Strumfi de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
ghinetz spune:
quote:
Originally posted by Anya20
am de facut o precizare...le multumesc mult oanei din iasi si karligutei pentru cuvintele magulitoare pe care mi le-au adresat la subiectul de la "discutii generale". a fost o surpriza foarte placuta sa-mi gasesc numele printre atatea valori si m-a convins (a cata oara?!) ca prezenta si sfaturile mele pe forum sunt binevenite. va pup cu drag si va multumesc.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
![](bonjovi.gif)
![](bibe.gif)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ghinetz spune:
Buna dimineata.
Azi avem 6 luni. Si un dinte. Si un alt dinte in asteptare - nu prea lunga, cred. Ma gandeam sa incep de azi diversificarea. Stiu si eu...sau sa mai astept, ca nici bavetele n-am. Nici blender, desi un morcovel pot sa-l pisez pe sita, nu?
Michy, si zi asa...Andrei nu trimite si aici o cafea? (la PM zic pas de data asta).
Anto, multam de cafea. (data viitoare te scoti, trimite Andrei)
Nonna, uite cam cum era meniul la Stefan al meu:
1. dimineata lapte
2. la 10...mar si/sau alte fructe permise(bine, eu cat eram de p...atunci ii dadeam cu biscuite)
3. pranz: piure de legume, amestecam cu supica si faceam un piure din ce in ce mai solid, asta stii. Cu carnita sau galbenus
4. Pe la 16-17: branza calcica cu fructe; merge bine cu banane, dar asta de cand are voie. Sau iaurt la ora asta...vezi tu
Cred ca te intereseaza cam orele astea, cand nu esti tu acasa. Stiu si eu, poate ti-ar raspunde mai bine o mamica care a inceput deja serviciul: Ioana, jadi? Hai, ajutati fata! Noroc ca nu ai ore multe, nu? Orarul e deja facut? Ca ma gandeam ca ai putea sa ti-l aranjezi cam cum ai vrea.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
ghinetz spune:
Eu si azi sunt singura acasa. Sotul recupereaza niste ore pierdute inainte de sarbatori. Si aveam chef sa ies la cumparaturi. Cred ca ma bag si eu la viciul cu shopping online. Nu ca nu as avea altele.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan si Victor
![](images/user_woman.png)
lorinaoo1 spune:
Neata!
Cafera imi pare rau ca strumfita ta e mofturoasa la mancare. Poate e o faza si va trece. Uite
Mihaela e tare diversificarea aia
Alina&Anya multumesc pt raspunsuri . Acum am priceput. Chiar azi ii fac un piure mic de cartofi, sper sa-i placa. Arina vad ca e cam incercata, poate isi revine si papa tot ce ii dai, ca eu o dadeam exemplu Lorinutei ca papa tot si e cuminte
Dana
Oana felicitari pt dintisor si pt varsta
Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mychydutza/mychydutza.jpg)
mychydutza spune:
neatza! multumim de aprecieri la adresa diversificarii...sa stitzi ca n-am luat-o razna , dar daca fiimiu mai nou nu vrea sa doarma deloc ziua , trebuie sa-i gasesc ocupatie. nici nu stiu ce sa-i ai fac: sa-i cant, sa-i dansez???????? vrea tot timpu sa ma joc cu el si cere multa atentie. a fost super incantat de scaun. sper sa il mai las acolo si sa-mi pot vedea de treaba. aseara am mancat toti la aceiasi masa(dar pe scaune diferite).
Anya probabil ca o fi bun si aerul la gust. mai stii? si nici E-uri n-are(sper).
Petra e super fain scaunul. si ffff functional. l-am asamblat cu sormea. nu are nici un surub , totul e pe clik-clik. chiar merita banii. eu l-am luat din metro.pana si tava aia mare de i-o pui in fatza are un loc de agatzat in spatele scaunului cand nu-l folosesti. chiar sunt incantata. zici ca e in nava spatiala. pacat ca n-are un buton sa-l pot catapulta cand e rau si urla de ma stiu toti vecinii........hehehhe. mama denaturata ce sunt! *mihaela*
aylin_tarcan spune:
mychy, ti-am trimsi PM
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
loredana_76 spune:
Buna.Si eu tot Chicco Polly am luat si e super bun.Imi place.In privinta hainutelor tot dupa net imi e mai usor sa comand,dar am comandat doar de pe la redoute ca altul nu stiu.De la ei le-am primit cam in 2 saptamani si arata bine,imi plac.Mai stiti si alte site-uri si sa fie si seriosi,sa le trimita?David Alexandru 16.07.2007
http://community.webshots.com/user/loredana76100
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Timi07/Timi07.jpg)
Timi07 spune:
Of ca si noi suntem tot mai aproape de inceperea diversificarii. Sa nu mai zic ca eu la Sophie nu i-am dat niciodata laptic din sticluta asa ca s-ar putea sa avem o problema in plus. O sa incep sa-i dau laptic cu sticluta cu 2 saptamani inainte de-a incepe lucrul si solide cu o saptamana inainte. Daca n-o sa-i placa va fi fericita ca s-a scapat de mine cateva ore bune pe zi.
Mai nou papa destul de des dar foarte putin, drept urmare e mai subtirica. Nu cred ca a scazut in greutate, doar s-a lungit.
Daca laptele de vaca nu-i bun pt copii pana dupa un an, branza calcica si iaurtul de casa sunt bune? Eu nu inteleg.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Timi07
Of ca si noi suntem tot mai aproape de inceperea diversificarii. Sa nu mai zic ca eu la Sophie nu i-am dat niciodata laptic din sticluta asa ca s-ar putea sa avem o problema in plus. O sa incep sa-i dau laptic cu sticluta cu 2 saptamani inainte de-a incepe lucrul si solide cu o saptamana inainte. Daca n-o sa-i placa va fi fericita ca s-a scapat de mine cateva ore bune pe zi.
Mai nou papa destul de des dar foarte putin, drept urmare e mai subtirica. Nu cred ca a scazut in greutate, doar s-a lungit.
Daca laptele de vaca nu-i bun pt copii pana dupa un an, branza calcica si iaurtul de casa sunt bune? Eu nu inteleg.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Timi, suntem intr-o situatie asemanatoare, in sensul ca nici Una n-a pupat pana acum suzeta sau biberon. La fel, incepem diversificarea la inceputul lui februarie, pe8, cand Una va avea sase luni implinite. Eu ma gandeam sa sar cu totul peste biberon si sa incerc sa-i dau lichidele cu lingurita sau din canita. O fi posibil sau bat eu campii pe aici?
De mana cu Dumnezeu
Lia si
![](copilas.gif)
liadorian spune:
Cat despre scaun, si noi tot Chicco Polly, dar cel rosu, cum ai si Columbenii. Era sa lesin de ras aseara, cand mi-a aratat D. Pai cum, au cumparat ei pentru Irina scaun la fel ca niste parliti ca noi?!
De mana cu Dumnezeu
Lia si Miruna Demetra