Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (179)
Raspunsuri - Pagina 21
madau spune:
Duamna Miha crede-ma ca nu vrei sa te plasesi strategic unde am eu facultatea....ca e la Timpuri Noi. Ora inca n-o stiu...ca-s asa de dilii de nu se poate, cica sa ne mai uitam pe site ca se va afisa. Dar nu-i bai, voi hotarati ce si cum si daca pot sa prestez, voi fi acolo...in functie de disponibilitatea barbatului meu de a ma prelua de la scoala si de a ma bascula pe unde sunteti
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Noki_Lara spune:
Pai trebuie sa stiu cum imi fac planul de action. De-aia zic io ca e utila o estimare a timpului pe careil vom petrece la baute. Ca daca ii face baie Adila, trebuie fie sa o iau io pe Sarah de la mama - vinerea e zi de mamam - inainte sa merg la baute, fie sa-i zic lui Adila s-o culeaga el, s-o duca apoi acasa si sa-i faca si baie, ceea ce cred ca e cam mult pentru sufletul lui amarat de papa parasit de nevasta care s-a dus la baute cu fetele. Deci ar trebui s-o duc eu acasa, unde va ramane cu Adila.
Da' tot trebe s astiu din timp ce si cum, ca sa ma organizez.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Fetele ,mareee realizare mareeeee ,ieri a facut Andreas primul pipi la olita ,azi mi-a cerut-o ,de cind s-a trezit e fara pampers ,l-am pus de 2 ori la olita pina la ora asta si de 2 ori a facut ,sint in culmea fericiriiiiiiiii!!!
Lavi ,imi pare rau ca lucrurile nu's asa roz pt voi dar poate printr-o minune tatal tau isi va reveni !
Mada ,poate maselele sint de vina .
Noki si eu am fost in Plaza duminica ,m-am intolit si eu si sotu' .Din intimplare n-ai gasit la Zara in cabina de proba telefonul meu mobil?????Am probat ceva si am uitat telefonul acolo ,m-am intors dupa 10 min si normal nu mai era ,am fugit direct la Vodafone sa-l opresc ,mi-au dat alt sim cu acelasi numar ,m-am ofticat rau dar fiind cu capul in nori mereu mi se intimpla sa pierd lucruri ,off off mai mai
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
corap spune:
io pot oriunde, oricand. dorobantiu imi place. ora 7 pm este foarte convenabila.
"vecina noki" da' crezi ca se-mpute sarah daca nu face baie o zi? ca sa n-ai ora fixa de intors...
lavi dupa cum vezi inca se hotaraste... abia ieri am hotarat data
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
Noki_Lara spune:
Hi hi hi..la miner termenul "baie" e generic..adica semnificas procedura de culcare. Ca baia in sine dureaza maxim 10 minute. Urmeaza papi si nani. Durata totala 30 de minute. Intrebarea organizatorica e cine o va face..Adila sau io. Si ora e si aia cam batuta in curi: incepede de pe la ora 21. Pot sa depasesc ora, dar ce rost are sa chinui copilul care oricum deja e obosit la ora aia...
Madutza, ba sigur ca era mobilul, dar l-am lasat acolo ca m-am gandit ca te intorci tu dupa el....
Asta-mi aminteste de o faza de la Viena: imi pierd io pe strada caciula. Ma plimb vreo 3 ore si la intoarcere - era aproape de masina locul unde am pierdut-o, o gasesc in varful unui stalpisor d eparcare. Cineva o gasise pe jos si a pus-o civilizat acolo ca sa sara in ochi si sa o gasesc daca ma intorc dupa ea. Va dati seama ca la Romanica asa ceva nu s-ar fi intamplat neam. O arunceau la gunoi, jucau un fotbal cu ea, tot faceau romanacheii ceva cu biata caciula. ALTCEVA decat s-o puna acolo.
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Madutza10 spune:
Aseara a fost a treia pereche de fini la noi ,am stabilit data nuntii lor ,e pe 25 iulie deci halal concediu ce-o sa am ,o sa fim limitati rau la cheltuieli ,Doamne imi vine sa ma ascund undeva ,by the way s-a mai anuntat si un motz in iunie ,deci anul asta avem 6 evenimente pina la ora asta si sigur vor mai urma ....
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Madutza10 spune:
Gata ,de azi facem la olitaaaaa ,mi-a zis de fievcare data cind ii venea sa faca pishu ,a facut de vreo 10 ori la olita ceea ce mi se pare mult si doar de 2 ori in pantaloni dar nu-mi vine sa cred ca a prins asa drag de oala aia atit de repede ,yuuuhuuuu ,cred ca scapam de pampers cat de curand
Vreau sa stiu si eu daca sint copilasi care nu mai fac in pampers si cum ati procedat noaptea sau cum putem scapa definitiv ...
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Revelion