Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Bravo Corap, asa te vreau, eu sunt pregatita de 25 ianuarie, iar pe 8 martie propun sa mergem in club cu Madutza si prietenele ei....Mai ales ca 8 martie pica sambata.....Deci merge de un club.
Cam ce zona ati prefera pentru 25 Ianuarie?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Io nu am preferinte, mai ales ca-s la cura, deci de mancat nu mananc.Iar de baut, doar Cola Light.

CristinaN- Doamne, ce figura mai e si Elise!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

La cine e, ca la mine iar e rea, bifam inca o noapte alba cu zvarcolit si dat din picioare, la 1 ne-am culcat iar la 4.30 a fost gata somnul nostru linistit. S-a trezit tipand "laopate", cine stie ce-a mai visat si gata, n-a mai vrut sa se culce pana la 9...iar la 10.30 cine cadea din pat? . Asadar sunt extrem de fresh si binedispusa, imi vine sa ma bag cu capul intr-o galeata cu apa rece

Vad ca toata lumea a fost la shopping si s-a intolit, sa purtati sanatoase noile achizitii!

Intalneala de pe 25, nu promit nimic, depinde cand termin cu examenul daca mai sunt sau nu in stare sa ajung si depinde unde se tine...

Cami Dariuca cu parul

Noki ce magazine devalizasi? Sa stie si ochiul meu pe unde sa caute ceva frumos

Ma duc sa-mi plang amarul, cafea nu poci sa prestez ca ma doare inima de mor

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Doamana Madau unde aveti examenul si la ce ora sa ne plasam strategic prin zona? Propun zona centrala cu acces metrou si locuri de parcare pentru cine vine la volan. Romana sau la fityze pe Dorobanti sa ne mai clatim ochiul si poate ne fortografiaza si pe noi accidental paparazii si apream prin Ciao sau Star.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Scuze, eu n-am putut citi tot din urma: pe la ce ora se preconizeaza intalnirea de pe 25?

Mergi la inceput

Lavi, bine ai revenit! Imi pare tare rau pentru perioada proata prin care treci, dar speram ca totul sa mearag catre mai bine, adica starea tatalui tau sa se amelioreze si sa ramana constanta, asta daca zici ca e clar ca spre bine nu mai este cale. Sanatate multa si spor la corectat teme! cand incepi dincolo?

Madau- naspa perioada si la voi...o fi de la ceva masele? La noi clara asta a fost explicatia trezirilor dese de acum cateva nopti. De altfel mi-a zis zis Sarah ca o dor dintii. Acuma insa si-a mai revenit. Cu magazinele...pai prin Plaza am haladuit, pe la preferatele mele: Zara, Mango, Motivi, TinaR. La ultimul nu prea aveau cine stie ce, dar la Zara erau super reduceri si toleturi misto.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Lavi inca nu s-a stabilit decat data. mai raman locul si ora. ce ziceti de 19.00?
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Mie mi se pare ok ora 19. Ca sa putem ajunge si la baita, nu?
Si locul...trebuie sa ne decidem daca la un bar - cam nasol ca e mai tare muzica sau la un local unde se mananca, daca exista gagici care vor sa si pape si unde e si mai in surdina muzica, ca sa ne putem si intelege.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

La cafenelele din Dorobanti se poate manca dar se poate si doar bea, muzica nu e tare se poate vorbi. Mi se pare ok. Si ce ai soro cu baita? te-ai zarghit? da lasa cas tot fac baita de 2 ani incoace sa o mai faca si altii.
Mihaela

album dn Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Stefan are un coleg de servici care ofera gratis, pt copil de 2 ani cu pb, ghetute ortopedice. Daca aveti cunostinte, anuntati-ma.

Cristina & Elise-Stefania

Mergi la inceput