Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ricea, citricele nu prea au ce cauta in alimentatie pana la 1 an.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna seara mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ce e frate linistea asta pe aici?v-a speriat ANNISIA?

Mergi la inceput

Andries, si eu cred ca o sa apelez la fiert si congelat. La inceput o sa fierb zilnic, pana vad cum si cat mananca. Dupa aia, o sa pregatesc portii pt o saptamana. Dar de ce le dadeai prin masina de tocat? Blender nu e bun?

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Andries, musiu al meu nu mai incape in scoica, ii stau picioarele pe afara . Vreau un scaun 0-18 pt ca are deja 8 kg si vreo 70 cm, deci nu ma ajuta categoria 0-9 kg.

Edit: scoica e bine mersi, nu are nimic. E utila prin casa, cat mananc il pun langa mine in scoia; e f utila cand vrea sa faca kk, sa dea gaze. Dar nu mai e buna pt mers cu masina.

Povestioare

aoleu...0-18 este al meu ala de ziceam...uite cum scriu eu prostii si bag lumea la idei

Andries

Mergi la inceput

Helou, Maria. Gata munca?

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Bunea seara gagici...

Gabi...sa inverzeasca, sa inroseasca, sa invineteasca, dar Sara seamna cu tine...o fi avand si el ceva pe-acolo, dar detii majoritatea

Maria...ia zi draga cum stai cu diversificarea...ai inceput?

ricea...am citit si eu despre diversificare...fasole???pai eu nu ma pricep la chestii de astea, dar stiam ca fasolea e grea la stomac si pentru oameni mari...

quote:
hi hi mie-mi place poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2200981780101620375fYfxYD prietenii stiu de ce!

hi.hi ce si-a infipt Yanisucu mana sub bluzita Annisiei...stie el ce cauta...

Rodica de Darius Filip 19 sept 2007

Mergi la inceput

Andries, am gasit asa ceva de la Neonato:

http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=NO24

Sterge spatiul dintre bebelusul si tau, altfel considera reclama.

Povestioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Andries, si eu cred ca o sa apelez la fiert si congelat. La inceput o sa fierb zilnic, pana vad cum si cat mananca. Dupa aia, o sa pregatesc portii pt o saptamana. Dar de ce le dadeai prin masina de tocat? Blender nu e bun?

Povestioare

Am si eu blender, am robot braun, dar eu am folosit masina de tocat pentru ca nu am vrut sa-l invat cu mancarea blenduita deoarece auzisem eu ca greu ii dezveti de blenduit. Asa ca am prestat asa cum am spus mai sus, eu faceam cam 7 borcane, puneam si sare si unt in supa si iesea yami yami, ca o supa crema de-a noastra...cred ca untul l-am pus mai tarziu, initial puneam putin ulei, dar putin de tot.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Gata gagici, bifat si examenul asta. Il iau mai mult ca sigur, ca am facut 5 grile din 10. Sa nu credeti ca fura usoare, a dat numai de chichita, formulate confuz, asa ca nu stiu daca voi lua mai mult de 5. Dat gataaaa, pe cai ...adica pe cartea pentru urmatorul.

Annisia, m-ai cam prins cu frecatul...bananei. Cam asta e, dar noroc de noroc, adica ma bazez pe faptul ca eu sunt baftoasa la d-alde d-astea. Si oricum sesiune fara restanta nu merge, asa la un moment dat tot voi pica vreun examen.
Cat despre oameni fara fata, eu ti-am mai zis cred de gagica aia, apoi aia chiar punea poze cu cineva de zicea ca e ea, nu auzisi ca punea poze si cu un copil? doamne fereste.

Si_bv, multumesc. Sigur ca stiu unde e Star si era oricum in planul meu sa dau o raita pe acolo.

Betty, sigur ca il las sa doarma in scoica, insa a inceput sa adoarma numai in pat, nu prea s-a intamplat sa mai adoarma.

Revin, trebuie sa il aspir ca e plin de muci baiatul. Azi a fost infundat rau si in plus nervos. O fi de la Nan 1? Ca progresam cu schimbarea si am impresia ca e ceva de la burtica de e asa suparat.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput