Strumfi de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Lia si tu incepi serviciul?
Eu daca as mai sta cateva luni cu fata nu mi-as bate capul cu sticluta, am incepe mai tarziu mai in joaca mai in serios cu canite pt copii.

Ce-mi bat eu capul cu papa pt Sophie, ea isi roade si suge degetele de la picioare cu atata pofta de nu-i mai trebe altceva.

Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Vad ca toate votati aici pentru Chicco Polly. Trebuie neaparat sa ma apuc si eu de cautat un scaunel pentru luat masa ca nu ne mai intelegem in bouncer. Sa vad ce imi permite bugetul.

Eu nu ma mai inteleg cu Deni ca vrea numai in picioare sa o tin. Daca vreau sa o pun in fund se incordeaza ca sageata si se enerveaza si nu se lasa asezata nici gand. O mai tin si in picioare dar nu pot chiar cat vrea ea ( adica mereu).

Azi la pranz a papat cam 80-90 gr de piure de morcov cu dovlecel. O fi prea mult? Ea ar mai fi vrut si a mai luat si sanul dupa. Nu vreau sa o indop ca pe pui.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007)

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

aylin, m-ai lamurit...asa imi suna si mie..."turceste"

nu mai retin de la cine a plecat discutia cu canita si biberonul...sigur ca este chiar indicat sa le dam lichidele cu canita, odata cu inceperea diversificarii, chiar si la bblusii alimentati artificial. biberonul va ramane doar pentru lapte. sucul si apa se vor da cu canita.

lavi...halal exemplu din partea arinei.
eu cand citesc ca vorbiti pe aici de zeci de grame de mancarica...ma crucesc...eu prepar cu zecile, dar arina mananca de ordinul a cateva lingurite.

cristina26...deci asa cu ingrid...ai si tu parte de mofturi.

ca vorbeati de scaun de masa...eu am unul de care sunt f multumita, desi a trecut prin mari incercari cu anya si a reziatat eroic.
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Scaun-de-servit-masa---Pilsan-Toys/893/ acesta este.
are un pret f bun, e mai simplu de manevrat decat polly si stie sa faca ccc cam aceleasi chestii...noi n-am platit nici taxele de livrare, pentru ca mi l-a adus cumnatul direct de la constanta.

editez: se considera reclama...asa ca daca doriti, va dau linkul pe pm.

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

Am stat azi noapte si am analizat motivele trezirilor Denisei. Pare ca o deranjeaza ceva in somn. Se foieste, se freaca la ochi in somn pana se trezeste, uneori chiar plange in somn, da din maini si din picioare. Singurul motiv ar fi burtica, dar a reusit sa faca kk aseara si tot a dormit foarte rau azi noapte.

Anya nu se vede linkul.

www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Bre, de doua zile ma tot tin sa scriu cea, dar zic "hai intai sa citesc", intervine ceva si nu mai apuc sa fac nici una nici alta.

Asa ca scriu acum pana nu uit tot.

Ashera, imi pare f rau pt casa parintilor tai, cum ai zis important e ca ei sunt bine si sanatosi. Cred ca nu le e usor, dar cat timp sunteti bine cu totii, restul se rezolva.

Catalina(Catralu), multa sanatate in continuare lui Cris si succes la operatie. Scrie-ne mai des.

Fianna, Luna, marfa de caruturi aveti, eu cand am cautat ceva similar nu am gasit decat din acela cu spatar fix. Deocamdata nu ne mai trebuie unul, dar daca va fi nevoie o sa va bat la cap pt detalii.

Lunitzo, ce superbitate de fata ai, ma omoara ochii ei frumosi si gurita aia dulce, acus ca are si cercei nu scapa nepetita, daca nu e cumva deja.
Si eu cred ca daca poti face o biopsie ar fi ok; mama a avut noduli pe tiroida si in rom filozofia este "decat sa pierdem timpul cu biopsia mai bine operam direct", asa ca i-au scos-o, a operat-o acelasi dr ca pe Il prezidente. Deci daca tu poti afla ce se intampla fara operatie, ar fi pacat sa stai cu sufletelul scump si drag indoit din cauza asta.

Mihaela, sunt super pozele cu Andrei, m-am amuzat teribil, e scumpic foc smecherasul.

Cristina, si aici se recomanda sa incepi cu legumele, pt ca daca incepi cu fructele, ele fiind mai dulci sunt mai multe sanse sa refuze copilul legumele apoi. Bafta multa si rabdare cu diversificarea.

Si apropos de asta, Andicu, esti in zona, cum merge la voi diversificarea, mananca Filip legumele?

Ilenutza, "mai vino seara pe la noi" ca nu te-am uitat... sau ziua, sau noaptea, cand vrei tu, numai vino!

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Fetelor a murit bunica...Asta noapte sau dimineata,nu stiu sigur.Am vorbit cu mama dar n-am cerut amanunte.Bine macar ca mama a fost la ea s-o vada.
Era singurul bunic care-l mai aveam.A fost o femeie deosebita, a crescut singura 2 copii, i-a dat la scoala.Este un exemplu pentru noi in multe privinte.

Mergi la inceput

Condoleante Nonna!

Mergi la inceput

Azi scriu eu mai mult ca-s la serviciu, daca eram acasa precis nu aveam timp sa ating pc-ul.

Cafera, te inteleg ca esti necajita, eu m-am chinuit cu Sonia sa accepte biberonul iar acum ca aproape nu mai mananca la san sunt trista si nostalgica. Daca ai taria, las-o un pic sa faca foamea, poate se razgandeste. Nu trebuie neaparat sa planga, daca doarme bine afara faceti o plimbare mai lunga, pe jos sau cu masina, sa aiba o pauza mai mare decat de obicei intre mese. Bafta.

Alina(Anya) ce ne facem noi cu fetele astea? Nu e cam devreme sa tina la silueta?

De cand Sonia mananca preponderent la biberon si limgurita am aflat ca bea f putin lapte. Ca sa rezum, mesele ei sunt astfel:
- dimineata maxim 140 ml lapte, combinat muls cu praf.
- la pranz (in jurul orei 12)- Legume - pe astea le mananca bine in general, mai ales la cresa, are zile cand baloteaza 300 gr, acasa nu a mancat niciodata atat. (Azi nu a vrut sa manance deloc, nu stiu ce are).
-pe la ora 3pm - Fructe- mananca mai putin, in jur de 150 gr.
- seara pe la ora 18 o portie de lapte ingrosat cu cereale aprox 150, uneori 180 gr;
- la culcare max 100 ml combinat bibe cu san.
Deci ea bea maxim (si asta e rar) 400 ml pe zi, de cele mai multe ori estimez ca bea 300-350 ml/zi. Nu e prea putin pt varsta lor?
Aseara de exemplu a adormit fara sa bea lapte si in somn cu greu i-am dat 50 ml, mai mult nu a fost chip sa-i dau ca dormea lemn. Si a dormit pana la 9 dimineata cand a baut 130 ml de lapte, la aprox 12 ore dupa ultima masa.

Alina, daca ai timp, spune-mi te rog daca e cazul sa ma ingrijorez ca mananca/bea prea putin si trebuie sa iau masuri sau sunt eu exagerata.
Ea arata bine, nu e nici grasa nici slaba, e vioaie, dar in ultima vreme nu prea a luat in greutate, a fost si bolnavioara cu otita aia de Craciun, iar acum nu am mai avut curaj sa o cantaresc.

Mersic, pup fetele,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Of, Nonna, imi cer scuze daca mesajul meu arata aiurea dupa al tau, probabil am scris in acelasi timp.

Imi pare rau, condoleante, Dumnezeu s-o odihneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Condoleante, nonna! Dumnezeu s-o odihneasca!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput