Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Noki bafta la gasit camion. Tot e bine, al meu face research sa gaseasca avion ptr nasi-miu

Miri ce mananca soro fitu' de stie sa numere pana la 30? Noi tot la 8 am ramas

Ati mai auzit de copil disperat sa ia medicamente? Ei bine, Miruna e fan...acu' striga prin casa "tusu", se preface ca tuseste, doar doar i-oi da siropul de tuse si restul de pastile

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Anda incerc sa imi revin dupa crunta lovitura primita...... Mi-am facut deja mii de mea culpa, cata vreme o sa platesc pentru un lucru de care nici macar nu sunt vinovata....Dar ma voi razbuna cand la intalnire o sa fumez tigara de la tigara langa Anda.....
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Intrebare de copil tampit. Maselele care ies la 2,5 ani sunt al doilea rand de masele sau al treilea?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mihaeluta, sunt a 2-a serie de masele
si asta e tot ca dintii de lapte sunt in nr. de doar 20 in toata gura:)

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat

Intrebare de copil tampit. Maselele care ies la 2,5 ani sunt al doilea rand de masele sau al treilea?
Mihaela

album dn Titi

Miha draga, aceeasi intrebare as dori sa o pun si eu!
De o saptamana am un copil super agitat ... noptile sunt aopare albe complet si zilele sunt pline de "distractie" la maxim! De aceea incep sa cred ca ar putea fi ceva masele, adica sper sa fie asta si sa-si revina cat mai repede!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Intrebam pentru ca aseara cand il spalam pe dinti am vazut ca sus are doua randuri de masele, deci deduc ca i-au iesit fara stirea nostra si deci fara scandal. Insa faza naspa este ca jos, in locul unde ar trebui sa ii iasa maseaua este rosu si pare a fi sange sub gingie. Asta in stanga, ca in dreapta este alb si umflat semn ca sta sa ii iasa. Oricum o sa sun la stomatoloaga mea ca oricum trebuie sa ma duc eu si poate reuses sa il iau si pe el cu mine sa vedem ce si cum.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

VINERI, 25 IANUARIE. am notat, vin negresit. caut de pe-acum sitter pentru plozi. (vin oricum, chit ca ma lasati sa beau singura - sper sa nu )
am facut couscous la plozi, si salata de ton. fi-mio a mancat couscous cu porumbul ales din salata.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Ok Corap eu alcool nu beau dar fac la fel de urat si de la limonada. Deci distractia e garantata oricum.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pt alte interesate, io o sa incerc cremele astea:
http://www.click.ro/actualitate/zana-si-a-luat-acasa-maseuza-de-lux

pe care le gasesc aici cred, dar nu pot sa le comand, tre' sa merg pana acolo
http://www.ardes.ro/tratament-45.html
sa vad derspre ce e vorba. a incercat cineva cremele oanei turcu asta?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Anda nu le-am incercat dar deduc din prezentare ca trebuie fie sa faci masaj sau, daca am priceput bine, electrostimulare. Prezenta acolo la ser de slabire ca se pune pe electrozii aparatului....dar acasa or merge?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput