Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

miri, e bine!

noki, mi-am luat un maieu si un pulover.apoi am continuat pe la alte magazine ca abia imi intrasem in mana... blugi si geanta la kenvelo, pantaloni si tricou la champions, blugi si geaca la mini prix. apoi bocanci de iarna la obor si costum de ski la unirea...sa va mai scriu??

camelia, eu cand il tund pe victor nu il tin cu fata la oglinda ca sa nu se sperie, il tin cu spatele.

Leea, eu nu am putut citi postarea ta mai ales ca acum trec prinr-o angoasa legata de moarte - ma tot gandesc ca asteptam sa murim

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ilenutza, sa porti sanatoasa noile achizitii!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Va spun cinstit ca eu sunt foarte suparata. Toata ziua se scriu 3 lule 3 surcele. asa cum v-am mai zis eu nu pot sa imi beau cafeaua la birou fara forum. ma vad nevoita sa va cert. Somati sa ce ? ma lasati sa imi incep ziua asa de dramatic, mai akes ca v-am zis ca sunt depresiva?
Noki cu ziua de 8 ar fi ok numai ca o sa fie puhoi de lume prin carciumi ca toate femeile ies atunci si mai greu cu gasitul unui loc ok. Dar daca mai sunt amatoare pentru 8 martie eu ma supun majoritatii. Propun sa ne vedem de proba pe 25 ianuarie si daca e totul bine sa ne vedem si pe 8 martie? Ei ce ziceti?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Dragelor, m-as inscrie si eu la intalnirea din data de 8 martie! Cum zice Mihaelutat, daca e totul bine pana atunci, vin sigur!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor, ideea e ca daca stabilim pentru 8 martie, care data zic io ca ar corespunde la toate exigentele - adio examene atunci, masterate, facultati etc - am putea fi un numar considerabil si implicit am putea face rezervare din timp, in acest fel fiind inlaturata problema aglomeratiei.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io zic ca nu ni se apleaca nici daca n e intalnim si pe 25 ian si pe 8 martie.
si vine cine poate. io pot ca-s ne-bauta de 3 ani si tre sa recuperez

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Corapino, ai perfecta dreptate, de fapt! Ia o bere!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Hello,

Ne-am intors in Bucuresti ca nu se mai putea. Am gramezi de treaba cu facultatea, teme peste teme de corectat samd. Plus ca mi s-a facut mila de copii, voiau acasa, Silvia voia la gradi...

Nati e intr-o faza de mancat la greu. Ieri am pus mancarea pe foc, am deschis geamul si-am zis: "Hai afara din bucatarie". La care Nati: "Nu p'eci! Mancare faci!"

In tren, la un moment dat cauta punga de mancare si zice: "manac si eu ceva."

----
Cu taica-meu situatia e proasta pe temen lung, pe termen scurt pare ca se indreapta (nu i se vindeca operatia, l-au redeschis sambata sa-i mai curete pe acolo...) acum zice sora-mea ca e mai bine, mai volubil samd.
Starea lui se schimba de la o zi la alta, chiar de la o ora la alta; ba o ia spre bine, ba spre rau, starile psihice ale mele si ale sora-mii la fel, ... nu vreau sa va fac parte si pe voi la toata framantarea asta asa ca n-am mai prea povestit.

Pe la Timisoara mi s-a facut si rau, am facut puseu de tensiune; apoi am mai luat cate un Extraveral si am inceput sa fiu mai realista si sa ma impac cu situatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!!

Vaz c-ati pus la cale intalneala ,pt cind ramane??Pe 25 ianuarie vin daca prostesc pe cineva sa stea cu fi'miu ,fara plozi am inteles da???Iar pe 8 martie nu pot deloc ,in fiecare an ies cu fetele in club ,disco ceva ,ne cadorisim o noapte de distractie ,asa-i traditia iar baietii pe treaba lor in alta parte ,eventual acasa :)))

Aseara am avut musafiri ,ne-am intins pina la 3:00 ,ma gandeam ca-mi facefi'miu vreo surpriza sa se trezeasca cu noaptea-n cap dar scumpu' meu s-a trezit la 10:20

Ma duc sa-i dau papica ....

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Revelion

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Faza care m-a distrat...
Stefan o schimba pe Elise pt nani. Ii scoate sosetele si, in joaca, ii miroase picioarele si-i spune:
- pfiu, pute. Elise pute!
La care Elise:
- nuuu, Liss nu pute, tata pute! .
Cu maselele la noi treaba-i nasoala rau. De pe la sfarsitul lui august se tot trezeste plangand noaptea, roade suzeta la greu, ma mir ca inca nu s-a rupt. Si inca nu au iesit . Se vede un colt in stanga jos, dar nu a spart inca gingia.
Cami, tare Dariuca cu parul cazut. I-ati facut analize?
Lavi, sanatate tatalui.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput