*** LA REDOUTE *** (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

UNBOTICUTZ MERCI PENTRU TEFAL,LE-AM BAGAT IN COS,AM DAT COMANDA SI DE DATA ASTA AM PRINTAT L"ACCUSE DE RECEPTION DE MA COMMANDE.
Daca nici acum nu merge le dau maine fax si telefon sa vedem ce se intampla.
referitor la Tefal am fost in oras si preturile de aici sunt super Ok.La noi o Tefal de dimensiunemai mica e 77.400 lei.
deci inca o data ,unboticutz

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Danet trimiti un mail la Sabine in care explici ce doresti si care sa cuprinda: nume, prenume, nr. client, nr. cec, valoare cec si atasezi in format txt cosul cu produsele si pagina urmatoare validarii in care apar taxele suplimentare de ambalare ( le salvezi in format txt).

Eu asa am procedat azi pe la pranz si intr-o ora am primit raspuns de la Sabine iar acum spre seara deja erau facturate produsele.
Succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324129702&documentid=281807
ati luat acest trench ?sau stiti cumva cum e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Si eu tot din categoria razna fac parte. Azi, sub pretextul ca, vezi Doamne, ma mustra constiinta ca sotului nu i-am comandat nimic, i-am pus si lui 2 tricouri, o pereche de blugi si....bineinteles ca am strecurat pe langa si o pereche de pantofi pe care ii ochisem si asteptam ceva reduceri la ei. Asa ca am din nou 3 colete de asteptat, abia astept sa vad coletele venind.

Mergi la inceput

Comanda mea din 28.12.2007 nu a ajuns!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

Nici comanda mea din 16.12.2007 nu a ajuns si era pachet maricel ca am comandat 1 pereche de cizme,2 pijamale,4 pulovere si 1 pantalon.Astept sa treaca 1 luna si apoi am sa le scriu sa vad ce si cum.
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Am reusit sa fac si eu 2 comenzi . Am luat de toate pt toata lumea ,mai multe nazdravanului meu .Vazui nu stiu prin ce capitol ca ,daca comanzi de minim 60euro si bagi un anume cod iti reduc vreo 20 euro.Eu am incercat si nimic .Stiti ceva despre asta ? Ca poate m-as risca la o noua comnda,asta pana nu-mi fura sotul cardul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pap.elena spune:

Apropo a cumparat cineva lenjerie de pat si anume cearceasfuri ?Cum se comporta la spalat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am luat lenjerii de pat, 2 in vara si inca una acum...sunt super ok, n-au intrat la apa, n-au iesit culorile...eu sunt incantata de ele

Monica dc te alarmezi, au fost sarbatorile la mijloc, atatea zile in care nu s-a lucrat...eu zic ca vor veni comenzile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

poate vreti sa va mai uitati si pe aici:www.monsoon.co.uk
habar n-am daca livreaza la noi dar multe sunt lucrate la noi .

Monikka

Mergi la inceput