Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 18
pumba spune:
miri- mandra mai sunt de ginerele meu,ca e destept foc!
Adeline( 16.12.2005)Claire(7.12.2001)
soanso spune:
seara buna fetelor,
nu am mai scris cam de multicel ,adev e ca mi-am " prins urechile" cu vreo patru referate pt master,urmeaza patru examene la care nu am chef de invatat.
Sorana... e bine ,suntem la dezvatat de pampers,tocmai a facut pisu pe covor si a zis "am cut mezee"-am facut mizerie ,e sanatoasa,creste vazand cu ochii ,incepe sa lege cuvinte in fraza,si ma inteleg din ce in ce mai bine cu ia.
am citit cu tristete de "plecarea" Mayei la ingerasi,e trist ,e nedrept,Leea,fii alaturi de prietena ta in aceste momente cumplit de grele.Dumnezeu sa o odihneasca in pace!
Hiilde,ai grija de tine si de sanatatea ta.pupam stefanelul scump.
Tania,sanatate infinita lui Che.
daca bine tin minte, azi tb sa vina in Cluj la un control oftalmologic Miha2006.ai fost cum e rezultatul???
va pup ,
SOSO (20 dec 2005)
bianca_mo spune:
MIRI, bravo pt litere! si Serban le-a invatat in 2 saptamani, si inca ne zapaceste sa il intrebam ce e fiecare, el are litere cu magneti, cuburile mi se par o idee mai buna...
NEGARA, si eu am primit ieri in loc de 3oo lei doar 230, cred ca s-a modificat doar stimulentul, nu si alocatia in ultima luna...adica in loc de 100 lei ni s-au dat doar pana in ziua in care copiii au implinit 2 ani...
sanatate multa tuturor!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007
miri__b spune:
Bianca are cateva seturi de litere/cifre cu magneti. asa le-a invatat.am zis sa mai facem variatiuni pe aceeasi tema.
sunt super bucuroasa ca si al meu sta fara pampers de cand vin eu acasa pana la culcare.ieri a facut si nr1 si nr2.azi numai pipi. nu spuneinainte dar dc ii vine si-l intreb nu refuza olita. dc nu ii vine spune nu.
poezii nu stie decat 3.eu stiu4. ad+ broscuta pe pietricica . dar nu vrea sa o repete.
Mihaelutat spune:
Se pare ca m-a lasat depresia pentru ca nu m-am mai apucat de gatit. a gatit sotul
Miri vezi ca facem intalnire Vineri 25 Ianuarie. asta ca s aimi mai scoti ochii si tu pe langa Anda.
Mihaela
album dn Titi
miri__b spune:
Mihaela deja ma gandesc cum sa te chinui dc nu ne vedem.
Noki exista o lege a compensarii. eu am ramas masca cand am citit ca se descaltase Sarah la gradi sa se urce in pat. al meu nici acum nu poa sa dea nimic jos de pe el.
miri__b spune:
tot incerc sa va binedispun.
ieri am vazut poze cu fi-miu. si cand s-a vazut pe el in poza langa tv cica"ma`i`pate" ad mai in spate ca asa ii zicem noi de cate ori sta prea aproape de tv.
meems spune:
Leea, ce bine descriu cuvintele tale starea prin care treci si suferinta simtita de mamica Mayei...
Cami, si la noi cam aceeasi stare de super agitatie ziua si treziri cu urlete noaptea. La noi a inceput cam de vreo 2 saptamani si inca nici o masea nu si-a aratat coltul, desi sunt convinsa ca din cauza asta trecem pe-aici. Ma simt cam epuizata ca tot eu ma trezesc la ea in fiecare noapte, dimineata se trezeste foarte devreme si iar eu tre' sa-i tin companie, ca mai apoi sa plec la servici unde e nevoie sa fiu fresh
Roxi, nici o veste de la tine??
Tania, ganduri bune in continuare pentru voi si pentru Che.
Noki_Lara spune:
Mneatza vesela de tot!!!!
Io-s taaare happy ca am amortizat la greu reducerile din Plaza si mi-am luat 2 paltoane - unul negreu si unul grena cu maro - dementiale!!!
Intalnire- pot pe 25 ian, dar no way pe 1 martie, ca e nunta nasei lui Sarah. Da' de ziua femeii, 8 martie, ce ziceti??????????????Sa ne respectam si noi....
Corapino- "boghin"=login la PC?????Apropo de cuvinte, io m-am distrat cand acum vreo 2 luni, cand i-am zis bufnitei sa-mi dea un pup si mi-a dat si apoi i-am zis sa-mi mai dea unul, ea a zis foarte serioasa: "ajunge, mami!"
Ioana77- tare Maria cu grija de ea.
Madau- felicitari pentru prima faza!
Leea-
Ilenuta- bravo pentru intolire. Ai gasit ceva la Mango atuncea?
Miri- vno la Superdieta, la Femina Intim. Si io tin cura acuma si merge bine! Hai ca ne sustinem reciproc si vei avea succes. Fa ca si mine: fa un legamant de genul "daca incalc cura, sa nu-mi mai iau masina, de exemplu". Si pui ce te coafeaza pe tine, adica ceva la ce tii: nu mai pleci in vacanta, nu mai faci nu stiu ce..La mine tine figura.Super tare fii-tu in filmulet!
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Leea, am simtit ca mi se rupe sufletul cand am citit postarea ta!
Meems, exact asa si la noi ... eu ma trezesc la ea in fiecare noapte, eu ma duc la ea dimineata si la serviciu trebuie sa fiu fresh ! Sper sa treaca perioada asta cat mai repejor!
Aaaa, uitasem sa va spun am tuns-o pe Daria marti la coafeza la care ma tund si eu (nu mult, doar l-am rotunjit putin cat sa aiba o forma si m-am gandit si la faptul ca-i tot pica parul).
Nu a vrut sub nicio forma sa i se puna chestia aia de protectie la gat; dupa care s-a asezat in scaun, se sucea se invartea uitandu-se in oglinzi timp tipa o tundea, fara sa comenteze in vreun fel. Ei, cand a vazut ea un smoc de par picat pe maneca ea, a inceput sa tipe "mamiiiiii, imi pica paru'!!!!!!!!!" . Am scuturat-o eu si am linistit-o pana am terminat operatiunea cu succes insa toata ziua a povestit la toata lumea ca ei "i-a picat parul".
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit