Strumfi de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

blueris zau ca daca nu mai treci pe aici te bat! am ras azi cu lacrimi.si eu tzopai pe net ,asa pt slabit...

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia75 spune:

Stefania cred ca o sa incerc si metoda ta si sper ca in curand il voi "trimite" sa doarma singurel in camera lui. Eric nu prea accepta suzeta. Prefera sa-si bage degetele in gura (sau degetele mele), cu suzeta e in razboi. Toata ziua sta cu suzeta atarnata de el, dar tot nu o baga in seama.
Ghinetz Si eu ma bucur enorm cand mai ramane insarcinata cate o prietena. Cand am ramas eu, nu aveam nicio prietena gravida sau cu copii. Acum s-au pus toate pe facut copii. Probabil le-am molipsit eu. .In orice caz, acum eu sunt cea cu experienta si am devenit sfatuitoarea lor...

Eric Patric Andrei (9 august 2007)
http://good-times.webshots.com/photo/2613838690102138509eASELs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Ioana, dc vii in zona apar si eu la intalnirea din fata clinicii, si atunci nu mai tb sa-ti faci probleme cu silueta

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

blueiris, da, macar atat a luat si ea de la mine. era ceva important. ta-su a vrut fetita ca sa aiba ochii mei. ma si gandeam ca daca nu ii are, am incurcat-o!

ioana, n-are fata niciun merit! slaba am fost dintotdeauna. ba chiar stau prost la capitolul miscare si sport. este ingrozitor. ma simt ca o baba care abia se misca si oboseste. deh, dupa 2 sarcini in care am cam stat cuminte nu ma pot astepta la muschi tonifiati. dar si lenea e cucoana mare! dar vorba lui cafera, poate daca topaim pe net ni se tonifiaza muschii!

Petra cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by fianna

Ioana, dc vii in zona apar si eu la intalnirea din fata clinicii, si atunci nu mai tb sa-ti faci probleme cu silueta

fianna cu www.flickr.com/photos/14295400@N03/sets/72157603680539275/" target="_blank">printisorul Matei
(01.08.07)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Blueiris

Olguttza, sa te uiti si la Inglesina Zippy. Ala singur, nu sistemul 3 in 1 care-i o caruta de bani. Se face foarte mic, e foarte usor (pentru cand o sa avem micute tanculete in brate) si se inchide si deschide cu o singura mana.

Blueiris, multam de idee! m-am uitat, insa, pe siteul astora si arata doar varianta 3 in 1. cat despre tanculete, io am unu deja , are aproape 11 kile.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alina.a si a mea rade mai ales cand ii cant "pu-pu-pu" sau "oac-oac-oac", dar fac si cate o pauza strategica, asa de inghitit hapul

Olguta zici tu mama ca e de lauda Lorinuta, da' uite ca "mama" sau "tata" nu zice, deci fiecare cu ce poate
Mai da' se pune si "meme" sau "mimi"? Ca asa spune si Lori cand se plange de ceva (oboseala, foame) de vreo luna, dar eu astept un "mama" clar. Sau sunt beata eu ? In rest, v-am mai spus, spune ghighigu, lili, lele, dei, nene (asta e pentru somn) si de cateva zile face ploita ca tractorasul (adica cu zgomot) de ma prapadesc de ras. O intreb: Lorinuta, ce faci tu acolo, mama? Si ea face: eiii si ploita. In traducere: ce ma bati atata la cap?

Lavi si Lorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

ca tot vorbiti de vorbit, alma nu vorbeste. chiuie, face ca tractorul, bulbuci, tipa, dar nu vobreste. sa ma ingrijorez?

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

ASHERA, imi pare rau de ceea ce li s-a intamplat parintilor. Asa cum ai spus si tu, bine ca sunt sanatosi.CLAUDIA75, eu am folosit cu Ines aceeasi metoda pe care ti-a scris-o si Stefania. Trebuie in primul rand sa fii tu decisa ca vrei sa-l inveti in patul lui, in sensul de a nu-l lua in brate la dragostit, imediat ce incepe sa planga. Eu pe Ines o pun in patut la ea in camera (imparte aceeasi camera cu sora-sa defapt) dupa ce o pup si-i spun cat o iubesc, sting luminile si inchid usa. Maraie cel mult un minut si adoarme dar pt ca are antrenament si stie ce trebuie sa faca. sarah insa ne-a ocupat patul si doar la noi adoarme. Trebuie sa-i fac si ei un program de adormit dar...nu sunt pregatita inca sa-i suport tipetele si vaicarelile. Deci problema e la mine, nu la copil, asa ca ea profita.PETRA, incantata de cunostintaFIANNA, l-am admirat pe Matei; e frumusel foc iar poza aia in care sta peste lucrurile din valiza este exceptionala.www.flickr.com/photos/10388560@N04/?saved=1" target="_blank">Ines Nicole si Sarah Marie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Salut, m-am trezit si eu.
Stie cineva cum pot face sa pun poze la albumul comun?

Luna, eu te sfatuiesc sa mergi sa faci biopsia. Daca Dne fereste e ceva malign, atunci sa stii ca e mult mai usor de tratat daca e luat din timp, sansele de vindecare completa sunt aproape de 100%. Eu iti doresc mult succes si curaj, sunt sigura ca nu e nimic grav si iti faci griji degeaba.

Cristina, am vazut ieri o poza cu fetita ta pe albumul comun. E o scumpica! Sa ma scuzi ca nu te-am mai sunat dupa nasterea Soniei, dar am trecut si mai trec inca printr-o depresie postnatala :( care ma cam tine departe de comunicarile directe, prefer sa scriu.

Va pup

mami de Sonia Elizabeth (4 august 2007)

Mergi la inceput