Piatra Neamt, Perla Moldovei (40)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!

Laura, vazut pozele cu tripletii - mereu ma gandesc ca trebuie sa fie o provocare sa ai 3 (4) copii - pe cat de frumos, pe atat de greu.

Noi mergem in vizita la mama - ne auzim mai pe seara si pana atunci o zi buna tuturor fetelor si puiutilor lor!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata

Am ajuns si acum imi beau cafeaua si ma uit prin ziare.Mai acus o iau din loc spre oras.

O zi buna!!

Ana Maria,Paul si mama Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Marani, voiam sa te intreb chiar...poate ai mai zis, da' io n-am fost pe faza...sotul tau lucreaza la salvamont cumva? Ca dupa dotarile pe care le-am vazut pe la voi...cam asa reiese...
Dana, vreun anunt nou? Stii tu...
Laura, sunt minunati tripletii! Foarte dragalsi si curiosi! Sa le traiasca!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LAURA - Ce le dai copiilor, ca si Razvanel e la fel...nici nu-l mai duc la cresa pana luni. Si...da.Stau pe langa tine, ultimul bloc , cel de langa deal.

allexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

hai saluti fetele!!!!
noi am luat o mica pauza cu vizita la baitelul cel dragut,simpatia lui stefi dar nu o pot tine departe ca deja imi tot aminteste de el,ce sa i fac gata au inceput cucerirele!!!!
ianusca!!!ce mai faci???am auzit ca te-ai mai ingrasat,ce face iani?cand il mai zarim si noi?
laura ,am vazut pozele tripetilor si sunt tare simpatici!dar de ce tusesc mititeii???pupici de la noi si sa le treaca repede si sa poti sa te odihnesti si tu si ca tot ai facut pofta cu vinul fiert,cand iesim la un vin fiert fetelor???????
andreutzaaaaaaaaaaaa,ce mai faci??????mai mergi la sala?
carmen si stefi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Laura, unde ati fost la sanius? Lui Stefan ii e frica sa stea singur pe sanie, l-a invatat d-na. sa se traga cu punga si face tot felul de experimente prin casa!
Carmen, e cam greu cu vazutul acum, e asa de frig ca nu-ti vine sa iesi din casa!
Oare ce face Criss? Ati mai vorbit cu ea?
Adriana, vorbeau ieri fetele pe la "Gradinite si crese" de o gradinita cu predare intensiv germana care parca era de stat. Arunca un ochi pe la subiect, daca nu ai gasit intre timp gradinita pentru Lara.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salut!
Fetelor se vede ca ieri a fost ceva in atmosfera ca si eu m-am ciondanit cu sotu
Azi, mi-s mandra si astept scuze
Probabil nervii au fost cauzati si de masina de spalat rufe care a hotarat ca ne serveste de prea mult timp si vrea concediu.I-am dat vre-o doi pumni si am bagat-o in medical, dar daca nu-si revine pana diseara o dau afara si angajez una noua.Ca asa-i la patron.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Carmen, si noi patisem odata cu masina de spalat la fel, am vrut s-o aruncam si cand colo...era o garnitura sarita - reparatia a costat 2 sute de mii... Edi ce mai face? Cum e cu gradinita?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana ce face Casandra,cum a suportat vaccinul?

Ana Maria,Paul si mama Dana

Mergi la inceput

Dana, l-ai intrebat pe Edi de usi?

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput