Strumfi de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Am intrat si eu acum si mi-a picat fata cand am vazut cat spor ati avut azi la scris.
Ma apuc sa ma documentez un pic din urma

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

quote:
Originally posted by Nonna76

As vrea (va rog) sa-mi dati si mie un model de meniu pentru o zi pentru un copil de 6 luni cu 3 mese.(nu cu multe chestii ca al meu maninca putine alimente,suntem la inceput)Vreau cam mult nu?

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

Meniu

Dimineata devreme( prima masa): Lapte
Micul dejun: Lapte; Piure de morcov sau Cereale cu orez sau Piure de cartof dulce sau Piure de mere
Pranz: Lapte, piure de cartof sau Piure de avocado sau Piure de morcov sau Piure de cartof dulce
Gustare si cina: Lapte

Vad ca intre micul dejun si pranz le poti amesteca, cand una cand alta. Asta e varianta de meniu pt inceput

Sursa: Annabel Karmel

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Mai Lunito ce te distrezi tu cu soacra-ta. Eu daca ar fi sa ies cu a mea ar trebui sa ii spun ca iesim la 2 ca sa ne vedem la 5. Pana isi tapeaza parul si isi pune fusta clar trec 2 ore.

Cat despre cumparaturi cred ca ar fi cazul sa-mi injectez si eu un pic din virusul asta cu sphoping on line ca nu mai am timp sa ajung prin oras si am ramas cam in urma. Chiar am ramas numai cu vreo 7 body cu maneca lunga de-i vin Dariei, restul au ramas mici. Trebuie neaparat sa fac ceva. ALINAAAAAA i-a mai da tu niste site-uri de la care ai cumparat sa-mi fac si eu ceva stoc.

Si sa nu uit sa o felicit pe Lorina pentru performanta.

Anya nu suna frumos, dar parca uneori Arina iti face in ciuda. Daca alcineva ar fi avut toate problemele voastre nu stiu cum s-ar fi descurcat. Iti tinem pumnii sa mai faca un pic si cum vrei tu.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Arghhhhhhhh

Eu iar n-am somn! Era cat pe ce sa adorm pe la 10 jumate cu puiul mic in brate. DAR....din ce eram super adormita m-am intins sa sting lumina! Si de atunci mai citesc una alta, ma mai plimb prin casa, Sniiif! Si stau cu urechile ciulite ca la 30-50 de min Matei se prinde ca nu sunt pe acolo si incepe sa planga. Asa ca fug repede il mangai il pup, incerc sa-l pacalesc cu suzeta si daca ma misc suficient de repede nu se trezeste. Daca stau in pat langa el nu se trezeste asa des. Nu stiu cat e de bine dar pe mine ma umple de bucurie gandul ca exista o persoana care nu doarme de dragul meu

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Fianna dragut foc printisorul tau.
Apropos de poza cu Matei in valiza (foarte fumoasa de altfel), Cioroianu povestea ca maica-sa cand era mic nu avea unde sa-l culce si il culca intr-o valiza.

L-am admirat din nou si pe marius Andrei. Impresionanata galeria sa de caciuli

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Uite ca am revenit.
Stinsesem toate luminile, ma basem in pat si ma tot gandeam la tine Luna. Ce sa fac si eu la 2 noaptea ??? Asa ca am deschis din nou calculatorul sa iti zic ceva. De ce nu te duci sa-ti face toate analizele? Daca ies bine vei sari in sus de ferecire (si sigur asa vor iesi), daca, Doamne fereste, iese ceva mai grav, orice boala diagnosticata din pripa are sanse mult mai mari de vindecare. Daca traiesti asa in incertitudine, in timp iti va fi afectat psihicul. Si-i pacat de asa Luna clara si luminoasa sa devina una mohorata.
Pupici
Fug din nou la culcare.

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

cafera si anya20 ma alatur voua cu probleme in ceea ce priveste diversificarea. Nici Ingrid nu mai vrea nimic solid, asa ca am regresat la stadiu de san exclusiv. Poimaine o sa incercam din nou sa mancam cereale. Ma apuca groza doar cand ma gandesc... apoi o sa ne apucam sa mancam vegetale dupa cum ne-a sugerat Luna1 sper sa reusim de data asta.
Luna1 multa sanatate draga mea.
Nonna76 cred ca as fi ulima persoana de aici care poate sa te sfatuiasca cum sa faci diversificarea, sper din suflet ca la tine va marge asa cum iti doresti.
Alina.a cum merge diversificarea la voi? Mai are printesa ta probleme cu gazele? Pupici la printesa ta frumoasa.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Hai ca e gata , poftiti de va serviti.

Ma duc sa citesc din urma, weekend placut,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata Anto si la toate mamicile. Din nou a dormit Sma de la 9 jumate pina la 7, dar parca nu indraznesc sa fac dansul bucuriei, ca sa nu se razgindeasca. Oricum, sint alt om.

Mihaela, super tare diversificarea voastra. Merita sa o arati soacrei, sa vezi cum se inverzeste.
fianna, mi-a placut cum privesti trezitul noaptea. Am cautat si eu poza in valiza ca m-ati facut curioasa, e simpatic Matei.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

buna dimineata

si noi ca si nonna, viciul cu dulciurile l-am capatat tarziu, adica in timpul sarcinii. inainte - sa nu vad dulciuri.

mihaela, felicitari pentru chicco polly. azi urmeaza sa il informez si eu pe dl. Aylin ca din ala vreau. sa vedem cum 'or decurge negocierile. mi-a placut diversificarea voastra!

anya, pe mamica petra o cheama tarcan ca nume de familie. iar partea cu aylin se trage de la faptul ca lucrez de ani si ani la o firma cu sediul central la mama lor, la turci. iar aylin era un nume turcesc care imi placea.

si anya, am zis eu ca aerul ala e de baza. si alma tine cu arina!

fetelor, cand mai aveti voi timp sa forumiti si pe la alte subiecte? ca eu asa de rau am ajuns ca in afara de asta nu mai prestez si in alta parte. m-ati facut curioasa sa vad ce se gaseste la "discutii generale". macar asa, ca idee.

luna, multumesc de poza. este prima data ca vad asa ceva. ce ciudat arata. parca e un morco-cartof fetele, la noi ezicsta asa ceva?

cat despre cuvintele adresate lunei, mi-au mers mie direct la inima si creier. sa vad daca pana la urma ma si duc la doctor!

musetto, pai hai, mama, aici sa te de-depresionam noi. ca singura nu rezolvi nimic. ai vazut ce a zis si luna! te asteptam!

fianna, o luam si noi pe urmele voastre. eram si eu mandra de un lucru. ca doarme broscuta noaptea si ca doarme la ea in pat. dar iaca ca s-au schimbat lucrurile. mai nou nu prea mai doarme, se trezeste tipand foarte des, ceea ce nu facea inainte. si drept urmare mai mult doarme la noi in pat pentru ca eu nu mai pot sa ma ridic din juma in juma de ora sa ma duc la ea. nu stiu de ce s-a "stricat" si la capitolul asta.deci, fianna, facem front comun cu tine. vezi alma ce tine cu matei?

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput