Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu sa am chef de cearta? Departe de mine gandul asta...
Tu de ce ai nervi?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Marani, f. frumoase pozele! E super ca puteti petrece atat timp in natura, la aer cu adevarat curat. Si aia da sanie - in care era micuta ta!
Succes in rezolvarea problemelor!

Lora, da ziceai ca la gradi la Iustina sunt mai mult fetite (concurenta nare) ... Iustina a cucerit deja 2 baietei - nu-i de gluma!

Eu am umblat o gramada prin oras pe la pol. rutiera sa vad ce fac cu nr. M-au trimis de la un birou la altul (nimic nou, de altfel), insa mai rau, ca n-am rezolvat nimic.

Dana, la voi a venit cine trebuia sa vina pt. balcon sau pt. ce ai zis ca vine? ca in Buc. e normal sa dai n-spe tel si sa zica ca vina, da nu apare nimeni.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

M-am adunat de pe drumuri si beau un ceai, ca de cafea e prea tarziu...
Stefan e la bunici la tara, si mi-e asa de dor de el, de abia astept sa-l aduc inapoi!
Laura, deci inca nu te-ai decis cu gradinita, la care vor merge strumfii, nu? Eu trebuie sa mai merg la gradinita sa vad daca e totul in regula ca n-am decat un acord verbal, mi-a zis ca cererea efectiva mi-o primeste in februarie, asa ca pana atunci nu prea am ce face.
Dana, uite, de la noi (de la mine si de la Mihaela) , ca sa te linistesti!
Lora, bravo Iustinei! Mai tarziu, sa aiba de unde sa aleaga !
Ianusca, nu mai zici nimic?
Carmenstefi, si mica ta are simpatii! Copiii astia stiu ce vor de mici!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multumesc Cristina !Salutari Mihaelei!

Lora nu stiu de ce,asa....de ganduri,nici noaptea nu pot dormi k lumea,mai cad si eu in butoi

Adriana n-a venit,n-am nici o baza ,e unul din tipii care ne-au lucrat in casa,trebuia sa puna undeva pe glaful de la balcon,niste gresie.Nu ma mira ca te trimit de la un birou la altul...sa le dai una,nu alta

Ana Maria,Paul si mama Dana

Mergi la inceput

Vezi sa nu te-nneci! ...imi imaginez cum ti-ar sta cu capu-ntr-un butoi si cu picioarele afara...strigand dupa ajutor...

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LAURA -Am scris la ce cresa e Razvanel dar probabil nu ai vazut...cum mie imi apareau mesajele mai tarziu...
Razvan merge la cresa din Darmanesti nr. 12 la grupa mica.
iti scriu si datele noastre:eu 27.10.1979 si Razvanel 29.03.2006.

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Allexa, scuze ca nu am vazut mesajul in care mi-ai raspuns. Tu stai in Darmanesti? Poate suntem veince . Eu stau la blocurile de 10 etaje de peste drum de Orion, ala din dreptul trecerii de pietoni de la capatul podului (are un cabinet de medici de familie la parter, Aris Design si o agentie de turism, mai nou).
Tocmai mi-a intrat barbatul pe usa (in sfarsit!), asa ca ma opresc din scris. Sper sa nu adorm( iar) la ora 22 si sa revin sa vad poze.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

He, he .. am revenit!

Dana barbatul meu ce sa mai zica? El adoarme pe la 12, indiferent cat de obosit e, dar cum in ultima vreme lucreaza cam 12-13 ore/zi iti dai seama ca nici el nu e prea fresh seara. Vine si ne mai inveleste, pregatese biberoane si lapte pt dimineata... Se bucura ca dorm si il las sa isi savureze berea la un joc sau un film la calculator (ca altfel, emit pretentii ca vreau si eu pe net). Dar tu de ce esti in butoi acum? Ce ai patit?

Cristina, eu vreau sa-i dau la gradinita de la gara (unde e Andrada), dar nu stiu sigur daca fac grupa mica si daca prind locuri, asa ca as vrea si o varianta de rezerva. Tu unde il inscrii pe Stefan?

Carmen, spor la treburisi bafta la gasirea unui job asa cum ti-l doresti!

Daca aveti timp si chef, a pus Oana de la Timisoara www.dropshots.com/triplets_RAI#date/2007-12" target="_blank"> poze noicu tripletii . Sunt absolut superbi si arata bestial toti 3 impreuna

Somn dulce! Daca nu e sefu maine dimineata in birou, intru sa beau cafeaua cu voi

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi , Jurnal de calatorie prin viata cu gemeni

Mergi la inceput

'Neata, lumeeee!!!
Va invit l o cafea! Haideti, care vine? Dana, te-ai intors? Laura, ai sef?
O zi cat mai buna va doresc!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Deocamdata nu am sefi (nici unul ). Beau si eu o cafea fierbinte cu voi. Cred ca bag vreo 3 azi, ca asnoapte nu prea am apucat sa dorm. Au tusit copii, li s-au infundat nasurile . I-am bagat pe tratamentul obisnuit, sper sa scape repede si data asta.

Intrebati de Ianusca, am fost duminica cu ei la saniush, apoi au intrat pe la noi si copii au luat masa, s-au jucat, noi am mai stat la o vorba si un vin fiert. Sunt bine toti 3. Dana grasa cum o stiti, Ian dulce si vorbaretz.

Sa aveti o zi buna!

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Mergi la inceput