Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Noi papam d ela un an si vreo luna-doua lapte de vaca. Milli rosu la inceput, iar de vreo 3 luni am trecut pe DORNA rosu, de 3,5% grasime.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

andrei bea lapte de vaca de pe la 1 an si 2 luni. lapte integral & uht. acum andrei linge si biberoanele sora-sii, asa ca a combinat si cu humana pre, humana 2 si ce se mai gaseste prin bibele piticei.
a... ii plac si variantele fara lactoza. nu face mofturi, alb si la biberon sa fie

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Vecina Noki cred ca confunzi casa...Televizorul este pe rafturi la 60 -70 de cm si aproximativ pe mijloc-colt, fi-miu are aproape 100 de cm, ii este la indemana dar nu se atinge de el. Cred ca simte pericolul in aer si rasuflarea lui tac-su in ceafa. Nici Sarah nu a atentat la el de cate ori a venit la noi si sa nu ne aducem aminte ce au facut in casa cand s-au intalnit....Poate umbra lui george ii intimideaza pe saracii copii si de aia nu se ating de televizor.....
Madutza noi bem tot nestle junior ne merge foarte bine, pana la 3 ani nu il schimb. Nu vreu sa incep iar cu alergii sau altele. Asta e testat si ii merge bine cu el, deci deocamdata stam cu el.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Vecina, sus in sensul ca e mai sus ca la noi, ca ai vazut cat de jos e al meu... Dar la o adica poate-mi imprumuti si mie stafia lui George sa-mi bantuie prin casa s-o sperie pe Sarah.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Da nu il vrei tu pe el in persoana ca mi-a cam mancat zilele in ultima vreme....Ti-l fac cadou?!!!!! Ei ce zici?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ohoo...va rog nu mai vb de LCD-uri ca la noi in casa e subiect sensibil. In sensul in care, nu mai devreme de ieri seara m-am contrat cu al meu drag sot care vrea sa-i ia si Mirunei LCD in camera ei. Unu' mic cica. In rest, noi nu avem probleme cu Tv-ul, s-a atarnat nitel de el la inceput, apoi cand a vazut ca-l poate butona s-a linistit. Deci nu-mi fac griji. Va sta intr-ul loc special amenajat in mobila, cam la 60-70 cm inaltime.

Cuscra noi bem Dorna sau Milli albastru, de 1.5%, de vreo 3 luni.

Corap imi pare rau ptr comp...acu' daca tot e defect, propun sa-l lasi copiilor sa-l butoneze, poate le trece cheful de laptop pana l-oi primi pe ala nou

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Vecina am uitat sa iti spun ca ti-l dau si cu haine curate si cu masina si cu tot, mai putin cardul, ca tot trebuie sa pltim ratele.....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

moama.... si cu haine curate... daca vine si cu masina de spalat cu uscator la pachet, il iau io ca la mine pe balcon se usuca greu.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Corap uscator de haine nu am dar accept sa iau o data pe saptamana lucrurile la spalat si calcat. Repet, sa nu ziceti ca va pacalesc, nu il dau cu cardulsau alte resurse finaciare, ca alea imi trebuie, in rest cu toate accesoriile, inclusiv aparatul de facut 100 de nervii pe minut.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput