Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pai nu e obligatoriu sa iei si fiolelel
eu o sa incep doar cu principala crema, aia extraforte pt slabire - varianta nontermo ca mie mi se sparg capilarele la termocuverta sau creme care actioneaza prin incalzire. si gelul de dus pt slabire. in seara asta vreau sa-mi fac programare la o sala langa mine, pt fitnes si masaj, dar nu anticelulitic, ca iar mi se sparg capilarele, ci de relaxare. si vin io cu crema de acasa, adik crema asta. in paralel imi fac si singura ceva drenaj cu manutele, dupa baie. abonamentul la fitnes vreau sa-l fac pt banda ca e prea frig sa alerg pe afara si mie asta imi place sa fac, la aparate ma plictisesc.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Ok am inteles. Unde au astia sediul si cat costa crema si gelul? Acum trebuie sa mai caut un salon de masaj pe langa casa. aveam pe cineva care vine acasa dar eu nu am masa de masaj, patul e foarte jos si mi se pare incomod si pentru ea si pentru mine. ne maivorbind ca ar fi Titi prin preajma si nu as avea nici o clipa de liniste si relaxare, de altfel scopul masajului.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

andache, n-am incercat da' te astept cu impresii. la cele 30 de kg pe care tre sa le dau eu jos mi-e ca numa' cutitu' ma poate ajuta (sau sportu' da' nu se pune ca n-am timp)
cine stie ce inseamna la fi-mio "boghin"? (io stiu da' mi-au trebuit 2 zile sa ma prind)
asa... ca tot veni vb de vorbit (acum andrei ma piaptana cu un ferastrau de jucarie), ce cuvinte v-au impresionat cel mai mult la copiii vostri.
asa, ca sa dau eu exemplu, mie mi s-a parut un moment fundamental ala cand mi-a spus "nu p'ace apete cadut, p'ace apete 'ece" (nu-mi place laptele caldut, imi place laptele rece).nu stiu, mi s-a parut ca din momentul ala o sa ma inteleg cu el si o sa-l inteleg (ceea ce nu-i complet adevarat (vezi faza cu boghinu)da' pe-aproape. cand mi-a zis mama n-am fost ata de entuziasmata. acum imi zice "coneia"

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

sediul cu showroom e in blocul Eva, scara 4 etaj 1, ap.129-130, dar cica produsele se mai gasesc si aici:
http://www.ardes.ro/clienti.html

crema extraforte slabire non-termo 1000 ml :222 roni
gelul de dus de slabire: 200 ml : 34 roni

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Fetili, la steff ii ies...maselele alea dupa molari...cum naiba????
deci,mai ramane un loc pentru alea ultimele din spate de tot.

eu sunt bine....chiar foarte bine. Merg la sala, aerobic, sauna!Sic!!! si dau burta jos...numa asa pot...altfel nu se poate.

E cald, vreme frumaosa la noi....
Azi gatesc(adica la 18 papam de asta) ardei taiat in 2 si umplut cu umplututra de orez lung,ciuperci, piept pui,busuioc,oregano,boia dulce...totul bagat la cuptor 25 minute sub staniol

BLOGUL MEU

Veronica si
Stefan Peter- 07.11.2005(2 ani)

Mergi la inceput

inca o intrebare la fel de imporatanta:
stiti cum inmultesc coloanele in excel?

altfel spus, cum inmultesc fiecare celula cu o val fixa

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

gata, am gasit cum:)).

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Tocmai ne0am intors de afara ,inghetati ,eu uda la picioare ca am avut cisme din piele intoarsa ,am crezut ca e inca inghetat ...

Lui Andreas i-au iesit al dolea rind de masele ,bine doar 2 nu toate 4 ,n-a avut dureri ,maraieli etc ,e super ok

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Hilde multam de idee o sa fac si eu reteta ta azi dupa-amiaza.
Apropo de ciuperci, se pot da la copii de varsta alor nostrii/ Parca citisem ceva contraindicatie dar nu mai stiu pana la ce varsta si de ce.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Hilde revin cu o intrebare tehnica. Umplutura o calesti inainte sau o bagi in ardei asa in stare naturala si se coace la cuptor?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput