Strumfi de iulie-august 2007 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
aylin_tarcan spune:
valen si eu!
musetto, trimiti pe mailul comun. mai multe eu nu stiu, ca nu am apucat sa trimit
Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
brazuca25 spune:
Hop si eu pe net ca nu am mai intrat de mult.
Noi ne diversificam la greu, cu piure de morcov la pranz si putin mar de dimineata. Deni mananca foarte bine morcovul dar se constipa de la el si asta ii strica somnul de noapte din nou. Problema este si ca refuza total biberonul si nu bea nici apa nici ceai. Ieri am cedat si i-am dat ceai cu seringa pentru ca altfel nu il bea si nu poate face partzuri.
Am fost ieri la doctor si are 7 kg fix. A felicitat-o doctorita pentru cum a luat in greutate luna asta. Si asta in ciuda anemiei feriprive foarte mari cu care am fost eu diagnosticata azi.
Am vazut poze de strumfi frumosi.Ce frumosi sunt si ce repede cresc!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
www.flickr.com/photos/brazuca22/1233643090/" target="_blank">poze cu gogoshik noastra
Ioana75 spune:
fiana, apreciez solidaritatea ta.
Alina, mi-am dat seama ca s-a strecurat un neadevar in ce am zis; eu doar imi doresc sa nu maninc dulciuri pentru ca ingrasa, dar de fapt e cel mai mare si mai vechi 'viciu'.
Ioana, mama Mirunei si a Smarandei
Nonna76 spune:
Viciul asta cu dulciurile il am si eu.Si nu e vechi l-am capatat acum dupa nastere.
E frig la noi de nu se poate.Am iesit cu baietii afara dar m-am intors cu un taxi ca era groaznic.
Oana ,eu ii dau lui Andrei dimineata(la 9-10) mar ras sau copt, la amiaza piure (morcov si cartof normal pe care le scot din supa in care mai pun albitura si putina ceapa) iar seara cereale.Dar nu stiu daca e bine asa,mie mi s-ar parea normal sa-i dau cereale dimineata dar nu-mi vine sa-i dau fructe seara.
Daca te ajuta cu ceva iti spun ca si Andrei a fost mai agitat,minca mai des cind i-au iesit dntii.
As vrea (va rog) sa-mi dati si mie un model de meniu pentru o zi pentru un copil de 6 luni cu 3 mese.(nu cu multe chestii ca al meu maninca putine alimente,suntem la inceput)Vreau cam mult nu?
cafera spune:
Gata, noi am terminat cu baita, suntem in patut si facem nani. Speram sa avem un somn linistit....
Gogosica mea, de altfel foarte ascultatoare, face fite cu mancarea. O fi aflat ca m-am apucat de dieta??????????? Vrea sa solidarizeze cu mine? Asa devreme? Am atatea intrebari in cap ca nu stiu unde sa caut raspunsul. Poate ma ajuta una dintre voi.
Sa nu mai lungesc vorba, dupa viroza prin care a trecut (s-a manifestat cu febra si usoara inflamatie in gat, fara tuse, fara nas infundat), nu vrea sa mai suga la san. Astazi doar de doua ori am pacalit-o si nu cred ca a luat prea mult. Nu m-a lasat inima si i-am dat supliment, dar nu a mancat cine stie ce.
In seara asta, dupa baita, a mancat doar 40 ml. Eu ii dau NAN. Sa nu-i mai placa?
S-a mai confruntat careva cu o astfel de problema?
mychydutza spune:
am cumparat scaun Chicco Polly. e super: solid si dupa parerea mea fff functional, ocazie cu care am inceput DIVERSIFICAREA
Cred ca daca vede socrela pozele astea moare de inima rea.hehehe
*mihaela*
cafera spune:
Uitasem sa spun ca Ilinca are 5 luni si 2 saptamani.
www.flickr.com/photos/22361756@N03/
Am poze noi, dar cum sa le pun in album?
Anya20 spune:
asa...sa citesc si eu din urma...
ile, sa inteleg ca sunt "de comitet"?
felicitari lorinutei pentru dintisor!!! la cat mai multi. filmuletul e super.
sa iti raspund la intrebari, lavi...fructele taiate cu obiecte metalice se oxideaza si pierd rapid din vitamine. de aceea este indicat sa fie date pe razatoarea de sticla sau de plastic si sa fie consumate cat mai proaspete.
poti sa-i dai lorinute branzica. la fel si cartof, dar nu exagerat.
pana la 8 luni este bine sa fierbi carnea separat, pentru ca se spune ca in zeama de carne se aduna toxinele.
karliguta, minunate pozele adelutei. e dulce foc...si seamana bucatica rupta cu dl. karligutz .
cafera, imi pare rau ca ati trecut prin atatea. si mai ales ca bebelusa refuza sanul...
lunito, si eu sunt de aceeasi parere cu alina referitor la nodul.
pletele lui andrei m-au invinetit si pe mine de ciuda . arina prefera in continuare chelia...
timi, si eu am uneori senzatie de lesin de la oboseala...imi amintesc ca atunci cand era anya f mica, era s-o scap din brate de cateva ori...ooooof.
cllaudia, bun veit tie si strumfului tau!
bun venit si mamicii petra, cu numele de cod aylin . mereu m-am intrebat de unde vine..."aylin tarcan"? daca se poate spune...
acum despre arina...de cand am intrerupt tratamentul, si-a reluat proastele obiceiuri legate de refuzul alimentatiei...(unde-o fi zidul ala sa ma dau si eu cu capul????). mananca doar cereale, cand are chef, nici macar in combinatie cu fructe nu le mai vrea. la pranz 3 lingurite chinuite de piure de legume...iar seara abia-abia niste cereale (inconstat). branzica nu vrea deloc, asa ca nu mai incerc. arunc zilnic piure si cereale...or veni ele si vremuri mai bune. s-a gandit ca luase cam mult in greutate, drept urmare a mai scazut 100g. eu sunt sora cu pamela...ca nici cu sanul nu se omoara...traim din nou cu aer...ieftin si bun
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
stefania_97 spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
am cumparat scaun Chicco Polly. e super: solid si dupa parerea mea fff functional, ocazie cu care am inceput DIVERSIFICAREA
Cred ca daca vede socrela pozele astea moare de inima rea.hehehe
*mihaela*
M-am prapadit de ras. Halal diversificare
stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
cafera spune:
quote:
Originally posted by Anya20
acum despre arina...de cand am intrerupt tratamentul, si-a reluat proastele obiceiuri legate de refuzul alimentatiei...(unde-o fi zidul ala sa ma dau si eu cu capul????). mananca doar cereale, cand are chef, nici macar in combinatie cu fructe nu le mai vrea. la pranz 3 lingurite chinuite de piure de legume...iar seara abia-abia niste cereale (inconstat). branzica nu vrea deloc, asa ca nu mai incerc. arunc zilnic piure si cereale...or veni ele si vremuri mai bune. s-a gandit ca luase cam mult in greutate, drept urmare a mai scazut 100g. eu sunt sora cu pamela...ca nici cu sanul nu se omoara...traim din nou cu aer...ieftin si bun
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Imi pare rau ca ai aceleasi probleme ca si mine, eu insa nu am diversificat.
Poate pentru ca le cheama pe amandoua Ilinca, au acelasi mod de alimentatie: putin si rar.
Am inceput sa fac haz de necaz.