Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 17
crissy77 spune:
quote:
Originally posted by Mihaelutat
Hilde multam de idee o sa fac si eu reteta ta azi dupa-amiaza.
Apropo de ciuperci, se pot da la copii de varsta alor nostrii/ Parca citisem ceva contraindicatie dar nu mai stiu pana la ce varsta si de ce.
Mihaela
album dn Titi
, Mihaelutza, ce ai patit de gatesti?
Cristina & Elise-Stefania
corap spune:
pai n-auzi, cristina, ca-i depresata. isi ineaca si ea amaru' in bucatarie
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
xandra28 spune:
miri, ma bag si eu ca musca-n lapte. am o prietena care si-a pus balonul, tot atat a costat-o plus 2.000 ron sa si-l scoata.
din pacate, prietena mea mult prea mancacioasa n-a prea slabit (daca-ti vine sa crezi!!!) pentru ca, zicea ea, tot mai avea loc pe langa balon de coicolati si alte alea.
eu am o nutritionista buna, daca te intereseaza suna-ma.
eu am fost la ea, dar din toamna 2007 m-am nesimtit si iar am pus pe mine. acum m-am reapucat de treaba si luna viitoare merg din nou!
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
astia mi-au luat motul!
varsta lui vladut
maria_alexia spune:
Din postarile din ultimele zile, trag aceeasi concluzie ca si la noi: avem copii mari deja! Gata cu discutiile despre papa, kk, nani, de-acum sa mai avem grija si de noi, nu ?
Tati al nostru va trebui sa vina sapt. viitoare in delegatie in buc, puteti recomanda ceva hoteluri de 3 stele prin centru, va rog? Zona Victoriei - Palatul telefoanelor, sau acces cu metrou... Ultima data a stat la Ambasador dar a fost cam... .
pumba spune:
corap-multam de intrebare!
hehe.... ce vremuri ...dormitu pe covor ,cand era tot al meu .. si puteam sa dorm si pe stanga si pe dreapta.
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
maria_alexia spune:
Lavi, sper ca v-ati intors in Buc si totul e bine...
Tania, de-abia te asteptam cu vestile de la echo, sper sa auzim numai de bine !
miri__b spune:
Xandra merci mult.am fost si eu la nutritionist,problema e ca slabesc si pun la loc mai mult cum o iau pe aratura.ma gandeam ca at cand sunt umflata nu mai mananc prostioare.oricum iau in calcul si alte variante.m-am saturat nu ptr ca arat ca naiba, dar nu mai pot urca trepte, merge cu fi-miu in brate 5 m, sa ma aplec, lucruri usoare de altfel.
miri__b spune:
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4c2e7ecbb53dc19420810a&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_urlfi-miu cu literele.am incercat sa-l fac sa numere. las ca prind ocazia.
miri__b spune:
Oooo ILENUTZA.mai scrii si pe la noi?cum e cu 2 bone?(am spionat pe la strumfi)
azi cand s-a trezit fi-miu dupa-amiaza tocmai venise si maica-mea.s-a dus Titi langa el in dormitor si i-a spus ca e mamaie in bucatarie. al meu a venit sa se convinga si cand a vazut-o a zis "pa-pa Titi!"