Strumfi de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Petra, multumesc pt raspuns .

Luna, ti-am trimis un PM, sper sa ai tmp sa imi raspunzi.

Cafera, am vazut pozele cu fetita ta, e tare dulce. Imi place cea cu caciulita rosie :) cel mai tare. In privinta albumului comun, vezi ce mi-a raspuns mie Petra. Cat despre alaptat, de vreo doua ori am patit si eu cu Sonia la fel, dar de fiecare data nu a tinut-o greva mai mult de o zi. In disperare de cauza, am incercat sa ii dau formula, dar nu a vrut sa manance mai mult de o uncie. Sper sa isi revina si Ilinca.

Va pup .

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Valen ai dreptate, depinde de mine daca doarme in patutul lui sau in patul meu. Dar e mai greu decat imi imaginam. Asta pentru ca nu pot sa-l las niciun minut sa planga. La cel mai mic semn, incep "Gata, puiul mamii!" si-l dragalasesc pana imi rade. Asa am ajuns sa am un copil tare vesel . Lumea imi spune "Mai lasa-l, fata, sa planga!". Dar cum pot eu sa-l las sa sufere? Si eu daca as plange, as vrea sa vina repede cineva sa ma consoleze. Dar nu am incotro si trebuie sa fac si asta daca nu vreau sa-l prinda adolescenta in patul meu.

Eric Patric Andrei (9 august 2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2613838690102138509eASELs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Ashera, multumesc de raspuns!
Anya/alina, imi pare rau ca nu papa arina cum trebuie, dar ma distrezi grozav cum scrii
Totibebicii nostri sunt super; am mai admirat si azi. Va pup pe toate, fara exceptie!
Vivela, multumesc inca o data pt link, dar nu merge!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Dana, ai reusit sa-l depistezi pe bebika laurentziu?
Cafera, nu stiu la ce mi-ai raspuns tu acolo; cred ca am uitat ce am intrebat

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
http://clio78val.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

am cumparat scaun Chicco Polly. e super: solid si dupa parerea mea fff functional, ocazie cu care am inceput DIVERSIFICAREA
Cred ca daca vede socrela pozele astea moare de inima rea.hehehe
*mihaela*

ba pardon, un chicco polly care se respecta necesita o tinuta deosebita...trendy

comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cafera

quote:
Originally posted by Anya20

acum despre arina...de cand am intrerupt tratamentul, si-a reluat proastele obiceiuri legate de refuzul alimentatiei...(unde-o fi zidul ala sa ma dau si eu cu capul????). mananca doar cereale, cand are chef, nici macar in combinatie cu fructe nu le mai vrea. la pranz 3 lingurite chinuite de piure de legume...iar seara abia-abia niste cereale (inconstat). branzica nu vrea deloc, asa ca nu mai incerc. arunc zilnic piure si cereale...or veni ele si vremuri mai bune. s-a gandit ca luase cam mult in greutate, drept urmare a mai scazut 100g. eu sunt sora cu pamela...ca nici cu sanul nu se omoara...traim din nou cu aer...ieftin si bun

Imi pare rau ca ai aceleasi probleme ca si mine, eu insa nu am diversificat.

Poate pentru ca le cheama pe amandoua Ilinca, au acelasi mod de alimentatie: putin si rar.

Am inceput sa fac haz de necaz.

mult succes pentru cand veti incepe diversificarea. poate ilinca ta isi schimba opiniile pana atunci

Mergi la inceput

am de facut o precizare...le multumesc mult oanei din iasi si karligutei pentru cuvintele magulitoare pe care mi le-au adresat la subiectul de la "discutii generale". a fost o surpriza foarte placuta sa-mi gasesc numele printre atatea valori si m-a convins (a cata oara?!) ca prezenta si sfaturile mele pe forum sunt binevenite. va pup cu drag si va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aylin aici exista un soi de cartof numit simplu sweet potatoe care e mai lunguiet si e portocaliu in interior. E yummy si dulce si e recomandat la bebei ca si prim aliment pe langa morcovel. Uite o poza www.flowersdirect.co.il/var/103/2049-tb-sweet_potato.gif" target="_blank">aici

Alina.a am sa ma gandesc serios la ce spui tu. Pana acum nu mi-a trecut prin cap decat cuvintele doctorului "daca e benign ramane acolo caci noi nu operam fara motiv serios daca e malign...urmam tratamentul." Pentru mine daca e malign...stii ce a insemnat. Insa dupa cele spuse de tine am sa ma informez mai serios si am sa iau in consideratie biopsia.

Fianna si eu tot kiddicare.

Timi m-am delectat cu reduceri insa binenteles ca nu pe atat pe cat doream. Daca era dupa mine... Si la noi tocmai am descoperit ca eu am doar doua perechi de blugi care ma mai incap si vreo doua-trei bluze iar fie-mea, are haine pe care le-a purtat doar o data si ii raman mici in curand. Dar ca si tine (si probabil toate fetele) mi-e drag acum cat timp pot sa o motez eu cum vreau ce peste vreo 3 ani gata, face cum vrea ea. Si fiu-miu ii cumpar anumite haine si nu le poarta ca nu sunt "cool". Ai grija cu lesinatul, fa o cura de vitamine ceva, eu asa pateam cand mi-au gasit lipsa de fier. Fa-ti niste analize.

Timi si Alina.a pe mine m-a auzit al meu o data cand i-am zis "printesa mea" si de atunci numai asa o striga.

Petra imi place numele tau e puternic si cu rezonanta. Asa ca pentru o mamica de Alma cu personalitate puternica.

Cllaudia bine ai venit.

Musetto ai depresie post natala si abia acum spui? Ufff! Pai trebuia sa ne spui uite eu fac parte din comitetul de sustinere, n-am avut acum insa la Cosmin...plangeam non-stop cine ma vedea zicea ca am luat-o bine pe aratura clar nu ma mai recuperez. Hai sa-ti spun ce m-a ajutat: in primul rand sustinerea mamei mele (important e ca macar o persoana sa te inteleaga) si iesitul din casa. Oriunde, cu copilul si fara. Daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva despre orice, sunt aici trimite PM.

Mychyduta m-ai terminat cu diversificarea. A ras si sotul meu la greu. Si eu am achizitionat Polly azi exact ca al tau si mor de dragul lui. Fie-mea doarme si eu mai merg din cand in cand sa-l vad.

Anya pupici Arinei of of prin ce mai treci si tu cu Arina.

Musetto merg sa vad PM-ul.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Sa va spun ce am facut eu azi. Am luat lunchul cu soacra si cu fie-mea ca fetele, apoi am mers in mothercare unde Polly era out of stock asa ca am cumparat fetei doua pijamale ca sa nu plec cu mana goala.

Apoi am alergat ca disperata la 6 magazine sa caut Polly si era out of stock peste tot de imi venea sa plang. Si mie cand mi se pune pata...pana la urma l-am gasit la cel mai apropiat magazin de casa mea. Nu ma asteptam ca-l gasesc acolo.

Am ajuns acasa, l-am montat si fie-mea il iubeste deja, parca e regina pe tron.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Luna - Pai isi revendica fata tronul in casa

Dana mamica gingasei Daria Stefania (20 iulie 2007)

poze cu Dariuta mea

Mergi la inceput