*** LA REDOUTE *** (69)
Raspunsuri - Pagina 3
felicia74 spune:
Buna seara, fetele!
Madau rochia e ptr Ilinca, si e cea albastra pe care a purtat-o Mirunici la ziua ei
Croco multumesc, cred ca ma bag si eu la facut paine
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
croco21 spune:
Nushu, eu am trei carduri de credit! Dar nu renunt la ele ca nu platesc doabanda prea mare, de regula am grija sa platesc luna urmatoare. Daca ai purtat 50% din ce ai cumparat eu zic ca stai bine, la mine procentajul e mai mic. Chiar azi mi-am comandat esarfa aia Ventilo brodata cu scoici - sigur nu ma vad purtand-o, am luat-o sa fie acolo, de cadou.
http://andrei.seek-on.com/ro/
nushulica spune:
apropo de masina de paine...eu mi-am luat pana la urma din metro si-s foarte multumita de ea de cand am luat-o fac paine aproape zilnic sotul meu deja are vreo 2kile in plusiese super si fac doar retetele din carte n-am incercat si altceva...mai exact m-am fixat pe o reteta care ne-a placut cel mai mult si doar aia o fac...daca o vrea cineva o scriu aici
iar masina de tocat carne tot de la metro am luat chiar saptamana asta ca la craciun n-am mai gasit si am zis sa nu ma risc de pe redoute poate nu ajunge intreaga aicidar vad ca a toniei a ajuns bine
in alta ordine de idei tocmai am mai impins o comanda si de acum cred ca ma linistesc...cel putin pentru ianuarieca pe urma baga al2lea rand de reduceri si cine stie ce idei imi mai vin
nushulica spune:
quote:
Originally posted by croco21
Nushu, eu am trei carduri de credit! Dar nu renunt la ele ca nu platesc doabanda prea mare, de regula am grija sa platesc luna urmatoare. Daca ai purtat 50% din ce ai cumparat eu zic ca stai bine, la mine procentajul e mai mic. Chiar azi mi-am comandat esarfa aia Ventilo brodata cu scoici - sigur nu ma vad purtand-o, am luat-o sa fie acolo, de cadou.
si eu am vrut sa o comand am pus-o in cos si pe urma am scos-o imediat ca am zis ca poate o port abia peste vreo 10 ani si sunt bani aruncati pe fereastra
eu raman la ideea mea sa inchizi cardurile de credit si sa-ti faci de debit pe care depui tu banie mai sigur asa
croco21 spune:
Nu cred ca te linistesti. Eu astept sa apara un cod de -40% pentru colectia noua, sa mai dau o comanda.
V@lly spune:
salutare tuturor.spuneti-mi si mie va rog...drap e cearceaf de pat,iar drap housse e cearceaf de pilota?
iar taie de oreiiler inseamna fata de perna?
multumesc anticipat
nushulica spune:
quote:
Originally posted by V@lly
salutare tuturor.spuneti-mi si mie va rog...drap e cearceaf de pat,iar drap housse e cearceaf de pilota?
iar taie de oreiiler inseamna fata de perna?
multumesc anticipat
Componenta lenjeriilor de pat LR
Drap = cearceaf normal
Drap-housse - cearceaf cu elastic jos
housse de coquette - cearceaf de pilota (plic)
taie d'oreiller ou de traversin - fatza de perna sau de sul (din ala lung cum au ei pe pat)
Parure cuette - set ptr pilota (include cearceaf de pilota si 1-2 perne)
Parure drap - set cu cearceaf ( 1 cearceaf si 1-2 perne)
uite ce frumos stateau insirate pe prima pagina
croco stiu ca nu ma voi linisti si eu astept codul ala ca pe nu stiu ce sincersunt muuuulte chestii in colectia PE2008 care-mi plac de mor
danet spune:
Salut,
Eu as vrea sa folosesc cecul de refund dar nu mai tin minte care sunt pasii.
Umplu cosul si apoi il trimit prin fax, sau s-a schimbat ceva?
Va rog daca va mai amintiti nr la care trebuie trimis scrieti-l si pt mine.
Multumesc.
V@lly spune:
upsiii...greseala mea,recunosc.nu am mai citit de mult ghidul
ms mult pt raspuns nushulica
adeea_ro spune:
buna seara
revin cu rugamintea: nu aveti un cod care sa reduca o pereche de adidasi ce nu sunt redusi deloc pe site? si mai am si o lenjerie de pat tot la pret neredus
va rog, help!!!!