Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 9
Mihaelutat spune:
Care refacere fetelor, ca am o stare de zici ca m-a calcat trenul. Imi simt capul de 3 ori mai mare, imi trebuie incaltator sa imi pun fesul pe cap. Si toate astea in conditiile in care nu am baut nimic in afara de limonada......
Tania pupici si bafta la analize. Pitica ce face, e ok?
Mihaela
album dn Titi
leea_cv spune:
Tocmai am aflat ca Maia si mamica ei sint "de-ale noastre".Erau , sint inscrise la "dulceturi si papanasi de septembrie-octombrie 2007".O mamica de-acolo a citit vestea la noi si m-a contactat.N-am vorbit niciodata de DC si nu stiam.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
Madutza10 spune:
Tania ,m-am gandit mereu la voi ,n-ai mai intrat si mi-a fost frica ca ceva nu e bine dar uite ca Stefan se recupereaza ,o sa vezi ca nu-i nimic grav la inima ,va tinem pumnii si ne rugam la Dumnezeu !
Hilde ,d'aia nu ai mai dat nici un semn ,off ce nasol ,sanatate multa!Si mie mi-a fost tare rau sapt trecuta ,tot de la oboseala acumulata dar am dormit ieri 9 ore ,m-am trezit super fresh si cu chef de viata .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
anda77 spune:
tania, muuuuuuuulta sanatate! abia asteptam vestile despre inima.
hilde, vad ca si tu esti sensibiloasa cu inima, sanatate de asemenea!
noi azi ne-am plimbat cu salvarea "noni-noni". nichita a ramas azi cu mama ca era racit, nu l-am dus la gradinita. i-am zis maica-mii sa-i dea Panadol dupa masa de pranz. m-a sunat mama la ora 13~ 13:30 la serviciu ca n-a gasit panadolul si i-a dat 20 sau mai mult mililitri de peritol ca era pe masa. N-am lesinat, am inceput sa urlu ca o nebuna sa-l faca sa vomite pana ajung acasa. am fugit, n-am condus eu ca nu eram in stare, am chemat salvarea de pe drum, a ajuns o data cu mine, repejor oarecum, pe drum m-am gandit cum dracu' i-a dat peste 20 ml... ca seringa are doar 5 ml toata si atat lucru stie si ea sa nu dea un medicament mai mult de-o seringa. acasa mi-a aratat semnul, ii daduse vreo 3 ml asa, dar maica-mea asa vede pe seringa...no comment...20 ml peste....doctorita de pe salvare l-a consultat a zis ca e mai bine sa mergem la spital sa facem spalaturi. pediatrul ne dadea 1,5 ml seara peritol ca mai mult l-a pus in cap ca nu wstiu de ce are mare efect asupra lui. in fine, 3 ml nu era doza sa-i faca rau, doar sa-l drogheze, dar de gura aleia ne-am dus. i-a facut electrocardiograma, tensiunea, era ceva mai mare dar eu zic ca de la plans, l-a pus sa mearga nitel si nu ne-a facut nicio spalatura ca a zisca e sirop si se duce repede, bine ca n-a fost pastila cica. in fine, ne-am intors acasa, acum doarme ca are destul peritol in el...a fost un soi de alarma falsa la noi, Doamne ajuta ca a fost asa, dar am murit pe drum de mai multe ori si-am inviat, pana am sunat iar sa-mi mai expolice o data cat i-a dat si pana unde. nu mai am alte comentarii, e o luna foarte proasta pentru toata lumea vad. la inceputul lunii a mai murit si sotul bunica-mii, nu era bunicul biologic, dar era un om deosebit. mai bine ne ascundem undeva pana in februarie, poate e mai buna luna urmatoare.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
joy04 spune:
ANDA pai eu ii dau lui Vlad 3-4 ml de peritol si tooot nu este drogat si se trezeste plangand si nu doarme mai mult decat de obicei.
TANIA sanatate si putere
Joy de Vlad Andrei (1 decembrie 2005) & Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
madau spune:
Mama, numai vesti proaste , sanatate piticilor si mamicilor bolnaviori/bolnavioare!
