La multi ani, braduti scumpi! (58)
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Si azi dimineata i-am gasit pampersul uscat. Daca continua asa renuntam in curand de tot la pampers.
Sa va relatez 2 discutii cu Rayan:
1) ii spun ieri ca il pap tot, si el intreaba " si capul?", eu zic " da, tot", el continua" si burta?", la care eu zic " da mama, tot", el continua " si fundu'?, eu " da", dupa care zice " si pesusu"???
2) azi dimineata ii spun ca vreau sa fiu mica, sa intru in el, stomacelul lui, la care el zice " e ienic", eu " poftim"?, el continua la fel " e ienic", la care eu iar intreb ce tot zice, dupa care el continua " nu e lumina".
Stie baiatul meu ca in interiorul corpului e intuneric.
Si ca sa il laud, stie organele interne, cati plamani, rinichi, stie unde se afla, le arata, pancreasul, ficatul, " imama", splina, stie sa arate coloana vertebrala/ Mama, ce baiat distept am!
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
Nici eu nu m-am gandit la asta, adica sa-l invat organele interne, stie doar de inima!
Liviana, sa stii ca e intelegator, de ascultator...pana la urma e, mai face si mofturi, dar asculta in cele din urma. Mai are si el mofturi, crize...cum au toti.
Patri, si sora mea doarme cu Rebecca ei, asta e, unii copilasi vor cu mamicile
Vlad a descoperit ca ii place sa ma ajute la bucatarie Daca pregatesc masa sau fac vreo prajitura vine si el, se urca pe scaun si imi cere un castron, o lingura sa amestece si el ceva acolo. A batut oua pt. snitele, a amestecat smantana, a amestecat mamaliga , bucatar il fac! Apoi isi muta scaunul la chiuveta si vrea sa "spele vase", se balaceste in apa, toarna in pahare, boluri...ce-mi place e ca nu se uda/murdareste de loc, e f. atent si stau si eu cu gura pe el.
Sa va zic cateva perle:
- il intreaba bona:"Vladut, ce mai face bunica ta, ca n-am mai vazut-o de mult" si el zice "E varza!". Bona a ramas masca, apoi a intrebat:"E un cuvant urat varza?", ea i-a zis ca nu, dar nu e frumos sa zica asa, iar Vlad zice" Pai bunica asa zice!" A auzit, probabil, vreo discutie si a retinut!
- tot bonei ii zice: "nu ma mai bate la cap"
- stie si el cateva cuvinte in engleza, iar daca eu nu inteleg ceva si il intreb ce vrea sa zica, spune "e in engheza, mami"
Ii place, mai nou, sa se uite pe Bumerang, chiar sunt frumoase desenele de acolo.
Are f. multe animale din plastic si stie care sunt salbatice, care sunt domestice, care sunt pasari si unde traiesc(in padure/jungla/polul nord ). Ii place sa deseneze, coloreaza f. bine, aproape ca nu mai depaseste liniile desenului si se uita pe desenul deja colorat din carte si coloreaza si el cu aceleasi culori ca in poza.
Hai ca m-am lungit cu laudatul!
Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
lbelciug spune:
Ce frumos, Bubu, ca Vladut coloreaza atat de bine. Probabil ca el are mai mult inclinatie catre partea artistica. Matei nu face decat sa mazgaleasca si prefera in continuare jucariile cu roti. E chiar fascinat de ele. De ex ma cert mereu cu el sa lase caruciorul si premergatorul lui B. Avand in vedere ca noi parintii suntem ingineri, sunt sanse mari ca si el sa fie atras de partea tehnica.
Am remarcat si la M ca ne copiaza replicile si chiar comportamentul. E foarte haios cand o face.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
simonadinca spune:
Cand vine timpul pt nani de zi sau noapte, se urca in pat si incepe sa se legene stanga-dreapta si chiar sa-si cante, pana adoarme. Nu va spun de cate ori si in cate feluri am incercat sa eliminam obiceiul asta, fara succes insa. La cresa doarme fara leganat si la ore f normale: 12:30. Acasa in week-end adoarme numai pe la 2-3pm, iar seara dupa ora 11pm, desi il pun in pat de la 9:30-10.(lbelciug)
Doar citeam...dar am vazut fraza asta.
Sper sa te pot linisti sau nu!
Mama mea are 56 de ani si acum se leagana inainte de culcare. Fratele meu a scapat la un moment dat de acest obicei. Vara mea primara zguduie tot patul si acum la 30 de ani. Sotul si fetita ei (dorm toti trei) se plang mereu ca patul lor SCARTAIE...
Eu pe Nora o legan in brate si acum...Stau "turceste", doua perne si Nora deasupra...Pe tac-su il cearta ca nu-si tine bine picioarele...sa fiu sincera cu pozitia asta am slabit cam 3 kg in zonele cele mai sensibile ale mele: coapse, fund...
Eu inca ii pun pamp la somnul de pranz si noaptea. Bem inca din biberon si doar de fitze din pahar. Dar nu ma mai agit...Avem alte prioritati...
pupici!
a plecat Nora de langa mine si tb sa fiu cu ochii pe ea!
Norica si Simona
monalac spune:
fetelor,am fost azi la eco la dr heghelegiu.bebe e bine,ir urile sunt bune,iar eu sunt super fericita.bebe e baiat.
