La multi ani, braduti scumpi! (58)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Ixii fi-miu are ca personaj imaginar un bebe pe care-l hraneste, il spala, il plimba cu bicicleta.

La multi ani pentru maine!!
Viktor [/ (Monique)
Natalia (Lavinia345)
Simona Andreea (Andrutza)
Mandy Stephanie (Alina Maria)
Amanda Maria (Cory35)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Ana Maria, . O sa-ti trimit PM.

Apropos de personaje, Ruxi vrea sa joace rol de baiat, e f. haioasa -imi zice: "mami, acum sunt baiat", iar eu fac o fatza trista (cum? n-am si eu o fetitza?). Iar ea, impaciuitoare: "bine, bine, fetele-cochetele si baietii- shugubetzii!"

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Liviana, Vlad doarme la pranz de la 15-18 iar seara pe la 11:30 se culca, dimineata se trezeste la 9- 9 jum, cateodata si la 8 jum, dar mai rar. Noi nu avem probleme cu mersul la somn, pur si simplu se suie singur in pat, ne pupam, spunem "Tatal Nostru", se inveleste singur, sting lumina si gata. Adoarme in 5-10 min.Cateodata la pranz se mai joaca in pat vreo jumatate de ora pana adoarme.

De pampers la somn nici noi n-am scapat si el face mult noaptea. La pranz cateodata nu face. Dar nici eu nu pot sa-l las fara pt. ca el imediat se irita la putza si i se umfla de la urina...Nu ne-am duce la scoala cu pampers...tot sper si eu sa rezolvam cumva. Ii explic zilnic, dar nu se poate abtine...

Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si azi dimineata i-am gasit pampersul uscat. Daca continua asa renuntam in curand de tot la pampers.

Sa va relatez 2 discutii cu Rayan:

1) ii spun ieri ca il pap tot, si el intreaba " si capul?", eu zic " da, tot", el continua" si burta?", la care eu zic " da mama, tot", el continua " si fundu'?, eu " da", dupa care zice " si pesusu"???

2) azi dimineata ii spun ca vreau sa fiu mica, sa intru in el, stomacelul lui, la care el zice " e ienic", eu " poftim"?, el continua la fel " e ienic", la care eu iar intreb ce tot zice, dupa care el continua " nu e lumina".
Stie baiatul meu ca in interiorul corpului e intuneric.

Si ca sa il laud, stie organele interne, cati plamani, rinichi, stie unde se afla, le arata, pancreasul, ficatul, " imama", splina, stie sa arate coloana vertebrala/ Mama, ce baiat distept am!

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Se pare ca e ceva obisnuit asta cu imaginatia la virsta asta. le merge creierasul.
Erica, si rebecca se imbraca citeodata cu cite ceva aiurea de la noi si vine si ne spune ca e baietel si eu sint fetita. si eu i-am zis: pai daca esti baietel, inseamna ca nu sint mata ta, ca eu am o fetita" si ea zice:"bine, ma duc sa ma fac iar fetita". nu stiu de unde le vine.
Imi zice des ca e bebelus, sa o legan, sa o tin in brate si ma pune sa ii povestesc de cind era ea mica.
imi zice ca sint obraznice diverse jucarii, sa le cert, sau ca sint bolnave, sa le dau medicamente. mor dupa perioada asta!

Crinuta, zau daca mi-a trecut prin cap sa o invat despre organele interne; dar normal ca prind orice, daca le spui odata...
apropos de papat ceva, si ea ne-a raspuns la fel cind ii zic ca o maninc, dar eu am pasarica si tati fundu', asa ne-a dat dar pe urma zice ca nu ne lasa, ca nu o sa mai aiba.

Patricia, mama de fetita - Rebecca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu

Se pare ca e ceva obisnuit asta cu imaginatia la virsta asta. le merge creierasul.
Erica, si rebecca se imbraca citeodata cu cite ceva aiurea de la noi si vine si ne spune ca e baietel si eu sint fetita. si eu i-am zis: pai daca esti baietel, inseamna ca nu sint mata ta, ca eu am o fetita" si ea zice:"bine, ma duc sa ma fac iar fetita". nu stiu de unde le vine.
Imi zice des ca e bebelus, sa o legan, sa o tin in brate si ma pune sa ii povestesc de cind era ea mica.
imi zice ca sint obraznice diverse jucarii, sa le cert, sau ca sint bolnave, sa le dau medicamente. mor dupa perioada asta!

Crinuta, zau daca mi-a trecut prin cap sa o invat despre organele interne; dar normal ca prind orice, daca le spui odata...
apropos de papat ceva, si ea ne-a raspuns la fel cind ii zic ca o maninc, dar eu am pasarica si tati fundu', asa ne-a dat dar pe urma zice ca nu ne lasa, ca nu o sa mai aiba.

Ba mie mi-a trecut prin cap, pentru ca el este foarte curios, intreaba multe, vrea sa stie, este super fericit cand ii spun una, alta, si le retine imediat.
Cand imi face masaj si ma spala, ma intreaba daca vreau sa ma maseze si pe coloana " vetebala"...., si tare bine face masaj.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Bubu, sunteti norocosi. Vladut al tau e f intelegator/ascultator din cate povestesti.
Crinuta, Patricia, dragute discutiile cu copiii vostri, ca si ale mele de altfel cu Matei.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lbelciug

Bubu, sunteti norocosi. Vladut al tau e f intelegator/ascultator din cate povestesti.
Crinuta, Patricia, dragute discutiile cu copiii vostri, ca si ale mele de altfel cu Matei.

www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Pai relateaza-ne si tu discutiile voastre.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

nici noi noaptea nu am scapat de pampers. are zile cind o gasesc uscata de tot si alte zile cind da pe afara de pipi, la propriu! insa ziua e ok, la gradi nu face nici la somnul de prinz pe ea, si daorme fara pamp.

cu culcatul, de sarbatori pina la revelion, cind si-a dat si ea orarul peste cap stand cu noi pina tirziu, i-am respectat orarul de cresa, se trezea pe la 8, ieseam pe la 12 afara, si la cel tirz ora 14 dormea; dupa revelion, ne trezeam amindoua numai dupa ora 10-11, si atunci nu o mai culcam, deci i se facea somn pe la ora 5-6, o tineam si o culcam repede pe la 8.am scapat-o intr-o zi sa adoarma si mi-a stat pina dupa 12, si m-a obsit teribil.
si acum mi se pare obositoare faza cu culcatul, caci aceeasi problema, nu adoarme singura.vreau nu vreau, pe la ora 9, 10 cel tirziu, trebuie sa fiu eu gata de culcare, ca ei nu ii este somn, ne bagam in pat, ne uitam la 2-3 episoade desene, pe urma pun un dvd cu povesti, stingem lumina si staaaam asa pina adoarme, citeodata mai repede, citeodata mai dureaza. din pacate nu ma ia si pe mine somnul, ci mai dau drumul la tv si mai stau si u pina la 1 noaptea, si dimineata sint zombi.

as'noapte a tot vorbit in somn, mi-a zis mai multe, dar am retinut ca i-a luat o fetita toate jucariile.
azi am intrebat-o daca vrea sa ia la ea un maimutoi (de obicei ia cite ceva cu ea) si mi-a zis ca nu, ca i-l iau toti copiii.
cred ca s-a saturat saraca, pt ca eu tot am pisat-o la cap sa imparta jucariile, dar cind mergeam la alti copii nu o lasau si pe ea cu jucariile lor si suferea mult (si eu pe linga ea, normal, caci jucariile noastre erau intotdeauna calarite de ceilalti copii).

Liviana, cum te-ai obisnnuit la servici? ce prog ai, 6 ore??tot linga mine esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Fetele, am adaugat cateva instantanee haioase cu FRATORII IN DECEMBRRIE aici: http://www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/?page=2 (nu ma mai lasa sa fc un set separat)

Patricia, da, tot langa tine lucrez si deja mi-am reintrat in ritm. Mi-am luat progr de 6 ore si fac tot posibilul sa ma tin de el.
Crinuta, de cele mai multe ori nu am timp sa le relatez, mai ales ca aici la servici imi sta mintea la altele, iar acasa intru pe fuga pe DC si cu un ochi mereu la copii.

offtopic: Cica sunt reduceri de 40% la Sprider si Uniuque de la City Mall. M-as duce in week-end si eu. Mai vine cineva?

Mergi la inceput