa iti dea Dumnezeu sanatate si o viata mult mai buna , sa nu te simti singura pentru ca nu esti , sa fii asa curajoasa cum esti dintotdeauna , iar puiul tau drag , Dumnezeu sa il odihneasca , si in continuare nu mai am cuvinte ... dar cu tot sufletul sunt alaturi de tine . DIANA

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Pentru prima data ma simt vinovata...........Vinovata pentru nerabdarea mea de a avea un copil. Pentru prima data imi dau seama cat sunt de slaba si fara recunostinta fata de Dumnezeu pentru ce am sau pentru ce nu am.
Multumesc Doina pentru lectia invata de mine azi. Am citit pentru prima data mesajele tale, am inceput cu prima pagina si mi s-a parut ca vad un film trist cu o actrita in rolul principal care joaca foarte bine un personaj foarte puternic.
M-m uitat fara sa respir la minunatiile facute de tine. Sunt deosebite...........Te pup cu drag si sa dea Dumnezeu sa ai puterea de a merge mai departe sa ne incanti cu adevaratele opere de arta....

Mergi la inceput

am uitat si eu ceva important:

si eu iti multumesc Doina , si ma gandesc ca daca ai stii ca suntem unite in jurul tau , nu ti-ar mai fii teama de nimic , oricum esti un om puternic si extrardinar

nu uita niciodata , nu esti singura
Diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

http://www.dianabostan.evonet.ro/myalbum111.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idoina spune:

Dragelor,sunteti fantastice!!Va imbratisez cu drag pe toate!Eu nu am vrut sa dau lectii nimanui!Am vrut sa cer sfaturi,idei,posibile solutii,dar am aflat ca solutiile stau in mana mea.Acum sunt bine,a trecut un an,ieri am avut parastasul,si m-am simtit ciudat de bine.Confortabil....am scris cate ceva si la Sufletul credintei.Mi-e bine si sunt linistita,stiu ca lui Edi ii e mult mai bine acolo,la ingerasi,decat sa sufere aici,de dragul nostru!
Ginamaria,sa dea Domnul sa ai un copilas sanatos ,nu te simti vinovata de nimic,nu exista altceva pe lume mai pretios decat un copil!
Diana,
Gabriela,totul pare sa reintre in normal!

idoina
http://ro.netlog.com/idoinai/photo

Mergi la inceput

Doina , viata e frumoasa , dar mai frumoasa este cand e plina de dragoste si de prieteni adevarati , care la nevoie sa fie un intreg.

victoria unuia in fata unui necaz e victoria tuturor carora le pasa de el
Diana

"Eu iubesc pe cei ce m#259; iubesc #351;i cei ce m#259; caut#259; m#259; g#259;sesc."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Si eu sunt un caz asemanator cu al tau. Nu vreau sa-mi spun viata ca nu-si are ros, dar sunt contienta ca Dumnezeu mi-a dat multe, pe care nu le-am avut sau nu am visat, dar in schimb mi-a laut ce este mai de pret.
Acum ce sa spun, ma rog sa-mi dea ce crede ca pot duce si nu-i mai cer ceva anume. Tot el va sti daca este sau nu bun pentru mine ceea ce cer, deci daca imi va da sau nu.
Te inteleg pentru ca am si eu un copil cu dizabilitati si stiu cat de greu este din toate punctele de vedere.
Puterea o poti gasi doar in tine. Trebuie sa cauti ceva ce-ti place si care sa te incarce.
Eu asa fac, fac ce-mi place mai mult, ma rasfat si asa ma incarc si merg mai departe.
Nu am renuntat la job. As fi fost "dusa" daca as fi stat acasa. Am stiut cand sa ma opresc, sa nu ajung rau. Nu vreau sa-mi amintesc perioada de reintegrare in societate.
Mereu incerc sa fiu pozitiva, sa nu ma gandesc prea profund, sa-mi ocup timpul cu altele si sa incerc intr-un fel sa ma mint frumos.
Nu am cautat in alte parti refugiul, oamenii sunt si buni si rai, si invidiosi si milosi. Eu nu caut compasiunea cuiva si de aceea incerc sa evit de a cere ajutor.
Nu am sa inteleg niciodata daca nu fac rau, de ce unii imi fac rau!
Mediteaza la tot ce am scris eu si m-as bucura daca te-am putut ajuta sa-ti revii catusi de putin si sa mergi mai departe. Este foarte greu , dar nu imposibil. De multe ori am fost nevoita si sunt sa ridic moralul fam. Tot eu!

Incerc sa inteleg, sa nu ma intreb prea mult de ce sunt asa si sa trec cum nici nu as vedea toate astea.
Viata este deja prea scurta de ce sa ne-o umplem cu venin?

Mergi la inceput