Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

quote:
Originally posted by Mihaelutat

Hilde multam de idee o sa fac si eu reteta ta azi dupa-amiaza.
Apropo de ciuperci, se pot da la copii de varsta alor nostrii/ Parca citisem ceva contraindicatie dar nu mai stiu pana la ce varsta si de ce.
Mihaela

album dn Titi

, Mihaelutza, ce ai patit de gatesti?

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai n-auzi, cristina, ca-i depresata. isi ineaca si ea amaru' in bucatarie

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Mihaelutza era vba de un balon in stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

miri, ma bag si eu ca musca-n lapte. am o prietena care si-a pus balonul, tot atat a costat-o plus 2.000 ron sa si-l scoata.
din pacate, prietena mea mult prea mancacioasa n-a prea slabit (daca-ti vine sa crezi!!!) pentru ca, zicea ea, tot mai avea loc pe langa balon de coicolati si alte alea.
eu am o nutritionista buna, daca te intereseaza suna-ma.
eu am fost la ea, dar din toamna 2007 m-am nesimtit si iar am pus pe mine. acum m-am reapucat de treaba si luna viitoare merg din nou!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

astia mi-au luat motul!

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Din postarile din ultimele zile, trag aceeasi concluzie ca si la noi: avem copii mari deja! Gata cu discutiile despre papa, kk, nani, de-acum sa mai avem grija si de noi, nu ?

Tati al nostru va trebui sa vina sapt. viitoare in delegatie in buc, puteti recomanda ceva hoteluri de 3 stele prin centru, va rog? Zona Victoriei - Palatul telefoanelor, sau acces cu metrou... Ultima data a stat la Ambasador dar a fost cam... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

corap-multam de intrebare!
hehe.... ce vremuri ...dormitu pe covor ,cand era tot al meu .. si puteam sa dorm si pe stanga si pe dreapta.

Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Lavi, sper ca v-ati intors in Buc si totul e bine...

Tania, de-abia te asteptam cu vestile de la echo, sper sa auzim numai de bine !

Mergi la inceput

Xandra merci mult.am fost si eu la nutritionist,problema e ca slabesc si pun la loc mai mult cum o iau pe aratura.ma gandeam ca at cand sunt umflata nu mai mananc prostioare.oricum iau in calcul si alte variante.m-am saturat nu ptr ca arat ca naiba, dar nu mai pot urca trepte, merge cu fi-miu in brate 5 m, sa ma aplec, lucruri usoare de altfel.

Mergi la inceput

http://www.onetruemedia.com/shared?p=4c2e7ecbb53dc19420810a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_urlfi-miu cu literele.am incercat sa-l fac sa numere. las ca prind ocazia.

Mergi la inceput

Oooo ILENUTZA.mai scrii si pe la noi?cum e cu 2 bone?(am spionat pe la strumfi)

azi cand s-a trezit fi-miu dupa-amiaza tocmai venise si maica-mea.s-a dus Titi langa el in dormitor si i-a spus ca e mamaie in bucatarie. al meu a venit sa se convinga si cand a vazut-o a zis "pa-pa Titi!"

Mergi la inceput