Miruna vad ca e ok, n-a mai tusit de la pranz, i-am dat niste oscillo si nurofen si vad ca-i ok. Sper sa si ramana asa, Doamne ajuta!
Noi suntem cu treaba pana peste cap, ca la orice inceput de an, ieri am facut un maraton Mobexpert, Ikea, am comandat canapeaua si fotoliile, am facut planul ce luam de la IKEA ptr camera piticii, azi am dat si comanda de gresie si faianta...dupa cum vedeti am inceput anul cheltuind la greu. Macar am scos ceva reduceri
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Cuscra ,vai de capu' tau cu atitea cheltuieli ,asta ma asteapta si pe mine ,mi-e groaza cati bani o sa am nevoie dar m-am hotarat sa aman mutarea pt la anu ,nu e cazul inca avind in vedere ca fi'miu e un distrugator ...
Am deschis pozele voastre de la Craciun ,fi'miu fiind linga mine ,e topit dupa Miru ,zice mereu,,mami ,Miruna e frumu'' ,asa-i zic eu ca-i frumu' si asa zice si el in loc de frumos-frumoasa :))
Anda ,ce bine ca n-a fost mai grav ,n-are nimic ca ati facut o tura pina la spital ,important e ca nu i-a afectat cu nimic ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Sarah ieri dupa noaptea de foiala-coiala, la pranz nu a vrut sa faca nani, dar a fost totusi cuminte pana seara. Cred ca ne pascsi pe noi niste masele. Ultimele, adica.
Miri, nu prea era diferenta de pret, dar erau produse diferite. Adica din Viena am luat jachetica, cam cu pana in 30 d eeuro, reusa, normal, iar aici pulovarasul, cu 55 ron, deci sub 20. dar desi sunt set, mie mi s epare normal ca jacheta sa fie putin mai scumpa, ca doar e jachetica.Oricum, pe acolo sunt preturile...poate sa zic ca putin-putin mai jos la noi. Dar la ei auveau reduceri la Zara de exemplu de 50%, pe cand la noi au doar de 40%.
Catutza- of, bietul Mihai! Hai, ca poate d edata asta scapati de problema defintiv!
Mara- si Sarah a avut o perioada mai demult i care cand o certam se musca de maini dupa care plangea si mai rau,. normal. o sa treaca. Eu i-as explica ca nu e voie sa faca asa. Daca vezi ca nu merge si nu merge treaba, io zic sa incerci sa-i dai ignore. la noi asa s-a rezolvat treaba cu injuratul.
Tania- tinem pumnii pentru maine la eco sa fie totul bine si sa revii cu vesti bune! Pupam toata familia aflata la mare incercare!
Hilde- ia-o mai usor, ca uite ce poti pati! Sanatate multa!
Anda77- hai ca mi-a stat inima in gat citind de cei 20 de ml. Doamne, da' habauca mai e si mama ta! Mare dreptate ai avut cand ai zis ca nu e de incredere...Bine ca a fost alarma falsa!!!
Ma duc la treburi!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Bai fetele va lenevirati cu toatele. Pai se poate sa nu scrieti decat trei mesaje mari si late in aproximativ 18 ore. Pai nu va ganditi la sufletul meu amarat ca nu are ce citi la cafea?!!!!! Pai se poate mai fetelor......
Anda cam asa e si socra-mea cu medicamentele....Daca e cazul sa o las cu titi si sa trebuiasca sa ii dea ceva ii las scris pe frigider ce si cum si postit cu marker colorat pe fiecare sticluta.....Oricum si asa stau cam stresata cand il las cu ea daca e bolnav. Dar de regula recomanda sa se afle inca un adult in preajma soacra-mi cand sta cu copilul, adica cumnata sau socru, mult mai intreg la minte.
Madau mult spor la cheltuit, da acum ca poate primesti pe lumea ailalta...
Ma duc sa imi beau cafeaua plina tristete...
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Mai fetelor..are dreptate Vecina Mitza. Ati re-trecut la conferinte pe mess, de e atata liniste aicea???
Ce se intampla? Doar nu a dat boala muncii in voi!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!