Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 12
corap spune:
pai nu cred ca-i trebe haine curate sa pazeasca lecedeu'. ii caut o salopeta
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Noki_Lara spune:
Ok, adjudecat una bucata de sot de Mitza de catre doamna cu 2 copii si un laptop stricat!!! [emoticon cu un nenea batand din ciocanel]
Mitzo, vezi sa-l trimiti cu pustile de vanatoare si cu unditele de rigoare!!!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Ca sa vedeti de ce il dau: Il sun sa ma pescuiasca si pe mine de la serviciu. Nu raspunde la telefon. Primesc mesaj: Nu pot sa ajung sa te iau; mergi si tu cu ce poti. Si la final: te iubesc; asta daca imi mai foloseste la ceva......Inutil sa spun ca masina mea zace la Targoviste ca mi-au expirat numerele de leasing si de doua saptamani nu imi vin cele noi. Si desigur puteti intui cine s-a ocupat de aceasta operatiune.......In schimb avem soboofer, sau cum naiba se scrie aparatul ala de facut sa iti tremure creirii de la bass, dar instalat pe masina lui. Ca a mea, asa cum am mai spus, zace la ai mei in garaj.....
Mihaela
album dn Titi
corap spune:
nope, cu subwoofer nu-l iau, ca vomit de la basi. ma retrag de la licitatie.
miri__b spune:
dau si eu barbat zgarcit dar iubitor de statie, lcd,alti draci ca astia.am 2 seturi de 5+1 in sufragerie, si boxe la o combina dar mai cumpara 2 ptr statie.unde e zgarcenia? nu mergem la Viena ca e frig!
plus ca i s-a urcat tensiunea cand am zis ca ma costa 2000 euroi sa slabesc .in hypermarket mergem max 2 ori/luna ( e prea aglomerat).hai ca ma opresc.aaa si nu mai e ca in vacanta de Craciun
fi-miu nu umbla la lcd, nu are decat un buton.il tin inchis, dc are chef il deschide si atat.
miri__b spune:
fi-miu numarra pana la 30,unshte, dopici,peste 13 sare, in rest le stie. a invatat si culorile de baza, mai face la olita numai dc il pui cu forta,nu se mai loveste asa des peste fata.
partea frumoasa e ca acum cand jucam remy ne spune pietrele de pe tabla.
Mihaelutza de unde a luat barbactu aparatul de facut nervi se cumpara si scutul de protectie impotriva nervilor. eu l-am luat.prea rar ma scoate din pepeni, mai ales ca nu plecam in vacanta.
corap spune:
miri, pai fa si tu negocieri:
aduci boxa-n casa - o saptamana la ski in elvetia
1 woofer = 1 tratam de slabit
samd.
si daca renunta la din alea deja existente, te multumesti doar cu un we la viena
pumba spune:
anda - doamne, ce spaima ai tras!bine,ca s-a terminat cu bine.
leea- felicitari ,pt al tau flacau fara pampers.spor la invatat.
pt prietena ta,condoleante .
tania- ma bucur ca sunteti mai bine.
miri- nu vrea la cumparaturi? pai ,du-te singura si cumpara ce poftesti tu.
lavi- ai ajuns acasa bine? cum sunt fetele? tata?
hilde- sanatate si ai grija de tine.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
anda77 spune:
hi,hi,hi,ho,ho,ho, ce-am mai ras cu licitatiile astea.
eu nu ma inscriu nici ca vanzator nici cumparator ca de dat n-am ce da, iar potentialul prezent cu atat mai putin ca abia am facut rost de el sa ma coafeze. de licitat nici acolo nu ma bag ca io nu mai iau asemenea echipamente netestate de propria-mi persoana indelung si-n toate situatiile. dar altfel va urez maxim succes la interschimbat soti, nu poti sa mai stii in ziua de azi de unde sare iepurele sau mesterul de lcd in salopeta...
vad ca azi ati fost vesele, n-am detectat urma de copii bolnavi ceea ce este bine.
apropos, Tania, ce se aude cu analizele de inimioara?
multumesc celor interesati si le raspund ca buzita lui nic se vindeca, am cumparat si o cremuta mai buna pt cicatrizari, dermatix, sper sa aiba efect ca i-a ramas o cicatrice maricica deasupra buzei, s-ar putea sa-l deranjeze la barbierit mai incolo, pe prietena lui la pipait sau mai stiu eu cand.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"