Pantalonii largi - vedeta primaverii 2008

Pantalonii largi - vedeta primaverii 2008 | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

http://www.supereva.ro/INFO.ASP?id=1296

Imi plac si mie.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cei retro imi plac , si acum port cateva perechi Miss ixty evazati, pantalonii de vara tot asa ii am , dar la peep toe si sandale cu siguranta daca iau pantaloni aleg o pereche pana

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Imi plac mult de tot pantalonii largi,cu talia inalta.
Imi plac si cei mai mult drepti,decat largi(erau vreo doua fotografii)

Pantalonii retro nu sunt deloc pe gustul meu.Modelele care ii prezinta par toate cracanate in acest gen de pantaloni

Sa inteleg ca,renuntam la pantalonii slim,purtam pantaloni drepti sau largi,pastram curelele,centurile... purtam camasi de matase,pe corp,iar pt incaltaminte avem cam toate variantele la indemana: bot ascutit,rotunjit...Adica,FEMINITATE este cuvantul cheie.Am inteles eu bine?

ladyJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Port astfel de pantaloni - pe cei largi si pe cei cu talie inalta - pentru ca imi vin bine - deh la aprox 40 de ani nu mai poti tine sa fii la moda cu orice pret! - dar nu stiam ca sunt iar la moda! Dar ma bucur; de fapt la Revelion am purtat asa ceva si nu intelegeam de ce mi s-a spus ca sunt f moderna. Nu pun botu' la provocari dar m-am gandit ca e o mica rautate pe moment...
Adica, una peste alta, dupa ce am nascut asta e prima oara cand in sfarsit se poarta ceva ce ma prinde si pe mine! HI! HI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Pe mine ma avantajeaza f. mult genul de pantalon larg; mi-am si achizitionat o pereche. Am fost cea mai fericita cand am citit prima oara despre aceasta tendinta!

Carmen, si eu i-am purtat tot la revelion!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea72 spune:

Pot spune: O,ce veste minunata! Eu chiar vroiam sa fac o sortare printre haine si pantalonii largi si cei evazati sa-i pun intr-un sac si sa-i urc in pod .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

eu ii purtam si anult trecut - ma simt foarte bine in ei

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Eu port si ma simt confortabil in ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

si mie imi place la nebunie genul asta de pantaloni, iar daca au si talia mai inalt cu atit mai bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

si mie imi plac

Putin cu putin se aduna marea...

...Lumea se ia dupa ceilalti, caci nu judeca lucrurile asa cum sunt intr-adevar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Arata foarte bine aceste modele, dar cred ca fetele foarte inalte si slabe se pot bucura mai mult de ei.

Mergi la inceput