18+ cu bebe codrin
Mami de Cris
Poze Cris
bubu05 spune:
Monaaa, felicitari! Ma bucur mult ca esti bine! Pune si tu o poza cu burtica! Frumos numele, ti-am zis ca e de sfant, de Florii!
Liviana, si Vlad se joaca mult cu masinutele, ii place si cu piticii si casuta, le pune masa, aseaza pe masa farfurioarele alea mici, le pune linguri, canute, e foarte tacticos si ordonat. A inceput sa stranga si jucariile dupa ce se joaca, asta daca ii spun, nu din proprie initiativa, sau impreuna, ma ajuta. Se mai joaca si cu o corabie mare si cu personajele din Peter Pan, e si genul razboinic. ii place sa se "lupte" cu pumnii sau cu "sabiile", adica improvizeaza sabii, ca eu nu i-am cumparat, ia un creion in mana si zice ca e sabie . Ii place sa si picteze, dar aici mazgaleste cu pensula, dar nu amesteca culorile si face niste linii una langa alta. Pana de curand avea o obsesie cu culoarea neagra, i-am explicat ca nu e asa frumoasa si murdareste si apa din canuta .
Apropo de leganat, Vlad se legana din cap cand ii era somn de la o luna, dar pe la 8-9 luni parca, nici n-am sesizat cand, a renuntat singur la obicei. Si eu ma leganam, acum observ ca n-am mai facut-o, adica ma puneam in pat, pe o parte si ma bataiam...imi dadea o stare de liniste...
Va pup, ma duc la nani ca ma trezesc la 5 jum
Oana 25+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
simonadinca spune:
La multi ani!
13 Mihai (amo2004)
13 Mihai Cristian (Bdana):
17 Viktor [/ (Monique)
17 Natalia (Lavinia345)
17 Simona Andreea (Andrutza)
17 Mandy Stephanie (Alina Maria)
17 Amanda Maria (Cory35)
sau prea tarziu ori prea devreme!!??
sa cresteti mari si sanatosi!
Un prieten are o vorba care mi-a placut mult: "Mult noroc ca cei de pe Titanic au fost sanatosi!"
Sper ca maine sa pot scrie cateva randuri despre Nora si nazdravaniile ei.
Somn usor!
Norica si Simona
monalac spune:
BUBU,n am aparat digital.dar oricum,arat jalnic,sunt super grasa,asa ca..
ce frumos ca vlad stie sa coloreze.cris nu e pasionat de asa ceva..
sa va zic o perla de a lui cris/lunea trecuta am fost la spital la pantelimon si am trecut putin prin cora .pt ca era sf ion si era si ziua lui,i am promis ca i iau un cadou.ajunsi in magazin,i am luat un fas f frumos si el si a ales o masinuta.tipa de la casa,cand sa platim,nu gasea codul de bare la masinuta si pt ca tb sa mai asteptam,am renuntat la masina,pt ca ne grabeam sa ajungem la dr.cris n a vazut faza,pt ca era captivat de nu stiu ce,dar ajunsi in masina,mi a cerut masina.i am spus ca n am mai luat o si a inceput sa se miorlaie//unde e cadoul meu?da mi cadoul//.i am spus ca i am luat cadou un costum de fas si a inceput sa traga de el//nu mi tb costum de fas,da mi l sa l arunc pe strada//si tot tragea de el..am incercat sa l potolesc,dar el o tinea pe a lui//nuu,da mi l,vreau sa l arunc pe strada//.,ma enervase deja si i am spus sa se potoleasca,daca nu vrea sa l arunc eu pe el pe strada,la care el,candid,imi spune//mami,dar sa ma arunci pe trotuar,ca pe strada ma calca masinile//
18+ cu bebe codrin
Mami de Cris
Poze Cris
Ubi spune:
LA MULTI ANI!
Viktor
Natalia (Lavinia345)
Simona Andreea (Andrutza)
Mandy Stephanie (Alina Maria)
Amanda Maria (Cory35)
Sa cresteti mari si frumosi!
crinuta spune:
Rayan nu vrea sa fie leganat, el vrea sa vorbeasca, si turuie intr-una seara la culcare.
Nu sta singur deloc, ii este foarte frica de intuneric. Nu merge in nici o alta incapere singur daca nu este lumina, si daca plec de acolo inaintea lui incepe sa planga ca il las " singuel".
L-am adus la mine la servici si l-au rasfatat de numa'-numa'.
Colegele mele se amuza cum spune el " dormitos", iar o colega chiar asa ma intreaba de el " ce mai face dormitosul", iar celorlalte trebuie sa le povestesc zilnic perlele lui.
De ieri spune ca el e seful si el stie, si doar el are voie una sau alta, noi nu.
Legat de colorat, si Rayan colora inainte oribil, dar de cand a stat acasa si i-am aratat eu coloreaza 99% perfect, iar desenele sunt impresionante.
A facut un vapor singur, de am ramas gura casca.
De asemenea, in astea 2 luni cat a stat acasa, a progresat enorm la vorbire, dar enorm. Nu-mi vine sa cred cat de bine vorbeste, saltul este urias.
De dormit dorm cu el, si ador momentele astea. Ador sa imi bag nasul in parul lui, sa il strang in brate, sa ii soptesc noaptea " papusa mea, jucaria mea, soarele meu". Nu stiu ce m-as face fara aceste momente...
Crinuta si Rayan
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
La multi ani:
Natalia
Amanda
Mandy
Simona
Viktor
Crinuta si Rayan