Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 10
madau spune:
Nu munceste dom'le nimeni....unii mai si dorm, ca aseara n-am inchis un ochi, s-a foit maimutza, a dat din picioare, a vorbit toata noaptea, ziceai ca-i apucata de streche. Si de dimineata iar a inceput sa behaie. Am inceput deja tratamentul...doctorita zice sa n-o mai lasam sa se agite asa tare, ca de aia nu doarme. Yeah..wright...poate s-o leg de calorifer
Cuscra inarmeaza-te cu rabdare multa, Rudotel si bani cand te-oi apuca de casa
Anda hai ca ai tras o sperietura buna...bine macar ca s--a inselat in privinta cantitatii si n-a patit copilul nimic.
Eu evit sa las copilul cu altcineva, chiar si cu mama.....ca si ea mai are "scapari". Ieri am gasit-o pe Miruna mancand salam de Sibiu. Ce ti-e si cu bunicii astia...
Gata, ma duc sa invat ceva, sa vedem ce mi-o intra in cap, ca la cat sunt de chiauna....
De Lavi mai stiti ceva?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Madutza10 spune:
Hello!!
Nu muncim Noki ,aci suntem ,io am fost la piata ,am gatit pina la ora asta iar acum tree' sa ma apuc de curatenie ,e o jale la noi dar n-am nici un chef ...
Azi sint tare bucuroasa, am masurat si cantarit piticania ,are 90 cm (nu credeam sa mai ia vreun cm curind ),el a fost mai piticutz mereu si 14 500 kg ,sint foarte multumita .
Mai fetelor am si io o intrebare :vi s-a intimplat sa aveti dureri de sani ,sa se mareasca si sa -i simtiti fierbinti ca altfel nu ma pot exprima fara sa fiti insarcinate ???Eu asa simt de vreo saptamina ,acu' 2 zile am facut din nou test de sarcina desi mi-a venit CM cu intarziere 8 zile ,a iesit negativ dar imi simt sanii ca atunci cind eram gravi
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Noki_Lara spune:
Madutza, sa stii ca am trecut si eu prin asa ceva. Numai ca la mine a fost inainte cu cateva zile de a-mi veni ciclul. Am si facut testul de rigoare...negativ, of course! Post-ciclu nu mi s-a intamplat, insa!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
corap spune:
io-s fuarte "fericita" ca laptopul este oficial decedat, dupa o viata zbuciumata de numai 2 ani. (mi-a comunicat o tante: reparatia - 580 de euro + tva. asea ca mai bine iau unul nou - cand oi avea bani. SPER ca-mi face mama cadou de ziua mea altul. i love my mom )
in rest, imi ocup timpul cu puericultura, ca n-am bani nici sa trec strada pe soldurile astea, ca a vrut gabi super-televizor cu lcd sa nu-si strice copiii okii daca ii arunca in el. da' inca nu l-a prins de perete, asa ca io pazesc televizoru' sa nu-l darame plozii (ma rog, e ancorat el, da' dupa laptop n-am chef sa schimb si televizoru' iar)
hilde, multa sanatate!
leea, o sa aiba DD grija de maia acolo la el. multa putere mamicii.
tania, sanatate infinita lui che
mada, imi pare rau ca nu-ti doarme maimuta.
pup colectia si pe mihaeluta, care tot face strigari de dimineata si nu-i raspunde nimeni la apelul disperat. cred ca s-au blocat tastaturile de la frig, ca activitatea-i asa slaba pe forum.
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Noki_Lara spune:
Corapino..sa-i fie tarana usoara laptopului. Tine-l pentru piese si ia-ti unul la fel! Cu LCD-ul si noi ne tot coim, ca nu vad cum sa-l mai pun pe perete - no way sa-mi atarne matz prin fata chilor si no way de spart ziduri - iar varaianta de a-l lasa la nivelul sararesc iarasi este cu riscuri mult prea mari.
Tu cum procedezi? Distrugi putin din perete si ingropi firele?
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
catutza spune:
Salutare colectie!
Si eu sunt pe aici dar nu am nimic nou sa va spun asa ca doar va citesc
Veronica , multa sanatate si ai grija de tine cu inima nu e de glumit. Incearca sa nu mai pui tot la suflet si nu mai te supara din orice. Eu chiar am intrat la idei ca te-am cautat si pe emss dar nu ai raspuns. Ma bucur ca acum esti bine
Anda , bine ca nu au fost 20ml. Ce face buzita lui Nic ca nu ai spus (sau nu am vazut eu?). Tu ce ai facut de revelion?
Ma duc sa pun mancarea la foc si revin.
www.dropshots.com/catalinairina#albums/Decembrie%202007/2007-12-07/12:02:27" target="_blank">Poze de Decembrie
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Mihaelutat spune:
Pai da urlu ca lupul la luna si degeaba. dau refresh de o ora si nada de nada.
Apropo de televizoare mari; eu am o plasma cu diagonala de 105 cm care sta pe un raft de rigips la o inaltime aprox. de 70 cm. pana acum nu a fost decat o singura data atacat de o masinuta in zbor. Slava cerului ca nu a patit nimic tv si ca George nu era acasa ca altfel Titi era mancat cu fulgi cu tot. Televizorul este una din piesele de baza si purtatoare de adanci sentimente din partea capului familiei, deci daca patea ceva, si eu si progenitura mea eram mancati. Cred ca fi-miu s-a obisnuit cu el ca il avem de cand era bebe si nu se atinge de el. Insa viitorul suna bine asa ca sunt cu ochii pe copil.
Ma duc sa imi iau adeverinta de venit pentru credit, ca nu am scapat nici in 2008 fara unul, imi fac un ceai de iasomie si ma intorc, chit ca vb. singura.
Mihaela
album dn Titi
Noki_Lara spune:
Mitzo, tu ai avantajul locului strategic de plasare al TV-ului..la inaltime si pe lateral. Pe cand stii cum e la mine ca e fix la nivelul plodului turbulent.
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Io cind ma mut la anu pun plasma sus intr-un perete de lemn cu niscai gaurele si cu lumini in spate ,am vazut undeva si asa fac ,mi-a placut mult de tot ,nu stiu exact sa explic cum arata dar cu siguranta tv-ul va fi foarte sus ,la cat de nebun e fi'miu sigur il face praf super repede ,ara boala butonelii ,e non stop cu minutele pe butoanele de la tv ,telecomanda ,dvd ,tastatura etc .
'
Ce lapte mai dati la copii???Noi sintem tot pe Nestle Junior dar as vrea sa-l schimb ,sa bage si copilu meu un alt fel de lapte decat praf ,s-o fi saturat si el ...,i-am mai bagat La Dorna sau Mili cind am ramas fara Junior si n-a patit nimic .
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
corap spune:
pai... noi il prindem in perete zdravan, dar pare pus tot pe mobila (adica are mobila sub el) asa ca nu se vede atarnand niciun fir. este cam jos, la vo 40 de cm inaltime, tocmai bun de atacat de hoardele de pitici dezlantuite (hoardele) si dezlantuiti (piticii). da asa-i asezarea, nu m-apuc acu sa schimb mobila.
il adaug in schimb pe televizor la rugaciunile mele la DD din fiecare seara . cred ca-l cam suprasolicit pe DD, ca lista-i cam lunga, da' asta-i situatia. amin
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07