Pantalonii largi - vedeta primaverii 2008
Raspunsuri - Pagina 2
Ninia81 spune:
Si mie imi plac foarte mult...mi-am si cumparat 2 perechi...sunt bestiali!
Ninia
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/k8fVp2.png
puppe spune:
Sorry, mie nu-mi stau bine pantalonii cu talie inalta, fiindca nu am talie si mai am si solduri baietesti. In plus, pantalonii largi nu m-au avantajat niciodata, ca am 1,57 m si 45 de kile. Nu-nu... Cred ca voi fi demodata o perioada si voi ramane la skinny cu talie semi-joasa.Nu joasa, ca pe-aia care nu trec de osul pubian chiar ca nu-i suport.
Carrye spune:
Puppe, as vrea sa te contrazic. Tocmai pentru ca esti micuta de inaltime si slaba.
Eu am 1,60 si maxim 45 kg, acum vreo 42 ca sunt cam stressata...:(
M-am dus sa imi cumpar si eu pantaloni dintr-astia largi. Cea mai mica marime, nu ca imi veneau rau, nici sus in talie nu imi stateau.
Am renuntat si am zis ca nu sunt de mine...
Eu din pacate nici skinny nu pot purta pentru ca sunt destul de lata in bazin si am picioarele subtiri si port pantaloni drepti.
Am fost plecata de curand si am gasit afara niste blugi de la Zara, largi, dar nu de sus, ci evazati, cu dunga de pantalon. Sunt incredibil de frumosi, sunt mici in talie si imi vin foarte bine si pe picior.
Unde vroiam sa ajung. Am constatat ca ma fac sa arat si eu mai inalta (talia e normala, nu joasa) si mai plinuta.
Asa ca, incearca sa iti gasesti unii evazati, nu largi de sus si cu talie normala si or sa iti vina foarte bine.
Eu am prins curaj si o sa incerc sa caut si pe aici ca tot au inceput reducerile.
puppe spune:
Carrye, in privinta pantalonilor evazati, dar stramti pe fund, ai dreptate, aia imi stau binisor, cu conditia sa ii port cu sacouri scurte si cambrate. Nu pot sa-mi expun talia, pentru ca lipseste cu desavarsire, sunt foarte dreapta si nici sani nu am mai mari decat nucile...deci tare scandura arat ...Singur posterioru' ce se mai chinuie sa iasa in evidenta...
Da' astia-s pantalonii mei "clasici" de costum, cand ma invrednicesc sa ma imbrac si eu frumos la serviciu, nu numai in omniprezentii blugi...
monica-elizabet spune:
si mie imi stau bine genul asta de pantalon...stramt pe fund si putin mai largi fiindca nu mai sunt chiar asa subtirica la picioare de fapt asa-i conformatia mea...
monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post
nma spune:
am vazut reclama la pantalonii cu talie foarte inalta acum vreo 3 saptamani si am stiut ca asa ceva imi doresc. eu sunt slaba si inalta dar am ramas cu burtica de la sarcina. am cautat ceva vreme dar mi-am gasit pantalonii ideali. vin super si imi ascumd si burtica. la cei cu talie medie sau joasa burtica iesea afara. cred ca o sa profit de reduceri sa imi mia cumpar o pereche. din pacate nu am gasit decat culoarea negru si parca vreau si altceva.
nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
poze
antosit spune:
Super!pantaloni astia cu talie inalta ma avantajaza si pe mine si sunt mult mai confortabili decat cei cu talie joasa!Abia astept sa dau o in magazine!
Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
alex_ioanid spune:
foarte faini... imi plac si port destul de des... de fapt port orice... inca mai sunt la varsta cand orice fel de hainutza imi vine bine: pantaloni stramti, pantaloni largi, fustitze scurte (astea sunt preferatele iubitului meu ;) ), fustitze lungi... nu conteaza...
oricum panatalonii largi sunt interesanti si foarte comozi si "racorosi" pe timp de vara
sandyprs spune:
Pantalonii cu talie inalta si foarte largi sunt f frumosi dar trebuie sa si stea pe tine.Eu una nu ii pot purta desi nu sunt deloc grasuta(1.60 si 49 Kg) nu ma avantajeaza pantalonii cu talie inalta,mai degraba cei cu talie joasa.
Anda Panda spune:
zara au avut in toamna pantaloni f largi cu talie inalta. f confortabili. din cite am vazut pe net, este zara si in ro, mall militari parca....