Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 16
Madutza10 spune:
Mihaelutat ,eu ii dau ciuperci de vreo 3 luni ,doar in pizza si nu foarte multe ,ieri de exmplu i-am facut pizza si a mincat de a spart ,asa-l pacalesc si eu cu ardei gras ,rosii ca altfel nu se atinge de ele
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
ioana_77 spune:
Ieri, molfaind o mandarina, Maria a declarat: "Am grija de mine, mananc". Asta din ciclul perle de neuitat.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
anda77 spune:
ioana, da, frumos.
si ce spunea corap e frumos cu "nu pace apte cald etc..." si ca a simtit ca se comunica la un nivel de oameni, nu de maimute, cum , dupa parerea mea, am comunicat pana acum:))
nic nu vb, dar apropos de asta, sigur o sa-mi spuna si mie la fel cu laptele, nu mai vrea neam lapte cakld in burtica, in ciuda eforturilor mele sa-l cresc sanatos.
imi intinde biberonul cu strambaturi, chiraieli si-mi spune:"'pala!"
adik sa-l spal la chiuveta, adik sa-l racesc, asa a vazut el ca-l racesc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Hildegard spune:
Miha, da calesti tot ce vrei sa pui inauntru.eu fac cu ciuperci,peipt de pui,ceapa,morcov ras,patrunjel ras.
BLOGUL MEU
Veronica
siStefan Peter- 07.11.2005(2 ani)
madau spune:
Am avut iar o zi plin azi...plina de draci, nu va inchipuiti altceva...au sunat telefoanele ca la balamuc, Miruna s-a jucat cu o stampila si a lasat amprente peste tot, inclusiv pe propria limba, mi-a insirat toate rufele, spalate si stranse de dimineata de pe uscator, prin toata casa...acu' a adormit..iar eu chipurile at trebui sa invat. Da' ce pot?
Ca tot ziceati de propozitii, ieri a legat si fii-mea prima fraza din viata ei, tocmai vorbisem cu tasu' la telefon, am inchis si dadeam sa plec din camera, cand o vad pe maimutza ca ia telefonul si foarte serioasa spune : "Masiu ade acasa a Mana" (Marius haide acasa la Miruna..in traducere libera)
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Mihaelutat spune:
Ok maestra Hilde am priceput procedeul.
Sunt plina de spumele marii din cauza locului meu de munca infect si fetid, imi vine sa fug pe dealuri sa nu ma mai intorc. Si colac peste pupaza numerele masinii mele nu sunt gata, deci sunt la mila metroului si a vecinei Noki sa ma pescuieasca si pe mine. In afara de asta ma dor articulatiile de mor, semn ca analizele facute in decembrie "nu minte", deci sunt si bolnava. Dati-mi alcool va rog sa ma imbata si sa mor intr-un sant. in cazul in care nu va dati seama asta, este un urlet de disperare.
Mihaela
album dn Titi
Madutza10 spune:
Am culcat si eu odrasla si ma delectez p'aci..
Hai sa ma laud si io cu fi'miu daca tot a venit vorba de lagat propozitii ,fraze ,el face asta de mult ,nu mint absolut deloc ,ma inteleg cu el ca si cuun adult ,nu poceste cuvintele zicea doar in loc de F ,P ,in loc de V,D, S-ul ,Tz-ul si L-ul le zice corect de vreo luna ,stie 3 poezii cap-coada ,imi cere ce vrea sa manince si-i respect intotdeauna dorintele ,azi dimineata mi-a zis ca vrea ,,oushor'' cu semdish asa ca i-am fiert ou ,i-am facut 2 sandwich-uri ,unu cu unt si brinza ,al doilea cu Almette si sunca de pui ,in afara faptului ca nu asculta intotdeauna si le comite rau citeodata ,ma refer la stricaciuni ,comunicam de minune .
AAA sa nu uit,cind il intreba cineva cum il cheama se prezinta asa :Olando Andeas Zataia (Zaharia) si are 2 ani ,mai nou l-am invatat ,,si-o luna '':)),sint tareeee mandra de el sin-am cum sa nu ma laud :)
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
leea_cv spune:
Eu m-am intors zdrobita de la inmorminatrea Mayei.Ma doare sufletul,inima,mintea...zilele ma dor.Nu pot zugravi in cuvinte tristetea aia cumplita ce plutea in aer.Mirarea celor care venisera pentru altii acolo, la vederea sicriului aluia miiic.Imi venea sa sar la gitul popii care zicea sa-i ierte "greseala cea de voie si fara de voie".CARE greseala? A primit scumpa mica flori cit n-ar fi primit o viata intrega.Era chiar ca un ingeras.Nu m-am putut abtine sa nu-i ating obrajorul.Vaaai,iubita mea prietena cum mi s-a aruncat in brate,iar eu n-am putut decit sa pliiing alaturi de ea.Sint pe dos de tot.N-am aer si simt ca nu-mi pot reveni.Ar trebui sa invat,dar...vreau sa zgudui toti sfintii,sa-i trezesc la realitate.Sa isi dea seama ca NU fac bine.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
ilenutza spune:
cucu bau
ce mai faceti?
cetii ca va laudati plozii cu propozitii, hai sa va zic si eu de Victor: "mamii, ce scrie aici?" am ramas masca...
sau "tito-adik el- nu face nani" sau 'mami, adei plange.vrea lapte.adei nu are coada, tito nu are coada, pisica are coada.bineinteles ca putin stalcit dar noi il intelegem, ca-i al nostru...
a, si recita vreo 15 poezii..
urla racnila - adik andrei-
va pupic
a tacut ...
sunt incantata ca mm-am intzolit si eu in sfarsit gratie reducerilor de la mall si mini prix, arat si eu a femeie normala
in rest, v. e putin racit iar andrei nu a prea luat in greutate asa ca am bagat mancare la greu ...
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)