Strumfi de iulie-august 2007 (44)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mihaela, si eu am Polly; nu stiu daca e cel mai bun, dar are o gramada de feature-uri.
Alina, multumesc, o sa ma uit pe site-ul ala mai cu atentie; daca ma intreaba sotul unde se duc banii pot sa ii zic ca mi-ai atras atentia ca nu e bine fara vicii?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by stefania_97

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

alina.a, e de...ciudat. ca am 30 de ani si nu am auzit numele asta pana de craciun. ma gandeam ca e inventat.

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Am o matusa cu numele Milena e o scorpie si jumatate, asa ca am capatat o aversiune fata de nume din cauza ei

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

pacat ca nu ai ocazia sa o cunosti pe milena nostra,s-ar reabilita numele

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Oana, da, pe Lapusneanu era. Felicitari pentru harnicie.
Petra, si eu vreau sa ne vedem; cind ma gindesc ce slaba esti, poate o sa fac Pilates sa nu fie chiar asa mare diferenta intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Mihaela, si eu am Polly; nu stiu daca e cel mai bun, dar are o gramada de feature-uri.
Alina, multumesc, o sa ma uit pe site-ul ala mai cu atentie; daca ma intreaba sotul unde se duc banii pot sa ii zic ca mi-ai atras atentia ca nu e bine fara vicii?

da strica sanatatii mentale sa fi asa fara vicii

lavinia eu cand ii cant "in casuta din padure" si ajung la refren rade de se ineaca.azi asa ia facut vacinulde nu a zis nimic,radea mereu...

scuze de greseli dar sunt cu ea in brate
a mancat brocoli ii place

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

'mna ziua!

io-s cam zombi, de vreo 3 zile fii'mea iar se scoala noaptea, de pe la 3 incepe distractia, adoarme la loc cam dupa 2 ore; nici somnu nu-i ca lumea, se foieste intruna, chitzaie. o suspectez de giardia, maine duc la analiza kk, ca innebunesc altfel; scaunele sunt cand diareice, cand se screme cate juma de ora pt. un partz, are crampe, se incovoieste toata mai rau ca pe vremea colicilor. apetitul nu e diminuat, ba chiar are o masa in plus, noaptea.
la dr n-am ajuns inca nici pt. vaccin, o sa mergem dupa ce primim si rezultatul de la copro.
vorbeati zilele trecute de constipatie, la noi functioneaza sucul de morcov sau morcov crud ras, dar si supa (zeama de la legume), chiar si aia 10-20 ml pe care-i bea dupa piure, ca si sucul de mandarine, pe care i l-am introdus de anul nou (sa simta si ea ca e sarbatoare, deh ).
am vazut poze de copii frumosi foc, Andrei e bestial, rocker de la mama lui, Adela, Adelise, gargaritza Alma cu ochi albastri, Lorina cea ambitioasa (desi cantaresc la fel si-s nascute in aceeasi zi, nu ma pot lauda nici macar cu intoarceri la Olguta).
nici mandra mea nu adoarme-n patu ei, urla ca din gura de sarpe cand se vede singura cuc acolo. adoarme fie in patul nostru (si eu o iau langa noi cand se trezeste noaptea), fie in bouncer (in timpul zilei, ca acu), ca un pisoi abandonat. pt. somnul de noapte, adoarme in patul mare, cu biberonu-n gura, dupa 10 min o iau si-o mut la locu ei.
si eu caut un carutz sport, destul ne-am chinuit cu asta de-l avem, e voluminos si d-abia intra-n lift, plus ca fii'mea nu mai incape-n el, zici ca-i fixata acolo, ramane in aceeasi pozitie pana ne intoarcem acasa.
cat despre vicii, nu-mi permit altele.

mami de Olga Cristiana 5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

deci Chicco Polly o sa iau! vreau musai sa iau scaunu ala ca poate il mai pun in el si priveste lumea de sus si ma mai lasa si pe mine sa respiiiiiiiiir......ca nu mai pot. cred ca "e pe vine" dintzishoru ala ca m-a capiat. scanceste intr-una, nu doarme deloc ziua si m-a cocosat efectiv, ca sa zic asa!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Vai Petra ce ochisori albastri are Alma. M-am imbolnavit. Fiica-mea nu a binevoit sa ia ochii albastrii de la mine. Nu, a vrut tot de la ta-su. Mai trag speranta c-a luat naravul de la mine. Chiar ma gandeam zilele trecute cand mi-a spus cineva ca e 100% ta-su ca io m-am chinuit cu burtica, io m-am rupt in XXX, io cu sanii prastie...si ea seamana total cu ta-su. Oricum ar fi eu o iubesc de crap.
Ah, si Petra...m-ai ambitionat total vazandu-te ce slaba esti. La mine stau kilele lipite cu superglue. Of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

hellou Petra!
fiimiu e mare figura: dupa ce a facut un pampers plin de kk, am pus-o pe sormea sa-l schimbe, ca doar e matushica lui, nu? dupa ce l-a schimbat a cadorisit-o cu un jet de pipi aproape intre ochi! baiatu asta nu are maniere, nu stie cum sa se poarte cu mosafirii! azi m-a fericit cu un "mama" printre lacrimi. sau un "meme".......hihi

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blueiris spune:

Olguttza, sa te uiti si la Inglesina Zippy. Ala singur, nu sistemul 3 in 1 care-i o caruta de bani. Se face foarte mic, e foarte usor (pentru cand o sa avem micute tanculete in brate) si se inchide si deschide cu o singura mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

quote:
Originally posted by Blueiris

Vai Petra ce ochisori albastri are Alma. M-am imbolnavit. Fiica-mea nu a binevoit sa ia ochii albastrii de la mine. Nu, a vrut tot de la ta-su. Mai trag speranta c-a luat naravul de la mine. Chiar ma gandeam zilele trecute cand mi-a spus cineva ca e 100% ta-su ca io m-am chinuit cu burtica, io m-am rupt in XXX, io cu sanii prastie...si ea seamana total cu ta-su. Oricum ar fi eu o iubesc de crap.
Ah, si Petra...m-ai ambitionat total vazandu-te ce slaba esti. La mine stau kilele lipite cu superglue. Of.

Nu fii suparata, ca daca topaim toata ziua pe net, sa vezi ce o slabim.

Mergi la inceput