Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza vesela! Ce fac fetele? Haideti la o !

Andache, tinem pumnii sa se repare de tot instalatia de pupat fetele!!!

Miri- mai, e clara treaba! Matematician il faci pe fii-tu! A mea nici pana la 10 nu numara in ordine. Da' e drept ca si io am stresat-o cu or ein sir de cursuri de analiza matematica la facultate, cu 2-3 zile ianinte sa nasca.

----

Al meu nu vrea subwoofere, ci vrea camion ca sa-si poata transporta marfa din gemania singur. Adica cu sofer, dar fara casa de expeditii ca intermediar. Asa ca prospecteaza piata camioanelor.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Deci sa inteleg ca dupa o noapte de gandire nici macar doamana cu 2 copii nu il mai vrea pe barbata-miu.... In mod evident dupa ultimele evenimente nu pot sa o condamn, nici eu nu l-as vrea. E asta e....
Miri ce tratament de 2000 de euroi ai gasit mancatea-ar nenea....Ce iti face? te schimba in Kate Moss?
Vecina mercic de invitatie la cafea, cafeaua o am conversatia lipseste ca vad ca fetele astea se dau la fund, nu mai scriu nimic.
Ma duc sa fumez o tigara ca sa intre cafeaua..
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Din cauza de aceeasi lipsa de conversatie acuzata si de Vecina Mitza, va anunt solemn ca plec sa profit de reduceri, deci la shopping...

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

noki, spor la prospectat piata camioanelor . daca gasesti ceva frumos sa ne zici si noo (nu la camioane ma refer)
miha, da' intalnirea aia s-a tinut si n-am fost io pe faza sau s-a amanat pana-n cincinalul viitor? c-as bea ceva, si-acasa nu-mi ia barbatu' beutura sa nu conduc copiii sub influenta
andache, am uitat sa-ti urez "bine te-ai intors". las' ca-i sexi o cicatrice la buze , si-asa se bat fetele pe el
pumba, tu ce faci, te mai trezesc fetele noaptea si mai dormi pe covor sau s-a rezolvat?

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Noki sa iti fie rusine......Asa ceva nu se face ca nu e frumos.
Intalnirea s-a amanat din cauza de sarbatori, plecari, sosiri, etc. propunere de intalnire Vineri 25 ianuarie 2008. Hai cine mai doreste, cine mai pofteste sa glasuiasca.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Vecina Noki revin si spun ca eu cred ca ai spart o mare banca altfel nu imi explic aceasta noua sesiune de shopping dupa Austria si sfintele sarbatori de iarna. Eu sunt in buda total cu banii si credeam dupa semnale ca toata lumea e la fel....Se pare ca nu.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Draga Mitza, nu esti singura in buda financiara.Diferenta dintre buda ta si a mea e ca io trebuie musai sa-mi iau o haina de primavara-toamna si sper s-o gasesc la un pret cat mai bun, acuma, la reduceri.Asa ca scot putintel capul din buda, cat s afac o prospectare a pietei.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Intai subiectul fierbinte..intalneala...eu am examen pe 25...pe 26 intalnire cu finii si pe 27 botez. Asadar zic pas. Dar propun daca se poate s-o amanam pana dupa sesiuni, ne bagam de pe acum la un 1 Martie????????

Shopping, hi, hi, hi..ce gluma buna...mai vand astia la magazin si haine? Ca io am crezut ca numai canapele, cazi si faianta

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

1 Martie nu pot ca pe 2 botez in provincie. Pe 9 februarie sunt iar nasa de botez, intre 15-24 februarie sunt la ski. Deci in afara de aceste date pot oricand.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ma inscriu pt intalnirea propusa de mihaeluta vineri, 25 ianuarie 2008, cand ea n-o sa mai poata de cu o zi inainte

ehe, noki, asa da sot, pai draga munceste omul sa-si extinda afacerile pentru prosperitatea familiei, da pe un camion banii nu pe beutura, femei, echipamente

anunt a o mia oara ca iar sunt in proces de lasare de fumat, stiu ca nu ma mai crede nimeni, dar voi reusi.

l-am dus la gradi azi, desi n-a trecut total raceala, daca a fost o miscare proasta sa-l duc la gradi si diseara nu se va simti bine, trebuie sa-mi iau concediu sa stau acasa cu el (nu mai are mama rabdare sa stea cu el acasa. plus ca-l rasfata foarte tare, de drag fireste, dar acum bate din picior si se arcuieste si se arunca in cap daca nu are chef sa faca ceva. maimutoiului ii sunt suficiente 2 zile sa dreseze niste bunici). a'ta e'te cu copilasii astia.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput